Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

• Please log in to reply
42 replies to this topic

#1 berus4

berus4
  • 326 posts
  • SkądSkarżysko-Kamienna

Posted 17 July 2008 - 21:54

[touchsmallimg]http://img294.imageshack.us/img294/9315/startsg6pg0.jpg[/touchsmallimg]
Crash Bandicoot Nitro Kart 3D hit z konsoli PlayStation jest dostępny dla iPhone za jedyne 7,99$
Cel gry: ścigamy się w na 12 różnych plansz i próbujemy ubić przeciwniów przy użyciu 8 typów broni.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Filmik z gry: YouTube - Crash Bandicoot Nitro Kart rulez the iPhone !!!!!!!!!!! : )

#2 gERmAn

gERmAn
  • 470 posts
  • SkądKraków

Posted 17 July 2008 - 22:04

fajniutka grafa.

#3 virgin71

virgin71

• 12562 posts
  • SkądWrocław

Posted 17 July 2008 - 22:35

ma już ktoś? ja mam bombera i sterowanie mnie irytuje czasem:P tutaj się przechyla tylko iPod'a??

#4 cimonj

cimonj
  • 593 posts
  • SkądHorsham, UK

Posted 17 July 2008 - 22:42

fajniutka grafa.

..i slyszalem ze chodzi jeszcze lepiej!.. podobno jedna z lepszych gier (dopracowanych) w AppStore.

..niech DevTeam sie uwija.. ;)

#5 Shalashaska

Shalashaska
  • 30 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 July 2008 - 23:04

Przydałaby się krótka recenzja. Jak ktoś już grał to niech czym prędzej zdaje relację :P. Gdyby była choć w połowie tak miodna jak Crash Team Racing na PSX to byłoby dobrze (a dla niej warto od czasu do czasu odkurzyć szaraka). Naciąłem się już na Aqua Forest i to był mój pierwszy i ostatni zakup w AppStore w ciemno.

#6 bushman.editing

bushman.editing
  • 4115 posts
Posted 17 July 2008 - 23:31

Przydałaby się krótka recenzja. Jak ktoś już grał to niech czym prędzej zdaje relację :P. Gdyby była choć w połowie tak miodna jak Crash Team Racing na PSX to byłoby dobrze (a dla niej warto od czasu do czasu odkurzyć szaraka). Naciąłem się już na Aqua Forest i to był mój pierwszy i ostatni zakup w AppStore w ciemno.

Dlaczego Aqua Forest był ostatnim zakupem?

#7 Shalashaska

Shalashaska
  • 30 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 July 2008 - 23:46

Ostatnim zakupem bez czytania recenzji. Bo w ogóle nie dostarcza rozrywki i tnie się niczym nastoletnie emo. Znacznie fajniejszy jest np. darmowy TapTap, a do pokazania znajomym jak działa akcelerometr wystarczy taki iPint.

#8 mantee78

mantee78
  • 176 posts
  • SkądUK

Posted 18 July 2008 - 00:31

Witam. Właśnie gram w tą gierkę. CUP - niezbyt trudny, ale w STORY trzeba się już trochę namęczyć. TIME TRIAL trochę nudnawy. Ogólnie fajna gierka, nic się nie tnie, grafika jak na telefon super. Fajnie się gra na słuchawkach, bo bez zasłania się głośniczek. Pozdrawiam. Tomek

#9 seziel

seziel
  • 84 posts

Posted 18 July 2008 - 01:11

Shalashaska dobrze mówi - Aqua Forest przy nawet niewielkiej liczbie elementów to slow motion, a przy większej zwykły pokaz slajdów. Pooglądajcie sobie screeny z gry, wyjdzie na to samo. A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać? :P Chciałem kupić Crash Bandicoot, ale jak przeczytałem, że jest tylko 12 torów to się rozmyśliłem. Da się z tym związać tak "na dłużej"? Obawiam się nudnej i monotonnej rozgrywki. I mały OT: Ktoś wie, co się dzieje z grą KROLL? Kiedy pojawi się w AppStore, gdzie można uzyskać jakieś info? Prosiłbym również o wskazanie jakichś informacji na temat tych wszystkich znakomitych gier z JB, których nie ma w AppStore (Neverball, R. Thunder) - słyszałem, że mają się tam wkrótce pojawić i chciałbym śledzić na bieżąco ;)

#10 vinci

vinci
  • 2693 posts
  • SkądPoznań

Posted 18 July 2008 - 08:47

Muszę sobie kupić tą grę ;) Na PS grałem w nią stale :D

#11 gh_

gh_
  • 107 posts
  • SkądGdańsk

Posted 18 July 2008 - 09:10

Jak ktoś grał na PsX to jak ma kasę to warto kupić. Do sterowania szybko się przyzwyczaić. Dużo zabawy!! Przydała by sie gra we dwoje po wi-fi było by super! Może w przyszłości? ( Czulosc akceperacji w grze można regulować w opcjach gry. Mysle ze każdy dostosuje do własnego wyczucia gry. )

#12 highwind

highwind
  • 106 posts
  • Skądzakopane/Kraków

Posted 18 July 2008 - 10:52

O ile wiem gierka wymaga softu 2.x.x

#13 CoSTa

CoSTa
  • 35 posts
  • SkądPoznań

Posted 18 July 2008 - 12:06

Crom-Mag Rally - takie sobie za to. W grze nie ma nic do osiągnięcia prócz śmigania po kilku torach i w sumie szybko się nudzi, choć wykonana jest nieźle. Crash to jeden z wielu moich kolejnych zakupów :) Z gierek wartych polecenia: Chain3 - uzależnia! Megaszybkie puzelki zmuszające paluchy do niezłej ekwilibrystyki. Warto! Trism - świetne puzelki o niezbadanej głębi. Wykorzystuje toto akcelerometr, sporo główkowania, kilka trybów gry, zapis gry, score online... Chyba jedna z najbardziej dopracowanych gier w AppStore Enigmo - absolutnie masakrycznie wciąga :) Dizzy Bee - cud-miód dla młodszych i dla starszych. Akcelerometr w użyciu, ultrapłynna grafika i tony grywalności ukryte pod "dziecinną" grafiką. Nie dajcie się zwieść - gra dopracowana bardziej niż Trism. Bomba! I chyba raptem 4 dolce. Jedne z najlepiej wydanych 4 dolców mojego życia :) Monkey Ball - grafika ładna ale frustrujący poziom trudności. No i albo mi się wydaje, albo toto nie zapisuje stanu gry. Nie wiem, kto to projektował ale takie rozwiązanie jest do rzyci. Eeech, trza poczekać na wypłatę i znów zasilić konto w iTS...

#14 AleksanderGames

AleksanderGames
  • 172 posts
  • SkądWarszawa koło Pćinowa

Posted 18 July 2008 - 12:18

Ostatnim zakupem bez czytania recenzji. Bo w ogóle nie dostarcza rozrywki i tnie się niczym nastoletnie emo. Znacznie fajniejszy jest np. darmowy TapTap, a do pokazania znajomym jak działa akcelerometr wystarczy taki iPint.

Oooo... Być może iPod Touche mają gorszy procek. Trzeba to sprawdzić. Może jest miejsce w sieci, które prezentuje efekt rozebrania iPhone, iPhone 3G i iPod Touch na części (z naciskiem na ten ostatni)? W ten sposób dowiemy się jaki procek zasila to cacko. W oficjalnej specyfikacji Steve po prostu to przemilczał, aby mieć pole do manewru w oszczędnościach..

#15 vinci

vinci
  • 2693 posts
  • SkądPoznań

Posted 18 July 2008 - 14:27

Oooo... Być może iPod Touche mają gorszy procek. Trzeba to sprawdzić. Może jest miejsce w sieci, które prezentuje efekt rozebrania iPhone, iPhone 3G i iPod Touch na części (z naciskiem na ten ostatni)? W ten sposób dowiemy się jaki procek zasila to cacko. W oficjalnej specyfikacji Steve po prostu to przemilczał, aby mieć pole do manewru w oszczędnościach..

Z tego co wiem iPod Touch ma ten sam procek i tyle samo RAMu co iPhone 1G ;)

#16 seziel

seziel
  • 84 posts

Posted 18 July 2008 - 14:28

W Super Monkey Ball zapisują się poziomy, które odkryłeś i możesz poćwiczyć ich przechodzenie w PRACTISE. W MAIN GAME natomiast zapisują się tylko "pakiety" - po 10 poziomów w każdym. Czyli gra zapisuje się co 10 poziomów ;)

#17 gh_

gh_
  • 107 posts
  • SkądGdańsk

Posted 18 July 2008 - 15:45

Apropo uaktualnien to dzis zainstalowalem je do CBNK 3D !! Oraz do innych pobranych wczesniej programow! [nie wiem co to wnosi jeszcze do gry ale napewno napisze].

#18 nikt_inny

nikt_inny
  • 136 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 July 2008 - 18:39

Aqua Forest to nie jest zła gra! spowalnia, owszem ale kiedy znajduje się dużo elementów.

Ja sobie np zbudowałem armatę:

YouTube - How to make a bomb

#19 gERmAn

gERmAn
  • 470 posts
  • SkądKraków

Posted 18 July 2008 - 18:45

fajne ;)

#20 ghty

ghty
  • 136 posts
  • SkądBournemouth

Posted 19 July 2008 - 09:39

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D. Vivendi Games Mobile O to moja krótka opinia o grze. Na samym poczatku mile zaskoczony bardzo dobrej jakości krótkim filmikiem jako intro w grze. Na start mamy do wyboru : Quick Race, Start Game, Options, Records, Help, About i Quit. Quick Race - daje nam szybką możliwość wyścigu z 5 innymi zawodnikami. Start game - to Tutorial, Cup, Story i Time Trial (story i time trial napoczątku są niedostępne) CUP składa się razem z 12 plansz podzielonych na 3 grupy (pierwsza jest jak to tam napisali: Too easy for Grandma ;P ;) ) Ogólnie gra jest bardzo fajna, łatwe sterowanie przy użyciu wbudowanego przyśpieszeniomierza, dodatkowo po obu bokach na wyświetlaczu jest "ukryty" przycisk do skoku, lub przytrzymania zeby driftować, samochody same dodają prędkości, pozostaje tylko skrecać i korzystać z różnych bonusów zdobytych po wjechaniu w skrzynki na drodze. Graficznie też dobrze wykonana jednak czasami delikatnie przycina i widać duże pixele. Muzyka i dźwięki w grze na dobrym poziomie, gra potrafi wciągnąć na długi czas :) Jak dla mnie gra jak najbardziej warta swojej ceny (5.99 Funtów)

#21 pirat-ust

pirat-ust
  • 345 posts
  • SkądSłupsk

Posted 19 July 2008 - 10:46

enigmo - tak wciąga ale nie jest warta aż takich pieniędzy

#22 Elthrai

Elthrai
  • 25 posts

Posted 06 August 2008 - 20:36

mam pewien problem, mianowicie przy wlaczanie pisze ze brak miejsca na dysku i nie bedzie zapisany stan gry... a mam 3,2GB wolnego? wiecie co poradzic?

#23 highwind

highwind
  • 106 posts
  • Skądzakopane/Kraków

Posted 07 August 2008 - 05:37

sciagnij BossTool z Cydia i przeniej aplikacje oraz czcionki.. to tylko 1 tapniecie i po bolu :) powinno pomoc

#24 Elthrai

Elthrai
  • 25 posts

Posted 07 August 2008 - 08:43

nie rozumiem....

---- Dodano 07-08-2008 o godzinie 10:34 ----
zrobilem i mam 170 mb wolnego mimo to otrzymuje wciaz komunikat o braku miejsca

#25 kompsognat

kompsognat
  • 261 posts
  • SkądKraków

Posted 07 August 2008 - 11:43