Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Gadu-gadu na iPhone'a

• Please log in to reply
165 replies to this topic

#151 DiiL

DiiL
  • 332 posts

Posted 07 March 2009 - 19:20

Tak już wiem :)

#152 guumbass

guumbass
  • 168 posts

Posted 10 March 2009 - 14:23

wiadomojak dodac nazwe kontaktu? Jakos nie widze takiej opcji...

#153 corey90

corey90
  • 94 posts
  • Skądsię biorą dzieci?

Posted 20 March 2009 - 23:59

a kiedy w końcu prawdziiwe gadu gadu na iphona się ukaże w Appstorze? miało być w lutym, luty minął i nie ma ;/ wie ktoś coś o tym?

No ja tez jestem ciekaw jak I kiedy bedzie gg na iPods

#154 ajed76

ajed76
  • 249 posts
  • SkądSzczecin

Posted 21 March 2009 - 23:29

No ja tez jestem ciekaw jak I kiedy bedzie gg na iPods

Przecież GG jest już dostępne w AppStore od kilku dni. Jest tylko jeden problem - abonament. Program jest darmowy i pozwala gadać przez tydzień. Potem aby korzystać z oryginalnego klienta GG trzeba zapłacić:
9zł + VAT - przedłuża aktywność usługi o 90 dni
4zł + VAT - przedłuża aktywność usługi o 30 dni
1zł + VAT - przedłuża aktywność usługi o 7 dni

#155 Dudo23

Dudo23
  • 11 posts
  • SkądLubin

Posted 22 March 2009 - 07:27

a tego to ja już nie doczytałem!! lipa panie!! pozostaje Palringo

#156 dliwski

dliwski

• 15306 posts
  • SkądWarszawa

Posted 22 March 2009 - 09:06

Czy taka lipa? 1 zł na tydzień i to wysyłany SMS-em wg mnie nie jest problemem. Płaciłem na poprzednim telefonievto i tu mogę - czekam tylko na kilka podstawowych funkcji, których teraz za bardzo mi brakuje.

#157 goly

goly
  • 658 posts
  • Skądhell

Posted 22 March 2009 - 09:15

Czy taka lipa? 1 zł na tydzień i to wysyłany SMS-em wg mnie nie jest problemem. Płaciłem na poprzednim telefonievto i tu mogę - czekam tylko na kilka podstawowych funkcji, których teraz za bardzo mi brakuje.

niby tak
ale po co płacić, skoro są możliwości z innych programów mieć podobny wynik
po to aby autorzy sobie mogli klepać murzynki pod dupie na Hawajach:rolleyes: ja thx postoję

#158 locsi

locsi
  • 374 posts

Posted 22 March 2009 - 12:30

GG od dawna sciaga za mobileGG (np. klient GG na symbianie) wiec to zadna nowosc w przypadku klienta GG na iPhone. Nie podobaja mi sie taki praktyki, ale np. dzialanie GG przez palringo czy nimbuzz pozostawia wiele do zyczenia wiec wole zaplacic te pare zl niz meczyc sie z palringo.

#159 tasman

tasman
  • 77 posts
  • SkądKraków

Posted 23 March 2009 - 16:44

GG od dawna sciaga za mobileGG (np. klient GG na symbianie) wiec to zadna nowosc w przypadku klienta GG na iPhone. Nie podobaja mi sie taki praktyki, ale np. dzialanie GG przez palringo czy nimbuzz pozostawia wiele do zyczenia wiec wole zaplacic te pare zl niz meczyc sie z palringo.

No niestety, ale gadu gadu jest najwygodniejsze z tych wszystkich programów, te pieniądze które trzeba zapłacić duże nie są, ale tez nie lubię czegoś takiego, na kompa jest darmowe, to dlaczego i na komórkę darmowe być nie może, tak czy siak, na razie płacić będę, może jak Parlingo trochę udoskonalą to spowrotem przejdę na ten program, ale z innej beczki, mieliście może kiedyś taki komunikat ?

Posted Image

#160 ner0angel0

ner0angel0
  • 506 posts
  • SkądLeszno, PL

Posted 23 March 2009 - 18:03

Tak, jak włączyłem EDGE i w od razu GG to tak mi sie pokazuje.

#161 nielololek

nielololek
  • 706 posts
  • SkądPolska

Posted 23 March 2009 - 18:10

Też miałem ten błąd i to nie raz. Wystarczy wyłączyć i włączyć GG . Jeśli nie pomoże za pierwszym razem to róbcie aż się uda. Lub wyłączcie i włączcie EDGE.

#162 Gazoo

Gazoo
  • 36 posts

Posted 23 March 2009 - 19:21

Co do opłat, moim zdaniem nie są to duże pieniądze i da sie to przezyc, szczególnie gdy płaci sie ze strony gadu przelewem. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak miała wersja java EraGG gdzie płaciło sie 1,22 tygodniowo i nie były pobierane opłaty za połączenie, tego by mi tylko brakowało xD

#163 MurcieFan

MurcieFan
  • 1415 posts
  • SkądWarszawa

Posted 31 August 2009 - 15:40

a ja mam inne pytanie, jak muruchomic PlayGG na iPhone. ? Poprzez app Gadu-Gadu?

#164 Carlst

Carlst
  • 656 posts

Posted 31 August 2009 - 17:26

PlayGG do działania wymaga javy, której iPhone nie posiada. Żeby nie płacić 1,22zł za tydzień poleciłbym Ci Palringo Lite, które obsługuje GG, jest darmowe i pozostaje Ci tylko płacić za transmisje danych.

#165 MurcieFan

MurcieFan
  • 1415 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 September 2009 - 12:11

no własnie, ale chyba w play gg nie bule za transmisje danych parlingo mam, premium...

#166 elliannia

elliannia
  • 2 posts

Posted 14 November 2009 - 14:54

Witajcie :) Mam pewien problem z gg na iphona 3G. Założyłam konto na itunes, 'kupiłam' gadu gadu, autoryzowałam komputer - i jest problem z synchronizacją. Wybieram zakładkę 'programy' na itunes w iphonie, zaznaczam synchronizuj programy, wybieram gg, na ekranie po prawej stronie pokazuje się ikonka gadu. Klikam zastosuj - i w trakcie synchronizacji pufff i ikonki nie ma, ani na podglądzie ekranu iphona, ani na iphonie, mimo że synchronizacja zakończona. Co jest nie tak? Nigdy wcześniej nie doinstalowywałam na nim nic, mam go ponad rok :/ Wersja oprogramowania jest aktualna, dzisiaj się aktualizował :/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users