Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Już jesteśmy MyApple v3

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
292 odpowiedzi w tym temacie

#276 pafkoo

pafkoo
  • 276 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 02:08

Z powodu wyjazdu musiałem Was na pewien czas opuścić, i muszę przyznać że bardzo miło mnie zaskoczyliście! :) Tak trzymać ;D

#277 westu

westu
  • 203 post贸w
  • Sk膮dChrzan贸w / Krak贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 10:42

Podoba mi się ;)

#278 OloUnited

OloUnited
  • 194 post贸w
  • Sk膮dKonin

Napisano 15 lipca 2008 - 11:59

Jak dla mnie ok ,czysto przejrzyscie

#279 maslaq

maslaq
  • 2聽389 post贸w
  • Sk膮dTychy

Napisano 15 lipca 2008 - 12:00

ten typ tak ma (insider, wybacz ale czasem przesadzasz - poważnie) mnie jedynie denerwuja te ankiety

#280 Simek

Simek
  • 438 post贸w
  • Sk膮dSPT / GDZ

Napisano 15 lipca 2008 - 12:06

Prosimy o cierpliwosc. Nowa odslona MA to jeden z wiekszych projektow non profit w polskim internecie i tworzy go zaledwie kilka osob. Oprocz tego jeszcze chodzimy do pracy itd. Zmiany beda wprowadzane stopniowo na stronie glownej jeszcze tez bedziemy dlubac..

Ahh... Zaraz b臋dzie opinia, 偶e wyci膮gam co艣 z dalszych stron, ale nie czytam maniakalnie forum przez kilka godzin, wi臋c NVM...

Tony przesadzi艂e艣 i to bardzo... Po pierwsze od pocz膮tku nie dzia艂a艂a wi臋kszo艣膰 opcji, nie dzia艂a do dzi艣 - co was sk艂oni艂o do tak szybkiej publikacji nowej ods艂ony? Na dzie艅 dzisiejszy mimo pozorom du偶o si臋 nie zmieni艂o na MyApple.pl. Sk贸rka na forum? No dobra kilka, no mo偶e kilkana艣cie godzin "czystej" pracy, ale przy takiej prostej sk贸rce nie by艂o du偶o pracy... Strona g艂贸wna: patrz膮c na star膮 wersj臋 g贸rne ikonki zast膮pili艣cie napisami, zmienili艣cie wygl膮d box贸w, szeroko艣膰 kolumn na niestandardow膮 + dodali艣cie prosty skrypt do przenoszenia box贸w, bez ciasteczek i bez mo偶liwo艣ci zmiany kolumny. Do teraz opcja "Dostosuj" nie dzia艂a... C贸偶 to za wielki projekt, kt贸ry by艂 tworzony ju偶 od d艂u偶szego czasu?

Pewnie zaraz us艂ysz臋, ze pracujecie etc., ale to nie znaczy, 偶e macie wypuszcza膰 niedzia艂aj膮c膮 i niedoko艅czon膮 wersj臋... Moim zdaniem zrobili艣cie wielki falstart i jeszcze si臋 tym chwalicie, co dla mnie jest niezrozumia艂e... Sam jestem grafikiem i nie wyobra偶am sobie wypuszczenia sk贸rki dla forum bez gruntownego sprawdzenia wygl膮du, a tu znalaz艂em kilka wi臋kszych i mniejszych wpadek...

Ma艂e podsumowanie: skro robicie to non-profit, to trzeba by艂o poszuka膰 wi臋kszej liczby os贸b ch臋tnych, aby pom贸c przy rozwoju portalu od strony kodu, optymalizacji, czy grafiki. Jestem pewny, 偶e znale藕liby艣cie takie osoby na forum....

#281 Ka

Ka

• 6聽050 post贸w
  • Sk膮dKrak贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 12:39

Do wyjasnienia niesnasek zapraszam na priw. Nowy wyglad zostal upubliczniony bo jest to najlepszy mozliwy sposob, by wylapac bledy. Ponawiam tez zaproszenie do wspolpracy: jest wiele wakatow, poki co, nikt sie do roboty nie zglosil poza osobami, ktore juz zajmuja sie redakcja i moderacja.

#282 tomasz

tomasz

• 10聽988 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dBe艂chat贸w, PL

Napisano 15 lipca 2008 - 12:56

Od tego monentu koniec dyskusji nie na temat

#283 Wallenrod

Wallenrod
  • 273 post贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 13:06

A jaki jest temat, skoro nie tytułowe wprowadzenie trzeciej odsłony MA?

#284 gajos

gajos
  • 427 post贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 13:11

Ale jaja... Posty wycinacie?? TOTAL.

#285 tomasz

tomasz

• 10聽988 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dBe艂chat贸w, PL

Napisano 15 lipca 2008 - 13:15

Tak, wycinamy posty nie na temat i dajemy ostrzezenia tym, ktorzy usilnie probuja zasmiecac temat. dla ulatwienia dodam, ze dyskutujemy tu o nowym wygladzie i ukladzie strony.

#286 Wallenrod

Wallenrod
  • 273 post贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 13:17

Skoro teraz mogłeś odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytanie, dlaczego dałeś mi za to pytanie ostrzeżenie i jeszcze nazywasz to zaśmiecaniem?

#287 tomasz

tomasz

• 10聽988 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dBe艂chat贸w, PL

Napisano 15 lipca 2008 - 13:46

to juz moja ostatnia prosba jezeli ktos ma zastrzezenia do pracy moderatorow to zaraszam na priv ja mam tutaj calkowita moc decyzyjna i do mnie nalezy zglaszac problemy zwiazane z moderacja Przypomne jeszcze raz: tylko opinie i sugestie odnosnie nowego wygladu strony

#288 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7聽238 post贸w
  • Sk膮d3city

Napisano 15 lipca 2008 - 13:46

Skoro teraz mog艂e艣 odpowiedzie膰 na zadane przeze mnie pytanie, dlaczego da艂e艣 mi za to pytanie ostrze偶enie i jeszcze nazywasz to za艣miecaniem?

Z pytaniem tym prosz臋*si臋 zwr贸ci膰 do moderatora za pomoc膮 wiadomo艣ci prywatnej, a nie na forum publicznym.

#289 Rafa艂 P

Rafa艂 P

• 6聽849 post贸w

Napisano 15 lipca 2008 - 23:01

Ma艂e podsumowanie: skro robicie to non-profit, to trzeba by艂o poszuka膰 wi臋kszej liczby os贸b ch臋tnych, aby pom贸c przy rozwoju portalu od strony kodu, optymalizacji, czy grafiki. Jestem pewny, 偶e znale藕liby艣cie takie osoby na forum....

Pwotorze jeszcze raz -to projekt przy ktorym siedzimy za darmo i nie mamy sobie nic do zarzucenia. Oczywiscie ze skora nie dziala jeszcze jak potrzeba. Dlatego jest to BETA.Z czasem problemy znikna choc tez zalezaloby mi zeby odbywalo sie to szybciej.

#290 ihow

ihow
  • 187 post贸w
  • Sk膮dWarszawka

Napisano 16 lipca 2008 - 00:10

Nowy wygląd rewelacyjny :) bardzo mi się podoba Zrobiło się zdecydowanie milej Powodzenia w udoskonalaniu i tak już udanego projektu

#291 Wallenrod

Wallenrod
  • 273 post贸w

Napisano 16 lipca 2008 - 10:35

nie mamy sobie nic do zarzucenia.

Pi臋kne podsumowanie dyskusji.

#292 GoTTie

GoTTie
  • 147 post贸w
  • Sk膮dWarszawa

Napisano 17 lipca 2008 - 19:44

Powiem tak, po wejsciu i zobaczeniu nowego layoutu szczena mi opadla i jeszcze ja zbieram z podlogi. Gratulacje dla zespolu za naprawde swietny wyglad i funkcjonalnosci. Duze piwko :)

#293 wezuwiusz

wezuwiusz
  • 783 post贸w
  • Sk膮dDublin, Katowice

Napisano 31 lipca 2008 - 07:23

A ja mam pytanie, jak zmienic layout blokow zeby zostal zapamietany, przejrzalem watek ale jedyne co znalazlem to wywalenie cookies... tak tez zrobilem (wywyalilem nawet wszystkie) i nadal nie zapamietuje polozenia blokow. niezaleznie czy jestem zalogowany czy nie... any ideeas ?

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych