Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sprawdzone serwisy iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#1 bhdemeter

bhdemeter
  • 50 postów
  • SkądOsieck

Napisano 02 lipca 2008 - 21:28

Cześć !!!

Widzę, że dużo jest problemów z uszkodzonym iPhonem ja też taki mam ale wiem że to jest raczej problem techniczny niż programowy!!!

Proszę wpisujcie tu adresy i dane kontaktowe serwisów z których już korzystaliście i są wiarygodne do naprawy uszkodzonych iPhonów mnie np interesują zlokalizowane w Warszawie.

od MyApple.pl:
Listę wszystkich polecanych przez nas solidnych serwisów iPhone znajdziesz tutaj: MyApple.pl - polecane serwisy iPhone

#2 malynowsky

malynowsky
  • 706 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 lipca 2008 - 22:55

autoryzowane serwisy przez serwer MyApple

MyApple: Serwis iPhone - Apple

#3 Qbik

Qbik
  • 891 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 lipca 2008 - 08:32

nie działa przekierowanie do podstrony serwisy polecane przez myapple. Po zmianach na forum nie można tam wejść :(

#4 dogeroski

dogeroski
  • 59 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 28 lipca 2008 - 10:20

Czy ktoś mógłby zaktualizować listę serwisów iPhone? Po redisgn myapple nie ma już tego działu z listą polecanych serwisów :/

#5 Igor_g

Igor_g
  • 298 postów

Napisano 17 maja 2009 - 21:38

@up mam nadzieje, ze Cie to nie urazi, ale kolega z forum w pewnym temacie pisał, ze podejmowaliście sie wymiany samej szybki w iphon'ie [nie wyswietlacza], wyslal do was telfon i otrzymal cegle.

#6 tomekmarcinwg

tomekmarcinwg
  • 13 postów

Napisano 17 maja 2009 - 21:51

Zapraszamy do[URL="http://www.pdaserwis.pl"] ...[/URL]

Nie polecam PDASERWIS. Przy rozmowie telefonicznej podaj zaniżoną cenę naprawy. Po wysłaniu telefonu okazuje się, że cena jest wyższa. Poza tym strasznie wysokie ceny w przypadku wymiany płyty głównej.

#7 Igor_g

Igor_g
  • 298 postów

Napisano 18 maja 2009 - 18:53

Dobrze, przepraszam, mocno niejasno przzedstawilem sytuacje. Państwo poinformowaliscie o ryzyku, przez co tez niedpusciliscie sie oszustwa ;). Przepraszam, za wprowadzony bałagan.

#8 iClinic.pl

iClinic.pl

• 177 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 23 maja 2009 - 12:38

Serwis iClinic.pl - polecany przez MyApple.pl - również zaprasza.

iPhone Serwis - iClinic - iPod Naprawa - Healthy apple, happy user.

#9 soczekpl

soczekpl
  • 3 288 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 27 maja 2009 - 23:00

"Prawy głośnik nie działa" :lol: :lol: :lol: Było to omawiane setki razy na forum, więc ja też nie rozumiem, co ten forumowicz pisze ;)

#10 tomekmarcinwg

tomekmarcinwg
  • 13 postów

Napisano 28 maja 2009 - 13:03

Wymiana tasiemki od HOME to nic trudnego. Oczywiście trzeba uważać przy demontażu, ale żeby z kosztami wysyłki taka naprawa kosztowała ok. 300zł?? Odkręcasz dwie śrubki, przyssawką, np. od wieszaka w łazience podniosisz delikatnie ekran od strony przycisku. Odłączasz wszystkie taśmy i masz dostęp do taśmy HOME. Oczywiście wymiana samego klawisza do odłączenie szybki od ramki wiąże się zakupem obustronnej taśmy (dopasowana ok. 25zł) i ryzykiem, że kurz będzie się dostawał od lewej i prawej strony, ale jest or ryzyko niewielkie. Największe ryzyko to zabrudzenie wyświetlacz i szybki od spodu (smugi dość ciężko wypucować ;) )

#11 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 29 maja 2009 - 16:37

Witam serdecznie - aktualizując wątek chciałbym przypomnieć że tylko 4 serwisy w Polsce mają pełną autoryzację portalu MyApple.pl - są to serwisy w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu i Krakowie

Pełna lista tutaj:

Dołączona grafika
MyApple: Serwisy iPhone autoryzowane przez MyApple - Apple

Co oznacza autoryzacja? Przedstawiciele MyApple dokładnie sprawdzili czym zajmują się serwisy i czy rzeczywiście szczycą się kompetencjami jakie przedstawiają. Można im powierzyć iPhone'a i być pewnym ,że naprawa zostanie wykonana w sposób rzetelny.

#12 siemanesko

siemanesko
  • 9 postów

Napisano 06 czerwca 2009 - 12:54

Wymiana tasiemki od HOME to nic trudnego. Oczywiście trzeba uważać przy demontażu, ale żeby z kosztami wysyłki taka naprawa kosztowała ok. 300zł?? Odkręcasz dwie śrubki, przyssawką, np. od wieszaka w łazience podniosisz delikatnie ekran od strony przycisku. Odłączasz wszystkie taśmy i masz dostęp do taśmy HOME. Oczywiście wymiana samego klawisza do odłączenie szybki od ramki wiąże się zakupem obustronnej taśmy (dopasowana ok. 25zł) i ryzykiem, że kurz będzie się dostawał od lewej i prawej strony, ale jest or ryzyko niewielkie. Największe ryzyko to zabrudzenie wyświetlacz i szybki od spodu (smugi dość ciężko wypucować ;) )

Dokładnie. To nie jestem od tego, żeby wiedzieć co i jak naprawić. Obecnie oddałem sprzęt do iClinic i jestemw pełni zadowolony :)

#13 blady80

blady80
  • 60 postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 11:48

Poznań - serwis ZAMI

Fajne chłopaki, w sumie 2 młodych, 1 z nim zna się na rzeczy, godny polecenia. Mieszczą się na os. Lecha o ile pamiętam.

stronka ich bo tak znalazłem się i nich:) Projektowanie stron poznań Pozycjonowanie Tworzenie aplikacji - ZAMI

#14 miras1

miras1
  • 2 postów

Napisano 13 września 2009 - 12:11

Witam, dołączę się do dyskusji na temat serwisu, jeśli chodzi o śląsk to polecam firmę BBTel z Chorzowa, jest to serwis gsm i naprawiają tam także iphona - szybko i solidnie:)

#15 Adamsowaty

Adamsowaty
  • 11 postów

Napisano 23 września 2009 - 21:31

A gdzie ten serwis BBtel z Chorzowa się mieści? Nie udało mi się znaleźć żadnej informacji na ich temat w necie.

#16 Krzysiek

Krzysiek
  • 4 184 postów

Napisano 23 września 2009 - 22:03

A gdzie ten serwis BBtel z Chorzowa się mieści?
Nie udało mi się znaleźć żadnej informacji na ich temat w necie.

lepiej wyslać kurierem do sprawdzonego serwisu, niż bawić się w serwisy bez doświadczenia

#17 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 24 września 2009 - 00:38

Okolice Wrocławia, znacie jakiś serwis ? Kolega oddał iPhone do czyszczenia z kurzu i gość mu ma teraz wyświetlacz odkupić.(Samo pękło i jeszcze zdziwionego udawał, twierdził że już tak było) Jakoś się do tego nie spieszy. :lol:

#18 surogaci

surogaci
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 25 września 2009 - 21:06

Z doświadczenia doradze, że nie warto bawić się w tanie i nie sprawdzone serwisy. Później doprosić się o coś w ramach reklamacji graniczy z cudem!

#19 maryce

maryce
  • 109 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 01 października 2009 - 20:22

Dzisiaj otrzymałem po sporej walce telefon, który wysłałem do pdaserwis. Gorąco (chciałbym tu podkreślić słowo gorąco)... nie polecam tego serwisu!

Nie będę tutaj opisywał co było nie tak, bo zaraz powstanie dialog między mną a pdaserwis, a to nie ma tutaj sensu. Nie polecam i tyle. Radzę poszukać innego i omijać pdaserwis szerokim łukiem.

#20 surogaci

surogaci
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 października 2009 - 20:50

Założ odzielny wątek. Kiepskie serwisy trzeba tępić ile wlezie.

#21 jgasieniec

jgasieniec
  • 141 postów

Napisano 03 października 2009 - 05:32

No to wynika z tego ze ten PDA serwis to nie zly serwis :-)

---- Dodano 03-10-2009 o godzinie 04:34 ----
A Ishop jeszcze lepszy :-)

#22 surogaci

surogaci
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 października 2009 - 11:57

a ja znam historie kiedy iClinic wziął od klienta 250 zł za czynności antykorozyjne, kiedy to klient zrezygnował z naprawy :D

#23 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 03 października 2009 - 15:44

szok po prostu szok

Szok to jest to jedno zdanie złożone z 672 słów :)

#24 maryce

maryce
  • 109 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 04 października 2009 - 21:46

Ok, info na priv.

#25 kayo

kayo
  • 12 postów
  • SkądTychy, PL

Napisano 10 października 2009 - 12:04

to może ktoś w końcu poleci jakiś konkretny serwis najlepiej w okolicach katowic

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych