Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Rozkłady jazdy na iPhone w przygotowaniu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
105 odpowiedzi w tym temacie

#51 slyv

slyv
  • 382 postów

Napisano 15 sierpnia 2008 - 14:13

Jak najbardziej, program jest juz wlasciwie skonczony, dziala pod 1.1.4 oraz 2.0. prawdopodobmie we wrzesniu bedzie juz dostepny w installerze i/lub cydii. W tej chwili nie mozemy zakonczyc projektu ze wzgledu na urlop jednej z osob ktora nad tym pracuje

#52 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 18 sierpnia 2008 - 12:10

Mam nadzieję, że na ZTM się nie skończy :) Będzie rozwijany tak jak Metro dla telefonów i PPC ? pzdr

#53 slyv

slyv
  • 382 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 13:00

Ginger dla telefonów komórkowych już istnieje (Poznań, Białystok) i jest cały czas rozwijane. Oczywiście iGinger warto by było umieścić to w App Store, i na pewno będziemy się o to starać.

#54 claesoup

claesoup
  • 63 postów

Napisano 02 września 2008 - 08:58

Dziś 2 września i ani widu ani słychu o iGinger... Jakies newsy w tej sprawie?

#55 slyv

slyv
  • 382 postów

Napisano 02 września 2008 - 09:02

Program wyslany do akceptacji, lada dzien pojawi sie w Cydia i Installerze

#56 monis

monis
  • 480 postów
  • SkądPoznań

Napisano 02 września 2008 - 09:15

czekamy z wieeeeeeeeeeeelka niecierpliwoscia :)

#57 claesoup

claesoup
  • 63 postów

Napisano 02 września 2008 - 09:21

A nie można go opublikować wcześniej? Zawsze można sobie go wgrać recznie przez wifi ;] Wystarczy podac linke gdzie jest do sciagniecia :) Hm? =)

#58 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 września 2008 - 09:31

pod 1.1.4 nadal zgodnie z obietnicą ?:)

#59 monis

monis
  • 480 postów
  • SkądPoznań

Napisano 02 września 2008 - 09:35

z tego co pamietam ostatnio byla mowa, ze bedzie i pod 1.1.4, i pod 2.0 na co, jako zagorzala uzytkowniczka licze :)))

#60 slyv

slyv
  • 382 postów

Napisano 02 września 2008 - 11:03

Tak, gotowe sa juz obie wersje: pod 114 i pod 2.0

#61 siddunio

siddunio
  • 39 postów

Napisano 02 września 2008 - 23:51

Ja poprosze o usilne staranie wepchniecia tego na AppStore Jeszcze nie mam iPhona(czekam na kuriera)ale juz mam co najmniej kilkanascie powodów do robienia jailbreaka...a nie chcę...naprawdę nie chcę...czy Apple nie moze otworzyć oczu na apel użytkowników...naprawdę tak niewiele trzeba by iPhone stał się porządnym smartfonem

#62 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 września 2008 - 08:30

Appstore dla garstki klientów z Polski ?? No..może fakt..cudzoziemcom też by się przydało... Nikt Ci nie każe łamać fona, ale nie jest to powodem by tylko dlatego ułatwiać komuś życie. Domyślam się, że się po prostu boisz podejść do tematu i nie dziwi mnie to. Poproś kogoś z okolic o pomoc - nie będziesz miał dylematu. BTW - czy opracowywane rozkładu wspomagają lub będą wspomagać pasażerowie ? Bo to oni najszybciej reagują na zmiany w rozkładach jazdy

#63 siddunio

siddunio
  • 39 postów

Napisano 03 września 2008 - 15:32

(...)Nikt Ci nie każe łamać fona, ale nie jest to powodem by tylko dlatego ułatwiać komuś życie. Domyślam się, że się po prostu boisz podejść do tematu i nie dziwi mnie to. Poproś kogoś z okolic o pomoc - nie będziesz miał dylematu(..)

Właśnie, ze każe...Apple swoją polityką i tym że w produkcie który oferuje nie zapewnia podstawowych funkcji dla tej klasy telefonu(nie mówie tutaj o pragramach typu iGinger tylko ogólnie) i których dodanie to kwestia jedynie oprogramowania zmusza mnie do sięgnięcia po aplikacje firm trzecich czyli w konsekwencji złamanie iPhona. Myśle też ze procedury weryfikacji oprogramowania przez apple są na tyle uciązliwe ze duza część developperów nie jest zainteresowana oferowaniem swoich aplikacji via AppStore dlatego zeby siegnąć po wiele dobrych aplikacji trzeba robic jailbreak... a na AppStore możemy znaleźć iBeer i 90%innych podobnych i całkowicie bezużytecznych

To mnie wkurza i nie mam pretensji do nikogo a już tymbardziej do developperów za ten san rzeczy. Prosze tylko jeśli jest taka możliwosc zeby program pojawił się na AppStore

#64 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 04 września 2008 - 10:31

siddunio, łam fona, nie łam się :) No właśnie..takie debilne iBeer Ci zostaje. Jest tam co prawda trochę mądrzejszych rzeczy. Do tego dobierzesz się do ajfona i zrobisz z nim praktycznie co zechcesz..

#65 claesoup

claesoup
  • 63 postów

Napisano 09 września 2008 - 12:47

Program wyslany do akceptacji, lada dzien pojawi sie w Cydia i Installerze

Minął kolejny tydzień i nadal cisza... Dziwne. Wiele programów zanim pojawi się Cydii lub Installerze wcześniej jest dostępna normalnie do ściągnięcia... Skąd ta restrykcyjność skoro program jest gotowy?

#66 TheHX

TheHX
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 10 września 2008 - 10:40

A może twórcy nadal na wakacjach, he ?:)

#67 claesoup

claesoup
  • 63 postów

Napisano 22 września 2008 - 13:58

To już trochę podpada pod kpine... Lepiej nic nie pisać aniżeli "lada dzień", a mijają 3 tygodnie i ciągle nic nie widać :/ Trzeba brać odpowiedzialność za swoje słowa.

#68 bercik302

bercik302
  • 53 postów

Napisano 22 września 2008 - 13:59

Jak najbardziej, program jest juz wlasciwie skonczony, dziala pod 1.1.4 oraz 2.0.
prawdopodobmie we wrzesniu bedzie juz dostepny w installerze i/lub cydii.

W tej chwili nie mozemy zakonczyc projektu ze wzgledu na urlop jednej z osob ktora
nad tym pracuje

Siema Slyv i jak tam wiesz już kiedy zostanie udostępniony ten rozkład jazdy???

#69 slyv

slyv
  • 382 postów

Napisano 22 września 2008 - 15:08

Siema Slyv i jak tam wiesz już kiedy zostanie udostępniony ten rozkład jazdy???

Wszystko jest gotowe, i wyslane do akceptacji do PasjaGSM. Niestety nie mam wpływu kiedy oni
to zaakceptuja.

#70 Grafweb

Grafweb
  • 22 postów

Napisano 01 października 2008 - 13:57

a dziś już coś wiadomo?

#71 Bony

Bony
  • 41 postów
  • SkądWrocław

Napisano 02 października 2008 - 18:16

Jaka jest szansa, ze będzie w AppStore, nie mam zamiaru Jailbreakowac fona, lubie miec wszystko na legalu i i ordzinal:D :P

#72 monoik

monoik
  • 26 postów

Napisano 05 października 2008 - 17:32

Wiadomo coś nowego w temacie iGingera? ;)

#73 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 05 października 2008 - 17:42

Wiadomo coś nowego w temacie iGingera? ;)

Niestety nie wiadomo...
Zrobili mnie na "szaro", a sami niczego nie tworzą dla naszej społeczności.

#74 Pasja

Pasja
  • 4 postów

Napisano 08 października 2008 - 22:58

@bushman.editing, naszą "współpracę" pozostawie bez komentarza.

iGinger jest gotowa dla 1.1.4 i 2.1. Staramy się o dołączenie softu do App Store, przygotowujemy stronę w języku angielskim. Osoby zainteresowane testami zapraszam do zostawienia informacji w tym wątku: [url=http://forum.pasjagsm.pl/tematy101/wersje-testowe-ginger-vt16626,90.htm]Forum.PasjaGSM.pl :: Wersje testowe Ginger[/url]
Lista poprawek jest u Sylwestra, jeak szybko dalej będą szły prace zależy w dużej mierze od niego. Proszę pamiętać, że wersja na iPhone'a nie była pierwszą na liście priorytetów. W tej chwili część projektów została skończona i wolne moce przerobowe zostały przerzucone do iGinger.

#75 claesoup

claesoup
  • 63 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:18

ja zostawiłem info i nic... nadal czekam ;] Coś konkretnego trzeba napisać ? Moze jakiś namiar mailowy byłby lepszy ?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych