Odblokowany iPhone 3G 8GB za 599 zł
Posted 22 July 2008 - 00:08
Posted 22 July 2008 - 00:58
Powinien być podany adres sprzedawcy. Ktoś z Warszawy mógłby przecież podjechać do gościa (jeżeli ma blisko) i zbadać dokładniej sprawę.
Cóż za genialny pomysł, że też nikt na to nie wpadł wcześniej ;] A teraz przeczytaj temat od początku

Posted 22 July 2008 - 01:34
Posted 22 July 2008 - 08:54

Posted 22 July 2008 - 09:11
Jak ktos to dobrze przesledzi, to zobaczy, ze koles zanim jeszcze ktos o tych iPhonach pomyslal, to on skrzetnie zbieral gwiazdki (doslownie widac to w jego neutralnym komentarzu), zeby jak juz wyplynie mial tyle tego, zeby byc wiarygodnym... No i widac ze byl!
Sprzedal lacznie na obu aukcjach 368 telefonow i jestem przekonany, ze na pewno znalazlo sie paru Losi, co z gory wplacilo kase, a ze to tylko 600 zl, a maksymalnie 1298 to i tak mu niewiele zrobia, no bo CI co zostali nabici w butelke za taka kase beda sie wstydzic zglaszac, a jesli juz to i tak "mala szkodliwosc spoleczna" i ten gosciu z nas wszystkich najbardziej pokochal Ajfony 3G :-)
Posted 22 July 2008 - 09:30
A ja do tych wszystkich marzen dorzuce jeszcze link do konta tego kolesia, co te aukcje sprytnie zaplanowal... Informacje o UĹźytkowniku Teleszynski_Auto - Aukcje internetowe Allegro
Jak ktos to dobrze przesledzi, to zobaczy, ze koles zanim jeszcze ktos o tych iPhonach pomyslal, to on skrzetnie zbieral gwiazdki (doslownie widac to w jego neutralnym komentarzu), zeby jak juz wyplynie mial tyle tego, zeby byc wiarygodnym... No i widac ze byl!
Sprzedal lacznie na obu aukcjach 368 telefonow i jestem przekonany, ze na pewno znalazlo sie paru Losi, co z gory wplacilo kase, a ze to tylko 600 zl, a maksymalnie 1298 to i tak mu niewiele zrobia, no bo CI co zostali nabici w butelke za taka kase beda sie wstydzic zglaszac, a jesli juz to i tak "mala szkodliwosc spoleczna" i ten gosciu z nas wszystkich najbardziej pokochal Ajfony 3G :-)
otoz to... na prawie 400 osob na 200% znajdzie sie kilku jeleni, ktorzy przeleja kase od razu po zakonczeniu aukcji, niech bedzie to 20 osob = 12 000zl. niezle co?;]
Posted 22 July 2008 - 13:38
Posted 22 July 2008 - 13:46
Piszecie ze pod Wiatraczna 19/14 mieszka kobieta z hodowla psow.. Zgadza sie ale ona mieszka pod Wiatraczna 19/4 ..
A to kto mieszka pod wiatraczana 19/14 w takim razie

Posted 22 July 2008 - 13:48

Posted 22 July 2008 - 15:20
---- Dodano 22-07-2008 o godzinie 16:24 ----
A ja do tych wszystkich marzen dorzuce jeszcze link do konta tego kolesia, co te aukcje sprytnie zaplanowal... Informacje o UĹźytkowniku Teleszynski_Auto - Aukcje internetowe Allegro
"mała szkodliwość społeczna" to jest poniżej 250zł, a za te 600zł myślę że nikt nie będzie sie wstydził pujśc i zgłosić na policje, poza tym wpłaciło mu pewnie więcej "łosi" więc mogła sie z tego uzbierać niezła sumka...
Posted 22 July 2008 - 20:01
Witam Serdecznie wszystkich ktorzy kupili iphona wiec mieszkam w warszawaie 5km dalej od adresu ktory byl podany na allegro ,bylam tam dzisiaj na ul wiatracznej19scie tam sie miesci budynek mieszkalny i nie ma zadnego sklepu tylko mieszka osoba prywatan ,nie ma ul wiatraczej 19przez14 taka wogole nie istnieje bo rozmawialam z ludzmi ktorzy tam mieszkaja ,objezdzilam ja z kazdej strony i niestety ale jej naprawde nie ma ,ten adres to jest faktycznie sciema na maxa .Pozdarwaiam
Czyli wszystko jasne

Posted 23 July 2008 - 06:33
co za różnica kto tam mieszka, jak chcesz stracić czas to jedz, stój i sie dobijaj, i tak nikt nie odpowie. Może jak będę przejeżdżał to zajrzę z ciekawości.
"mała szkodliwość społeczna" to jest poniżej 250zł, a za te 600zł myślę że nikt nie będzie sie wstydził pujśc i zgłosić na policje, poza tym wpłaciło mu pewnie więcej "łosi" więc mogła sie z tego uzbierać niezła sumka...
poniżej 250 to się mandat dostaje, do sądu nawet sprawa nie idzie
Posted 23 July 2008 - 11:31
Posted 23 July 2008 - 11:57
Ciekaw jestem jak aktywował konto w allegro skoro taki adres nie istnieje... widocznie się da :-) Mam wielką chęć wystawić mu już komentarz, ale poczekam aż ktoś to zrobi pierwszy.
wysyla na falszywy adres - i zanim przekaza list listonoszowi koczuje na poczcie i chce go odebrac osobiscie - zazwyczaj z dowodu sprawdzaja tylko imie nazwisko i wydają list
Posted 23 July 2008 - 17:16
wysyla na falszywy adres - i zanim przekaza list listonoszowi koczuje na poczcie i chce go odebrac osobiscie - zazwyczaj z dowodu sprawdzaja tylko imie nazwisko i wydają list
ej a ty skąd wiesz

Posted 23 July 2008 - 17:26
Ciekaw jestem jak aktywował konto w allegro skoro taki adres nie istnieje... widocznie się da :-) Mam wielką chęć wystawić mu już komentarz, ale poczekam aż ktoś to zrobi pierwszy.
Mógł zmienić adres po aktywacji. Jest taka możliwość w ustawieniach konta.
Posted 24 July 2008 - 11:44
Posted 24 July 2008 - 12:38

Posted 24 July 2008 - 15:47
Wspaniala telenowela....
Czekam na kolejne odcinki :]
To chyba już koniec tej serii, bo w poprzednim odcinku główny bohater wyjechał i już nie wróci ;-)
Posted 24 July 2008 - 15:56
To chyba już koniec tej serii, bo w poprzednim odcinku główny bohater wyjechał i już nie wróci ;-)
ja liczyłem na tragiczne zakończenie. Głowny bohater ginie śmiercią męczęńską - zameczony przez allegrowiczow

Posted 24 July 2008 - 15:58
ja liczyłem na tragiczne zakończenie. Głowny bohater ginie śmiercią męczęńską - zameczony przez allegrowiczow
zawsze mozna głównego bohatera zasypać pozwami

Posted 24 July 2008 - 16:29
co za różnica kto tam mieszka, jak chcesz stracić czas to jedz, stój i sie dobijaj, i tak nikt nie odpowie. Może jak będę przejeżdżał to zajrzę z ciekawości.
Tutaj i ja się wtrącę... otóż kiedyś kupiłem u podobnego kolesia grę "Half Life 2", która w sumie kosztowała mnie około 70 PLN. Na początku owwszem, uznano to na policji za małą szkodliwość społeczną i nawet umożyli sprawę, ale potem ją "reaktywowali" (być może z powodu paru jeszcze zgłoszeń) i znaleźli kolesia. Po jakimś miesiącu dostałem odpis wyroku sądowego (z Sądu Grodzkiego), który skazywał go na zwrócenie moich strat, kosztów sądowych i odpracowania 30 godzin na cele społeczne

Powtarzam, że chodziło wtedy o 70 PLN cirka.
Tak więc wszyscy poszkodowani jak jeden powinni pójść na policję (domyślam, się że niektórym może być ciężko

Posted 25 July 2008 - 13:10
Posted 25 July 2008 - 13:18
ziom, to jeszcze wlacz telefon zeby mozna bylo sie z Toba umowic na odbior :-)Witam. Iphony oclone i gotowe do odbioru. Pozdrawiam wszystkich niedowiarków, detektywów i innej maści spekulantów.
Posted 25 July 2008 - 13:23
Witam. Iphony oclone i gotowe do odbioru. Pozdrawiam wszystkich niedowiarków, detektywów i innej maści spekulantów.
ciekawe kto sobie żarty robi

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users