TheHX psioczy na tomtoma bo tomtom olal platforme WM i sobie teraz juz nie mozna tak latwo sciagnac z rapida i wrzucic na karte 
tu akurat nie trafiłeś całkowicie. Mam AutoMapę w wersji 5.05 oraz TomToma 6 w oryginalnych wersjach ( zakupionych ..) i nie muszę sięgać ani do rapida ani do innych stron tego typu..

Tym się chyba różnimy.
Psiocze, bo dla mnie TT nie jest tym, czego bym oczekiwał od dobrej, rzekłbym bardzo dobrej
regionalnej nawigacji z pełną numeracją, z każdą boczną drogą. Nie twierdzę, że TT jest do dupy ( bop i AM na swoje za uszami ) Ale to nadal nie to..Co do wrzucania na kartę lewizn - poszukaj dobrze, to znajdziesz sposoby na każdego zTomToma, by pracował pod WM. I to nie ważne czy z RapidShare czy z mulastego Osła czy z torrentów

Ale ja akurat jestem w tak komfortowej sytuacji, że mam legalne wersje TT, AM oraz iGo.

:)
@leniu - "czy nasz iPhone 3G przy jakiej kolwiek nawigacji czy to mapy które są odrazu czy TT czy AM nie muszą cały czas korzystać z Neta ? bo jestem zielony"...Po to właśnie są kompletne mapy nawigacyjne, które "ważą" po killkaset MB do kilku GB. Nie obawiaj się, nie ma wówczas żadnego łączenia z netem.