Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

www.telkom24.pl Iphone unlocked - co myślicie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
465 odpowiedzi w tym temacie

#326 Markus1985

Markus1985
  • 42 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:12

To zapytajcie w ten sposób :) : Kiedy otrzymam iPhone 3G do ręki? Nie kiedy będą u was w firmie :) Może dobitniej pomoże :) Albo powiedzcie że CBŚ naślecie na nich :D hehe

#327 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:41

chłopaki coś mi się zdaje, jak i pewnie wam, że nici z tego, dlatego zawsze można zrobić borutę na stronie :D
wypowiadajcie się, może to coś zmieni, ja już swoje tam powiedziałem
komentujcie np
www.telkom24.pl/ - iPhone 3G 8GB Black Unlocked

#328 Heath

Heath
  • 9 postów
  • SkądWrocław / Warszawa

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:47

Może jestem naiwny, ale też wydaje mi się, że nie wszystko jeszcze stracone. Po co ktoś miałby sobie robić tyle zachodu, odpisywać na mail'e, odbierać telefony. Gdyby to była kompletna ściema i oszustwo to nie byłoby opcji płatności przy odbiorze, a jedynie przelew. Dla reklamy ? Wydaje mi się, że to co spotkało Techmarket mówi samo za siebie. Faktycznie Telkom24 nie wywiązuje się jak na razie, ale wszyscy wiemy, że nowy iPhone to w tej chwili towar ekskluzywny i to nie tylko w Polsce, ale na świecie. Ja daje im jeszcze jeden tydzień.

#329 Bekas

Bekas
  • 548 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:58

Z tego co czytalem to chyba ktos juz im wplacil kase (jesli sie myle to nie bijcie) I moze wlasnie po to tyle zachodu(odbieranie tel, odp na maile) zeby sobie zarobic latwo kase. Ja w poniedzialek bede mial info z Belgi i mozliwe ze jesli da sie kupic pare sztuk w sklepie to bede mial wiec jesli ktos chetny to PW.

#330 p.leszkiewicz

p.leszkiewicz
  • 95 postów
  • SkądPodkowa Leśna, PL

Napisano 04 sierpnia 2008 - 06:13

No i od dzisiaj nowe posty :) Dobrze, bo już nudno było w weekend :)

#331 Zuki

Zuki
  • 434 postów
  • SkądPrzeworsk

Napisano 04 sierpnia 2008 - 06:24

No i od dzisiaj nowe posty :) Dobrze, bo już nudno było w weekend :)

calkowicie sie z Tobą zgadzam, nową serie czas zaczac 8)

#332 puchat3k

puchat3k
  • 47 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 08:55

na allegro sie ceny troche normuja... tylko ze wiekszosc z simlockiem. chociaz wyplynal jakis koles z turbosimem. ahh te dylematy :-) jak juz tutaj ktos powiedzial telkom bajer ma dobry, nie chcialbym takiego milego Pana rozczarowac zmieniajac dostawce...

#333 p.leszkiewicz

p.leszkiewicz
  • 95 postów
  • SkądPodkowa Leśna, PL

Napisano 04 sierpnia 2008 - 10:21

Cz może Ktoś dzisiaj dzwonił do nich ? Ciekaw jestem czy zmienił gadkę, czy może już nie odbiera telefonów :)

#334 some0NE

some0NE
  • 178 postów
  • SkądW-wa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 10:34

wiadomosc z wczoraj:

Dołączona grafika

#335 Maniek22

Maniek22
  • 42 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 10:36

Mają następną? To oni już coś komuś wysłali?

#336 Heath

Heath
  • 9 postów
  • SkądWrocław / Warszawa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 10:40

Ja zamówiłem zaraz po podniesieniu ceny na 1390zl za 8gb. A dokladnie 25-07-2008 o godzinie 12.30 ... w statusie mam nadal w trakcie realizacji.

#337 p.leszkiewicz

p.leszkiewicz
  • 95 postów
  • SkądPodkowa Leśna, PL

Napisano 04 sierpnia 2008 - 10:46

Dzwoniłem dzisiaj, ale nikt nie odbierał. Jestem z natury optymistą, ale w tym wypadku już przestałem wierzyć, że zobaczę telefon z tej firmy :)

#338 Kulis

Kulis
  • 7 postów
  • SkądGdynia

Napisano 04 sierpnia 2008 - 11:31

Mi udało się dodzwonić. Miły pan powiedział , że telefony na 100% będą w tym tygody. Tylko dokładnie to samo mowił w zeszłym tygodniu.

#339 puchat3k

puchat3k
  • 47 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 11:34

bo one sa... w naszych sercach :D

#340 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 04 sierpnia 2008 - 13:25

Mi udało się dodzwonić. Miły pan powiedział , że telefony na 100% będą w tym tygody. Tylko dokładnie to samo mowił w zeszłym tygodniu.

takie zapewnienia też dostałem w zeszłym tyg, może niech ktoś zapyta co z tymi co już niby były w PL...
dodam tylko, że zamawiałem pierwszego dnia dostępnego w najniższej cenie, więc niech nie ściemnia że coś wysłali bo ja nic nie dostałem, a status oczywiście ten sam od zamówienia :mad:

#341 maciut

maciut
  • 11 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 14:20

Witajcie Od samego początku śledzę ten wątek ponieważ zamówiłem swojego Iphona właśnie u nich 25 lipca, i tak jak Wy ciągle jestem bardzo miło zbywany przez "miłego pana". Dziś rozmawiałem z nim i powiedział że aktualnie jest za granicą i załatwia kolejne dostawy telefonów, ponieważ nie spodziewali się takiego zainteresowania, powiedział że jeżeli chodzi o poprzednią dostawę to będzie coś wiedział jutro po godzinie 10 rano. Mam już serdecznie dosyć tych jego tekstów, ale przez jego uprzejmość nie jestem w stanie ostro z nim porozmawiać, ciekawe czy jutro powie znowu to samo ? pewnie tak, ale cóż nie mam innego wyjścia tylko czekać. No i jeszcze jedno czy ten człowiek jest sam jeden w tej cudownej firmie ?

#342 artek8000

artek8000
  • 202 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 14:26

Od samego początku śledzę ten wątek ponieważ zamówiłem swojego Iphona właśnie u nich 25 lipca, i tak jak Wy ciągle jestem bardzo miło zbywany przez "miłego pana". Dziś rozmawiałem z nim i powiedział że aktualnie jest za granicą i załatwia kolejne dostawy telefonów, ponieważ nie spodziewali się takiego zainteresowania, powiedział że jeżeli chodzi o poprzednią dostawę to będzie coś wiedział jutro po godzinie 10 rano. Mam już serdecznie dosyć tych jego tekstów, ale przez jego uprzejmość nie jestem w stanie ostro z nim porozmawiać, ciekawe czy jutro powie znowu to samo ? pewnie tak, ale cóż nie mam innego wyjścia tylko czekać. No i jeszcze jedno czy ten człowiek jest sam jeden w tej cudownej firmie ?

Ja 15 lipca zamówiłem IPhone'a w Techmarkecie i do tej pory ni widu ni słychu :shock:
Myślę, że to jednak będzie jedna wielka lipa... niestety :confused:

#343 Heath

Heath
  • 9 postów
  • SkądWrocław / Warszawa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 14:29

"ponieważ nie spodziewali się takiego zainteresowania" ... hehehe ...

#344 puchat3k

puchat3k
  • 47 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 15:00

oj co sie smiejesz... przeciez na zamowienie wgrywaja jezyk polski :-D

#345 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 04 sierpnia 2008 - 15:13

Dziś rozmawiałem z nim i powiedział że aktualnie jest za granicą i załatwia kolejne dostawy telefonów, ponieważ nie spodziewali się takiego zainteresowania, powiedział że jeżeli chodzi o poprzednią dostawę to będzie coś wiedział jutro po godzinie 10 rano.
No i jeszcze jedno czy ten człowiek jest sam jeden w tej cudownej firmie ?

po przeczytaniu takiego textu naprawdę brak słów
kolo wali ściemę aż miło
że mu głupio nie jest
gdzie te dostawy, może po jednym mu przysyłają
co do firmy to z tego co się orientuję jest sam

#346 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 15:18

On? Może i on, ale jak coś to na Skype i na poczcie, bo na Gadu-Gadu to raczej ona - Justyna "Justa" z Mrągowa. :D

#347 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 04 sierpnia 2008 - 16:47

Dzwoniłem do Nich 3 razy i więcej nie mam zamiaru, ile można słuchać gościa że już w drodze, później że czekają, następnie że są w PL, a teraz koleś jest za granicą i załatwia kolejne dostawy heh a co z pierwsza?? Ogólnie to już mi przeszła ochota na 3G dlatego że sklepy tylko zwodzą a na allegro pazerność i ceny z kosmosu (ok, rozumie, takie są prawa aukcji, bierze ten kto da więcej) ale bez przesady, czekam na Orange mam u nich taryfę biznesową więc i od nich wezmę telefon za normalną cenę chyba że też będzie ona z kosmosu.

#348 cristal

cristal
  • 202 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 sierpnia 2008 - 18:39

dziwie sie ze w ogole wierzysz w normalna cene z orange...

#349 goly

goly
  • 658 postów
  • Skądhell

Napisano 05 sierpnia 2008 - 08:33

to kto chętny dzwonić o 10.00 poprawić miłemu panu humor :D

#350 ice200

ice200
  • 20 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 09:48

Witam wszystkich. Jestem pierwszy raz na tym forum, ale z ciekawością czytam Wasze uwagi. Ja kupiłam IPhona z telkom24 25-go lipca. A na dodatek wpłaciłam im kasę na konto. Dzwonię tam prawie codziennie i faktycznie miły Pan informuje mnie, że ciągle czeka. Wczoraj też powiedział mi, że jest za granicą. A dzisiaj to już mam lęki, żeby tam zadzwonić, bo boję się, że straciłam kaskę. Poprosiłam Pana, że ma mi zwrócić pieniądze na moje konto jeśli dzisiaj mi nie wyśle IPhona. Pan się oczywiście zgodził, ale czy kasę wyśle tego to już nie wiem. Jeśli ktoś już dzisiaj dzwonił, todajcie znać, bo pewnie wszyscy czekają na info.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych