Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#26 bart_ek

bart_ek
  • 30 postów
  • SkądSzczecin/Warszawa

Napisano 13 sierpnia 2008 - 16:10

a mecie coś takiego ze autko caly czas skreca w prawo (mimo ze iphone jest w poziomie)?? Bo nie wiem czy moze tak ma byc czy cos mam z accelometrem

#27 nikt_inny

nikt_inny
  • 136 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 sierpnia 2008 - 10:36

jeśli cały czas skręca w prawo, to musisz dać do przeglądu, pewnie coś z układem kierowniczym. ;)

#28 bart_ek

bart_ek
  • 30 postów
  • SkądSzczecin/Warszawa

Napisano 14 sierpnia 2008 - 12:21

obylo sie bez przegladu ;), wystarczyl restart iPhona

#29 szakal_rk

szakal_rk
  • 9 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 20:38

Mam Crash bandicoot Nitro i sobie chwale moze dlatego że grałem w to nagminnie na playstation 1 ,ale grafika dobra nie zacina się grywalność ,napewno nie znudzi się szybko warta zakupu

#30 Axonn

Axonn
  • 2 postów

Napisano 13 września 2008 - 05:47

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D hit z konsoli PlayStation jest dostępny dla iPhone za jedyne 7,99$

Jesteś pewien? Nigdy nie widziałem innej ceny niż $9.99 :shock:

#31 Koranelius

Koranelius
  • 14 postów

Napisano 13 września 2008 - 10:06

Jesteś pewien? Nigdy nie widziałem innej ceny niż $9.99 :shock:

7,99 to w ojro.

#32 iFan_

iFan_
  • 72 postów

Napisano 15 września 2008 - 18:16

Gra bardzo fajna, rzeczywiscie wciaga, i nie jest banalnie prosta :) Jest warta swojej ceny jak dla mnie.

#33 Jagiel88

Jagiel88
  • 118 postów

Napisano 17 października 2008 - 11:54

a powiedzcie mi chłopcy do jakiego folderu mam wrzucic na iphona(SSH) tą gierke??

#34 grochh

grochh
  • 130 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 grudnia 2008 - 18:42

No raczej jeśli pobrałeś ją z AppStore to wystarczy zsynchronizować z iPhone'm i po kłopocie, innej legalnej drogi chyba niema, a jezeli nie legalnie zdobyłeś grę, to nie licz raczej na pomoc tutaj.

---- Dodano 14-12-2008 o godzinie 03:00 ----
Baaaardzo wciągająca gra, myslalem ze jest 23 a tu już 1, super gra, swietny zjadacz czasu, pol baterii poszlo szybciutko.

Tylko troche krótka :/ Grę mam od wczoraj a ukończyłem juz Easy, Medium i wszystkie misje, zostal mi tylko hard.

#35 marcin0903

marcin0903
  • 410 postów
  • SkądOpole

Napisano 12 stycznia 2009 - 15:21

Trochę jestem rozczarowany, kupiłem sobie ją w ramach lekcji w szkole z App Store i wszystko super, ale... przecież to klatkuje jak cholera. Mimo wszystko gra jest warta kupna, co ciekawe koledze na iPodzie Touch chodzi super. No ale to wszystko przez procek, czy wam też ta gra chodzi? Bo widziałem na 1 str że kilka osób narzekało ale chcę sie upewnić ze to wina gry, a nie mojego iPhona 3G?

#36 ^(gK.)^_V.1.z.^.V

^(gK.)^_V.1.z.^.V
  • 332 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 12 stycznia 2009 - 16:26

Ostatnim zakupem bez czytania recenzji. Bo w ogóle nie dostarcza rozrywki i tnie się niczym nastoletnie emo. Znacznie fajniejszy jest np. darmowy TapTap, a do pokazania znajomym jak działa akcelerometr wystarczy taki iPint.

Lubię taką ironię. ^^ Jeżeli podobał Ci się TapTap, to polecam Guitar Rock Tour - naprawdę mioodna. Jedyną wadą jest jak dla mnie to, że tylko 17 piosenek do zagrania. Aplikacja świetna, a na 'Hardzie' potrafi skopać tyłek. Przeszedłem całą w 100% i często do niej wracam. Zresztą sam zobacz filmik z gry. YouTube - Guitar Rock Tour iPhone App Review - AppVee.com

Gostek wyraźnie nie daje sobie rady, bo na 'Medium' i wyżej trzeba nabrać nie lada wprawy. TapTap mnie zniesmaczył. GRT zachwycił. ;]

#37 bathez90

bathez90
  • 55 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 12 stycznia 2009 - 16:51

przereklamowana gra moim zdaniem

#38 ray

ray
  • 6 postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 15:21

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D hit z konsoli PlayStation

Muszę sobie kupić tą grę Na PS grałem w nią stale

Jak ktoś grał na PsX to jak ma kasę to warto kupić.

Bardzo mądre są wypowiedzi użytkowników, którzy uważają, że grali w Crash Nitro Kart na PSX, skoro gra wyszła na PS2, Xbox'a, GBA i Nintendo GC.. Dla mnie PlayStation a PlayStation 2 to dwie różne konsole i dlatego mnie to irytuje i muszę to sprostować.

#39 Alundro

Alundro
  • 26 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 17:57

Witam mam chęć zakupić tą grę ale interesuje mnie czy szybko się nudzi czy nie? Chciałbym mieć grę nie tylko na 1 podejście żeby przejść i koniec mam nadzieje że taką grą nie jest Crash? Chce się wracać do niej pobijać może jakieś nowe rekordy?

#40 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 stycznia 2009 - 17:59

Wg mnie nie warto. Poczytaj sobie o Rolando, Touchgrind - te gry są warte swojej ceny.

#41 Alundro

Alundro
  • 26 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 19:00

Aha ok dzięki za radę.Kupiłem Super monkey ball i jak dla mnie sterowanie jest tragiczne po męczarniach z 2 lvl po treningu na 3 albo czas się kończył albo nie mogłem przetoczyć się przez mury tragedia a nie gra chyba dla masochistów.

#42 hazelasty

hazelasty
  • 231 postów

Napisano 30 stycznia 2009 - 23:47

gralem troche w ta gre i mam jedno pytanko. co daje nam driftowanie? ja jakos nie odczulem ani wiekszej predkosci na zakrecie, ani nic podobnego. teraz wy.

#43 ray

ray
  • 6 postów

Napisano 31 stycznia 2009 - 10:37

Nie wiem jak to jest w wersji na iPhone'a, ale w wersji konsolowej, np. na PS2 (lub PS - Crash Team Racing) w trakcie wykonywania drifta w prawym dolnym rogu ekranu wypełnia się biały pasek, czerwoną linią i w tym właśnie momencie należy wcisnąć klawisz L1, aby dostać przyspieszenie (nitro). Na jednym (tym samym) poślizgu możesz wykonać 3 boosty (bo tak to się nazywa). I taka rada dla Ciebie, że boostów nie używa się tylko na zakrętach, lecz musisz starać się całe mapy przejeżdżać na dopalaczach ;> To jednak wymaga paru godzin treningu :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych