Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konkurs MyApple!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1623 odpowiedzi w tym temacie

#76 djembefol

djembefol
  • 54 postów
  • SkądGda

Napisano 20 maja 2008 - 19:50

czuje sie jak dzis rano przed ustna matura :D... ale czy zalicze macbooka ;D ?

---- Dodano 20-05-2008 o godzinie 20:51 ----
mam swojego macbooka ale mama ma starego IBM'a r40 :/ przyda sie go na maczka wymienic... taki prezent na dzien matki :D

#77 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 20:04

Kurcze doslownie sie rozplacze :) W poniedzialek jade na tygodniowa wycieczke ze szkoly i nie bede mial dostepu do neta, a z checia zmienilbym moje mini na MB :) Fajnie jakby konkurs byl wczesniej (choc to zapewne niemozliwe :/) i nie w godzinach szkolnych jutro (bo pozniej Boze Cialo i do szkoly chodzic nei trzeba :) )

Nie placz - wyrobisz sie z powrotem.

#78 kle-kot

kle-kot
  • 145 postów
  • SkądCieszyn

myst - nie bedziesz musial wagarowac ... Jestesmy temu przeciwni bo edukacja to jedna z najwazniejszych spraw w zyciu czlowieka. Wystarczy, ze bedziesz zagladal na MyApple wieczorami ... zamiast isc na piwo :)

To znaczy, że 16 dniowa kuracja antybiotykiem może się na coś*przydać i może najwyższy czas przestać cierpieć, że nie można się napić piwa. ;-)

#79 PhysX

PhysX
  • 13 postów

Byłoby miło jeśli te wskazówki pojawiały się w godzinach 18-22. Jeśli sporo ludzi weźmie udział w konkursie (a pewnie weźmie, bo MB piechotą nie chodzi) to szansa na wygraną zbyt duża nie będzie. No ale mimo wszystko warto spróbować.

#80 lantiz

lantiz
  • 1 118 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 20 maja 2008 - 20:21

Byłoby miło jeśli te wskazówki pojawiały się w godzinach 18-22.
Jeśli sporo ludzi weźmie udział w konkursie (a pewnie weźmie, bo MB piechotą nie chodzi) to szansa na wygraną zbyt duża nie będzie. No ale mimo wszystko warto spróbować.

Dlatego proponuje wskazówki o godzinach ok od 2:00 do 5:00 nad ranem :) ]:->

#81 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 20 maja 2008 - 20:31

O tak, i tak wtedy rzadko kiedy śpię :)

#82 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 20 maja 2008 - 20:36

za duzo informacji udzielaja moderatorzy... im mniej szczegolow, tym ciekwsza zabawa.... ;)

#83 PhysX

PhysX
  • 13 postów

Napisano 20 maja 2008 - 20:46

Jak się uprę to i o 2 wstanę, tylko to już troszkę przesada.

#84 Darmac

Darmac
  • 17 postów

Napisano 20 maja 2008 - 20:47

ale za to można wnioskować z wypowiedzi moderatorów, że wskazówki będą udzielane po szkole czyli ogólnie rzecz biorąc od 15 do 7 z rana :D

#85 iAdam

iAdam
  • 415 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 20 maja 2008 - 20:56

Zadania do wykonania. Na różnych portalach! Jezu! Wow! To już nawet nie chodzi o wygraną, szykuje się świetna zabawa! :) Może po zakończeniu tego konkursu MyApple zorganizuje nam taki wyścig po cokolwiek - np. konto PRO :) Przecież to chodzi o świetną zabawę, która wydaje się nieunikniona :)

#86 lantiz

lantiz
  • 1 118 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 20 maja 2008 - 21:25

Zadania do wykonania. Na różnych portalach! Jezu! Wow! To już nawet nie chodzi o wygraną, szykuje się świetna zabawa! :)

Może po zakończeniu tego konkursu MyApple zorganizuje nam taki wyścig po cokolwiek - np. konto PRO :)

Przecież to chodzi o świetną zabawę, która wydaje się nieunikniona :)

I będziemy sobie skakać do oczu: do kogo to konto ma należeć. ]:-> a później jeszcze jaki bunt niezadowolonego społeczeństwa, a i może nawet rewolucja :P

#87 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 21:40

Jesli caly konkurs przebiegnie prawidlowo, opinnie Userow beda pozytywne a jego przebieg nie bedzie zaklocany przez Prowokatorow i Trolli szukajacych wrazen, sensacji czy rozglosu to mozliwe, ze ten konkurs wejdzie na stale do ,,kalendarza,, MyApple i bedzie organizowany cylkicznie.

#88 snuffer

snuffer
  • 104 postów

Napisano 20 maja 2008 - 21:46

Jesli caly konkurs przebiegnie prawidlowo, opinnie Userow beda pozytywne a jego przebieg nie bedzie zaklocany przez Prowokatorow i Trolli szukajacych wrazen, sensacji czy rozglosu to mozliwe, ze ten konkurs wejdzie na stale do ,,kalendarza,, MyApple i bedzie organizowany cylkicznie.

mam więc nadzieje że wszystko się uda :D i będzie co tydzień konkurs o coś od Apple :P

#89 pafkoo

pafkoo
  • 276 postów

Napisano 20 maja 2008 - 21:46

Byłoby super! ;D
A czy laptop będzie jedyną nagrodą, czy przewidywane są również jakieś za pozostałe miejsca?

#90 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 20 maja 2008 - 21:52

(...) Może po zakończeniu tego konkursu MyApple zorganizuje nam taki wyścig po cokolwiek - np. konto PRO :)

Albo jakis inny podpis pod awatarem, typu zwyciezca. To bedziesz szacun na calego (;

#91 berus4

berus4
  • 326 postów
  • SkądSkarżysko-Kamienna

Napisano 20 maja 2008 - 21:53

OK. iPhone w garść i patrolować stronę MyApple :)

#92 snuffer

snuffer
  • 104 postów

Napisano 20 maja 2008 - 22:00

może pierwszy raz w życiu coś wygram :D bo sie w Lotka nie udało 6 trafić :/

#93 menik69

menik69
  • 322 postów
  • SkądNDG

Napisano 20 maja 2008 - 22:05

No jestem wielce ciekaw!

#94 kerol

kerol
  • 4 postów

Napisano 20 maja 2008 - 22:05

uuu... ładnie sie wyrabia. W lotka własnie ostatnio 9 milionów przegrałem więc na pocieszenie fajnie by było maczka wygrać:D

#95 robcel

robcel
  • 290 postów
  • SkądMA,PL

Napisano 20 maja 2008 - 22:09

No pewnie, że na MyApple zawsze było ciekawie ;) . Moja wypowiedź stwierdzała „wzrostową tendencję tejże ciekawości”. Odkąd tylko się tu pojawiłem zaglądam często, a RSS w moim Safari „śledzi” nowości. Pozdrawiam całą ekipę MyApple - tych bardziej i mniej aktywnych.

#96 TimmY

TimmY
  • 621 postów

Napisano 20 maja 2008 - 22:18

Podoba mi sie bardzo, ze duza czesc uzytkownikow pisze "o, super, bo wlasnie przydalby mi sie Mak; Mama ma starego ibma" itd. :) Niestety, za te deklaracje nie ma zadnych dodatkowych punktow :) Blade__: tylko macbook, czy jeszcze jakies tradycyjne shuffelki?:>

#97 snuffer

snuffer
  • 104 postów

Napisano 20 maja 2008 - 22:22

moja mama katuje Arkanoida, na PC co ma z 10 lat, bo tylko to na nim chodzi :P oczywiście Win95 na nim jest :D

#98 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 22:22

Shuffelki w innym konkursie :)

#99 KuboX

KuboX
  • 2 119 postów
  • SkądPolandia

Napisano 20 maja 2008 - 22:31

No i super świetnie. I tak wieczorami przesiaduje na MyApple więc różnicy mi to zbytniej nie robi:)

#100 Kagain

Kagain
  • 583 postów
  • SkądGrodzisko, ELW, PL

Napisano 20 maja 2008 - 22:57

Wystarczy, ze bedziesz zagladal na MyApple wieczorami ... zamiast isc na piwo :)

A tak się fajnie zapowiadało.... ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych