Mac, linux czy Windows
Napisano 23 czerwca 2008 - 12:53
Napisano 23 czerwca 2008 - 19:07
---- Dodano 23-06-2008 o godzinie 18:09 ----
Natomiast zauwazylem tak w codziennym uzytkowaniu jedna dziwna wade Linuksa: bardzo, bardzo wolne przeszukiwanie dysku, np szukanie jakiegos pliku. Mieli ponad kwadrans zanim znajdzie plik na zewnetrznym dysku. To mi sie nie przydarzylo w zadnym systemie. Wie ktos jak to rozwiazac?
Napisano 23 czerwca 2008 - 19:42
Beagle jest kompatybilny zarówno z GNOME jak i KDE.
Main Page - Beagle
Meta Tracker - tracker-project.org
slocate - Linux Command - Unix Command
Napisano 23 czerwca 2008 - 20:31
Napisano 23 czerwca 2008 - 20:50
Napisano 27 czerwca 2008 - 11:36
Napisano 29 czerwca 2008 - 15:53
każdy system ma swoje wady i zalety jednak dlamnie najlepszy system to XP64 który jest oparty na jądrze win2k3 niemam z nim najmniejszych problemów
Patrząc na Twoją sygnaturkę to się w sumie nie dziwię
Napisano 29 czerwca 2008 - 16:02
Napisano 21 grudnia 2008 - 18:13
Napisano 21 grudnia 2008 - 18:29
Na razie uzywam codziennie Ubuntu 8.04, Mac Osa i czasem XP. Poki co, nie wyobrazam sobie zeby przejsc tylko na Linuksa - nie jest pelnoprawnym systemem, wciaz zbyt trudny w obsludze, nieporeczny itd...
HAhahahaha.... Dobre to było... Człowieku na jakiej planecie ty zyjesz... Makowej podejrzewam
Używam windowsa do gier. Maka na codzien i do pracy. Pół roku temu zainteresowały mnie dystrybucje linuxa. Ubuntu to taki mac osx wannabe ;-) Trzeba przyznać, ze brakuje mu juz bardzo niewiele. Jezeli ktos wie co i jak zrobic w ubuntu to system ten bedzie funkcjonowal lepiej, badzie wygladal lepiej niz taki tam leo.
Uwazam tez, ze leo to "jeden" z najbardziej niedopracowanych systemow z jakimi mialem do czynienia. I nie wyskakujcie mi tu z vistą. Tiger przy leo jest skała, ktorej nie da sie rozwalic.
Nie dziwie sie, czemu niektorzy caly czas uzywaja tigerka. Co racja to racja... :smile:
Ostatnio moja przygoda z os'ami stanela na Archim i musze stwierdzic, ze jestem zauroczony. Robisz system od podstaw takim jakim chcesz.Dziala 10x szybciej niz leo i vista ( tak leo i vista w jednym worku ) , 5 razy szybciej niz ubu. Po prostu git. Jedyne co martwi to caly czas brak odpowiedniego oprogramowania na linuxa.
Jezeli adobe zdecyduje sie na linuxiarskie podejscie do sprawy to ja wysiadam z windy, w ktorej juz siedzi sobie osx. ;-)
Napisano 21 grudnia 2008 - 22:38
Napisano 22 grudnia 2008 - 16:11
HAhahahaha.... Dobre to było... Człowieku na jakiej planecie ty zyjesz... Makowej podejrzewam
Używam windowsa do gier. Maka na codzien i do pracy. Pół roku temu zainteresowały mnie dystrybucje linuxa. Ubuntu to taki mac osx wannabe ;-) Trzeba przyznać, ze brakuje mu juz bardzo niewiele. Jezeli ktos wie co i jak zrobic w ubuntu to system ten bedzie funkcjonowal lepiej, badzie wygladal lepiej niz taki tam leo.
Uwazam tez, ze leo to "jeden" z najbardziej niedopracowanych systemow z jakimi mialem do czynienia. I nie wyskakujcie mi tu z vistą. Tiger przy leo jest skała, ktorej nie da sie rozwalic.
Nie dziwie sie, czemu niektorzy caly czas uzywaja tigerka. Co racja to racja... :smile:
Ostatnio moja przygoda z os'ami stanela na Archim i musze stwierdzic, ze jestem zauroczony. Robisz system od podstaw takim jakim chcesz.Dziala 10x szybciej niz leo i vista ( tak leo i vista w jednym worku ) , 5 razy szybciej niz ubu. Po prostu git. Jedyne co martwi to caly czas brak odpowiedniego oprogramowania na linuxa.
Jezeli adobe zdecyduje sie na linuxiarskie podejscie do sprawy to ja wysiadam z windy, w ktorej juz siedzi sobie osx. ;-)
Pisz dzieciaku wyraznie i logicznie bo poki co nie wiadomo o co ci chodzi.
Napisano 03 stycznia 2009 - 01:19
Napisano 03 stycznia 2009 - 01:29
Napisano 21 marca 2011 - 16:56
Napisano 21 marca 2011 - 17:08
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych