a gdzie byl taki temat

"odblokowywanie" bluetooth w iphone
Rozpoczęty przez
fabyo
, 09 sie 2008 18:44
30 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 grudnia 2008 - 14:47
Napisano 13 grudnia 2008 - 15:25
http://www.myapple.p...-bluetooth.html
Sam założyłeś już taki temat? Do tego źle go nazwałeś.
Spytałeś to cierpliwie czekaj na odpowiedź!
Dobra, skończmy już ten OT.
Sam założyłeś już taki temat? Do tego źle go nazwałeś.
Spytałeś to cierpliwie czekaj na odpowiedź!
Dobra, skończmy już ten OT.
Napisano 13 grudnia 2008 - 17:59
modul zewnetrzny bluetooth pozwoli na przesylanie audio w formacie stereo z iphona do sluchawek/glosnikow wykorzystujacych protokoly A2DP (dzwiek) i AVRCP (przyciski sterowania), nie pozwoli natomiast na przesylanie plikow z/do innych urzadzen bo to wymaga protokolu obex, ktorego zaden ze sprzedawanych adapterow nie wspomaga i nigdy wspomagac nie bedzie bo wymaga to zaangazowania systemu operacyjnego.
Napisano 14 grudnia 2008 - 01:00
Idąc za twoim rozumowaniem Teq klawiatura na BT powinna być wykryta i winna działać?
ps. to co, że odkopałeś temat.
Napisano 15 grudnia 2008 - 00:16
Idąc za twoim rozumowaniem Teq klawiatura na BT powinna być wykryta i winna działać?
A była gdzieś mowa o obsłudze HID przez bluetooth w iPhone?
Napisano 15 grudnia 2008 - 18:08
A była gdzieś mowa o obsłudze HID przez bluetooth w iPhone?
Nawet nie wiedziałem co to HID, ale już wiem. Nie wiedziałem, że ten protokół się tak nazywa.
W każdym razie, niektórzy już ostrzą zęby na złamaniu BT w iP. MacAlly BTKeyMini Apple iphone keyboard Blue Tooth Apple iPHONE Keyboard Pre-Order BTKEY Mini Your Price: $92.00 - AValive.com - 1-866-93PRO-AV (937-7628)
Widać tylko, że chcą zarobić na ciężkiej pracy zapaleńców którzy próbują tego nieszczęsnego BT uruchomić w pełnej krasie

Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych