miałem P990 i strasznie się zraziłem do całej serii P. Może dlatego, że mój był z Orange Menu.
Podobno każdy fonik z Orange Menu jest nie do zniesienia :grin:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Posted 22 March 2008 - 10:52
miałem P990 i strasznie się zraziłem do całej serii P. Może dlatego, że mój był z Orange Menu.

Posted 22 March 2008 - 11:02

Posted 22 March 2008 - 11:17
aż tak źle nie jest, nie zmienai to faktu, że P990i był wolniejszy niż paruletni Ericsson.

Posted 22 March 2008 - 11:21

Posted 22 March 2008 - 11:22
Osobiście nie lubię SłonychEryków... Ale... Używałem przez kwartał k750 i był całkiem wygodny, jak na SE. O P990i słyszałem... Niestety nie zawsze najlepiej8) Nie ma to jak NOKIJA :grin:

Posted 22 March 2008 - 11:23

Posted 22 March 2008 - 12:41
Mi jakies 2 lata temu nokie sie odwidzialy bo wg mnie zaczeli isc na ilosc nie na jakosc - glownie mam tu na mysli fatalny symbian ktory jest tak niedopracowany ze az przykro.
Aczkolwiek ostatnio mialem doczynienia z nokia ktora byla calkiem przyjemna w obsludze: E90
Tylko ta cena..

Posted 22 March 2008 - 15:25

Posted 22 March 2008 - 17:40
Mozliwe. Ja zawsze mialem nokie po czym zdenerwowalem sie i zakupilem sobie MDA. Tylko jaki tam jest soft? WINDOWS POCKET!! wiec niezbyt bylem zadowolony ale dzialalo w porzadku. Po pewnym czasie zaczal przerywac glosnik. Nikt nie chcial sie podjac naprawy czegos takiego az w koncu znalazl sie serwis ktory zrobil to po miesiacu za sumke 140zl!!!
Od tej pory mam motorole V3 kupiona na allegro za 200zl i nic sie z nia nie dzieje.
Wyszedlem z zalozenia ze poki nie uzbieram na iPhona to bede mial byle jaki telefon zeby w razie czego wyrzucic go
Okazalo sie ze kolor jaki wybralem nie interesuje zlodziei z czego jestem bardzo zadowolony bo czesto zdarza mi sie jezdzic autobusem podmiejskim po 21

Chciałbym mieć takie cóś na mojej E50
 Chciałbym mieć takie cóś na mojej E50  

...
 ...

Posted 22 March 2008 - 18:19

Posted 22 March 2008 - 18:28

Posted 22 March 2008 - 18:49
 ), tez symbianowe, sony ericssony uiq, pare sony ericssonow zwyklych, i ostatnio wrocilem do modelu ktory juz raz mialem: z520i. maly, ale nie za bardzo, wygodna klawiaturka, na uwage zasluguje tez bardzo porzadna konstrukcja klapki ktora blokuje sie w pozycjach skrajnych, aparat vga calkiem przyjemnej jakosci, b. funkcjonalny zewnetrzny wyswietlacz, no i co fajne, mozna go uzywac jako apple remote
 ), tez symbianowe, sony ericssony uiq, pare sony ericssonow zwyklych, i ostatnio wrocilem do modelu ktory juz raz mialem: z520i. maly, ale nie za bardzo, wygodna klawiaturka, na uwage zasluguje tez bardzo porzadna konstrukcja klapki ktora blokuje sie w pozycjach skrajnych, aparat vga calkiem przyjemnej jakosci, b. funkcjonalny zewnetrzny wyswietlacz, no i co fajne, mozna go uzywac jako apple remote  

Posted 22 March 2008 - 18:52

Posted 22 March 2008 - 18:55
Ja używam N95 i jestem bardzo zadowolonyJa też odszedłem do Noki kiedy zaczęli robić masę takich drogich ( w porównaniu z analogicznymi modelami SE) telefonów. Teraz z powrotem wróciłem do tej marki z modelem N 95 uważam że robią naprawdę udane modele z serii N i E bo tu stawiają na jakość i na różnorodność a nie na inne obudowy
 Osobiście zdecydowanie bardziej od iPhona wolę N95+iPod Touch
 Osobiście zdecydowanie bardziej od iPhona wolę N95+iPod Touch  GPS działa na prawdę dobrze a aparat 5 Mpix muszę przyznać, że stale mnie zadziwia
 GPS działa na prawdę dobrze a aparat 5 Mpix muszę przyznać, że stale mnie zadziwia  

Posted 22 March 2008 - 18:56
 nie wymieniajmy wszystkich
 nie wymieniajmy wszystkich  

Posted 07 April 2008 - 23:23
 , a navi mam w samochodzie.
Powiem krotko...IPhone mimo wielu brakow jest jedynym telefonem, ktory naprawde chcialem miec...
, a navi mam w samochodzie.
Powiem krotko...IPhone mimo wielu brakow jest jedynym telefonem, ktory naprawde chcialem miec...

0 members, 2 guests, 0 anonymous users