Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konkurs MyApple!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1623 odpowiedzi w tym temacie

#51 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 17:06

Konkurs DLA WSZYSTKICH - oprocz: Userow ukaranych na MyApple za trollowanie, obrazanie innych Userow, posiadanie kilku kont, wszczynanie awantur itd. z wyjatkiem kar przyznanych w dziale ,,Gielda,,... ale o tym doczytacie w regulaminie konkursu w chwili jego rozpoczecia. Jesli moge powiedziec cos wiecej, to tylko to, ze aby brac w nim udzial nie trzeba bedzie posiadac szerokiej wiedzy na temat Apple - wystarczy ze bedzie sie na Forum MyApple w ,,odpowiednim czasie,, - odnajdzie sie ukryte na mim wskazowki a nastepnie wykona dane zadanie ... to tyle wiecej nic nie moge powiedziec :)

#52 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 20 maja 2008 - 17:19

Błeh, szkoda, że konkurs zaczyna się w sezonie wakacyjnym wydam majątek na EDGE ;)

#53 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 20 maja 2008 - 17:37

wystarczy ze bedzie sie na Forum MyApple w ,,odpowiednim czasie,, - odnajdzie sie ukryte na mim wskazowki a nastepnie wykona dane zadanie ...

Hura!! konkurs bedzie mial charakter edukacyjny - obslugiwanie sie wyszukiwarka. W sumie niezly pomysl patrzac po kolejnych tematach "ratunku ipod nie dziala" ;)

Oczywiscie zartuje i wyczekuje konkursu :)

#54 Macwolx

Macwolx
  • 209 postów

Napisano 20 maja 2008 - 17:40

O kurde, niezła nagroda :D Jestem zaskoczony i także czekam z niecierpliwością :)

#55 jankor

jankor
  • 1 550 postów
  • SkądWrocław

Napisano 20 maja 2008 - 17:51

No no, czekam z niecierpliwoscia :P i czujnoscia.

#56 kle-kot

kle-kot
  • 145 postów
  • SkądCieszyn

Napisano 20 maja 2008 - 17:58

Okej, teraz w ramach uściślenia, mamy siedzieć 24h przed komputerem czy jak? ;-) Więcej informacji wkrótce, tj. dziś, jutro czy może w każdej chwili? bo jeśli w każdej chwili to lecę do sklepu po zgrzewkę redbulla (sorry za reklamę ;-)

#57 Wolvi

Wolvi
  • 133 postów
  • SkądGdynia

Napisano 20 maja 2008 - 17:59

łoł niezły sprzęcior do wygrania :) mam chrapkę na niego :D

#58 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 20 maja 2008 - 18:06

Okej, teraz w ramach uściślenia, mamy siedzieć 24h przed komputerem czy jak? ;-)

Tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie...

#59 TimmY

TimmY
  • 621 postów

Napisano 20 maja 2008 - 18:06

Blade__ : czyli rozumiem, ze cos na zasadzie MacHeist:> Dobrze by bylo, gdyby wejscie do czolowki bioracej udzial w losowaniu zwiazane bylo z jakims progiem punktowym. Naprawde zbliza sie sesja, naprawde fajnie brac udzial w takim czyms, ale moze byc niesprawiedliwie, bo jedni maja znacznie wiecej wolnego czasu (chocby i w godzinach pracy czasem) niz inni. Niemniej jednak idea bardzo mi sie podoba i.. niech wygra najlepszy!

#60 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 18:15

Okej, teraz w ramach uściślenia, mamy siedzieć 24h przed komputerem czy jak? ;-)

Więcej informacji wkrótce, tj. dziś, jutro czy może w każdej chwili? bo jeśli w każdej chwili to lecę do sklepu po zgrzewkę redbulla (sorry za reklamę ;-)

Dla uscislenia (kurde ale mnie za jezor ciagniecie :grin: ) podam, ze laczny czas jaki trzeba bedzie przeznaczyc na udzial w konkursie to max 2h czystej zabawy ... jednak tak jak juz pisalem, trzeba bedzie pojawiac sie w okreslonym miejscu i czasie czy to na MyApple czy gdzies w sieci o czym bedziecie informowani z wyprzedzeniem tak aby moc sobie zaplanowac dostep do internetu. Oczywiscie czym czesciej bedzie sie na MyApple tym wieksza mozliwosc na zebranie dodatkowych wskazowek ktore ulatwia wykonanie zadania ( wskazowki ,,glowne,, beda znikac po okreslonym czasie co w rezultacie moze uniemozliwic wykonanie zadania ). Na wykonanie samego zadania bedzie cos kolo tygodnia wiec Wszyscy zainteresowani powinni sie wyrobic z jego realizacja.

#61 robcel

robcel
  • 290 postów
  • SkądMA,PL

Napisano 20 maja 2008 - 18:26

Zapowiada się fajna zabawa... Coraz ciekawiej się robi na MyApple Pozdrawiam

#62 monis

monis
  • 480 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maja 2008 - 18:27

Cierpliwość jest cnotą:D

#63 Macwolx

Macwolx
  • 209 postów

Napisano 20 maja 2008 - 18:56

Cierpliwość uszlachetnia :)

#64 firesoso

firesoso
  • 114 postów

Napisano 20 maja 2008 - 18:59

Blade_, z ciekawości.. Długo trwały prace nad konkursem? Bo z tego co czytam, forma jest nieźle dopracowana :)

#65 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 19:01

Zapowiada się fajna zabawa...

Coraz ciekawiej się robi na MyApple

Pozdrawiam

rabcel - a kiedy na MyApple nie bylo ciekawie ??? Ja nie przypominam sobie takich chwil ... no chyba, ze Nasz na mysli jakies godne politowania klotnie czy wojenki ale to juz przeszlosc - Tym Userom ktorym tylko na tym zalezalo juz podziekowalismy za udzial w spolecznosci MyApple, a jasli sie pojawia kolejni lub uaktywnia ,,starzy,, to tez im podziekujemy ...

#66 myst

myst
  • 94 postów
  • SkądBiskupiec

Napisano 20 maja 2008 - 19:03

chyba się ze szkoły urwę żeby udział wziąć :)

#67 p_m_k

p_m_k
  • 41 postów
  • SkądMyszków

Napisano 20 maja 2008 - 19:04

[color=blue][b]Super :) przydałby się macbook :)

#68 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 20 maja 2008 - 19:05

Tego dotyczyło to 'Coś wisi w powietrzu' z bannera na głównej, które od dłuższego czasu mnie niepokoi?

#69 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 20 maja 2008 - 19:16

bartel - po raz drugi informuje ze NIE. To calkiem inna ,,bajka,, :)
myst - nie bedziesz musial wagarowac ... Jestesmy temu przeciwni bo edukacja to jedna z najwazniejszych spraw w zyciu czlowieka. Wystarczy, ze bedziesz zagladal na MyApple wieczorami ... zamiast isc na piwo :)

#70 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 20 maja 2008 - 19:17

Tego dotyczyło to 'Coś wisi w powietrzu' z bannera na głównej, które od dłuższego czasu mnie niepokoi?

Blade udzielił odpowiedzi na to pytanie kilka stron wcześniej ;)

#71 mekintosz

mekintosz
  • 964 postów

Napisano 20 maja 2008 - 19:21

Kurcze doslownie sie rozplacze :) W poniedzialek jade na tygodniowa wycieczke ze szkoly i nie bede mial dostepu do neta, a z checia zmienilbym moje mini na MB :) Fajnie jakby konkurs byl wczesniej (choc to zapewne niemozliwe :/) i nie w godzinach szkolnych jutro (bo pozniej Boze Cialo i do szkoly chodzic nei trzeba :) )

#72 firesoso

firesoso
  • 114 postów

Napisano 20 maja 2008 - 19:24

Zabierz ze sobą telefon komórkowy z EDGE :) (serio!)

#73 lopski

lopski
  • 530 postów
  • SkądCrack-off

Napisano 20 maja 2008 - 19:35

czuj, czuwaj! ja sprawdzam myapple w ciągu dnia średnio raz na godzinę :) może się uda :) have nice day!

#74 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 20 maja 2008 - 19:37

Nawet nie wiecie jak mnie teraz cieszy darmowe wifi u mnie w szkole :P

#75 MBP_User

MBP_User
  • 78 postów
  • SkądCopenhagen

Napisano 20 maja 2008 - 19:43

milutko...kolejny maczek by sie przydał :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych