Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konkurs MyApple!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1623 odpowiedzi w tym temacie

#451 kepak

kepak
  • 278 postów
  • SkądŁódź

Napisano 04 lipca 2008 - 14:22

A może by tak po odrzuceniu to jestem czujny zmieniło się na byłem czujny do x etapu :lol::lol:

#452 dick.advocaat

dick.advocaat
  • 93 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 04 lipca 2008 - 14:25

tak z zupełnej ciekawości.. czy znana jest liczba czujnych? :)

#453 dr_bonzo

dr_bonzo
  • 154 postów

Napisano 04 lipca 2008 - 14:29

dick.advocaat: czytaj strone wczesniej

#454 dick.advocaat

dick.advocaat
  • 93 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 04 lipca 2008 - 14:37

a ok. oczywiście, moje przeoczenie. przepraszam i dzięki doktorze bonzo :) Kepak: "byłem czujny do x etapu" przewidujesz, że konkurs potrwa do gwiazdki 2009? ;)

#455 Mutii

Mutii
  • 242 postów
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Napisano 04 lipca 2008 - 15:08

no ładnie ładnie :D czekam z nie cierpliwością na kolejne zadania :D Tak a propos to nie bądźmy drobiazgowi jeśli chodzi o godzinę 0:00 dnia 4 lipca..... Bo jeżeli jest ktoś czujny :D to i tak odeśle maila z rozwiązaniem zadania jak najprędzej co by sie nie spóźnić.... niech czujność będzie z wami :D

#456 adamvet

adamvet
  • 485 postów
  • SkądNorwich, UK

Napisano 04 lipca 2008 - 15:19

A ja jestem tylko ciekaw co bedzie jesli po ostatnim zadaniu zostanie wiecej niz jeden uczestnik:)losowanie jakies czy co??:)

#457 MaciejNowak

MaciejNowak
  • 2 148 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 lipca 2008 - 15:21

a ma zostać jeden?:)

#458 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 04 lipca 2008 - 15:34

A ja zostałem wykluczony z konkursu bo jak to Blade uzasadnił-miałem ostrzeżenie. Jeżeli miałem ostrzeżenie to czemu dostałem na maila zadanie konkursowe?

#459 Wallenrod

Wallenrod
  • 273 postów

Napisano 04 lipca 2008 - 15:45

a kto Tobie powiedział, że poziom trudności zadać różni się. Zadania mogą różnić się sobą ale ich poziom trudności jest za pewne taki zbliżony

No właśnie. "Zapewne", "zbliżony" - o tym pisze. Nawet ty sam nie masz pewności.

Zadania sa dla Wszystkich Uczestnikow takie same - moze roznic sie tylko kolejnosc ich otrzymywania przez Uczestnikow. Szanse dla Wszystkich sa jednakowe.

Muszę ci wierzyć na słowo, chociaż przykład tego, że sami się nie możecie dogadać co do głupiego terminu powoduje, że nie przychodzi to łatwo.

PS: nie zainstalowałbyś sobie słownika? U Heidiego jest taki jeden fajny, a bardzo by ci się przydał.

#460 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 04 lipca 2008 - 17:35

Jest takie polskie przyslowie: Koniec jezyka za przewodnika - wczesniej Userzy majacy jakies watpliwosci pytali o szczegoly chodzby w tym watku .... zawsze mozna sie dopytac.
50% osob skladajacych zgloszenia otrzymalo e-maila z informacja o wyslaniu PW z adresem e-mail do Usera Konkurs_MyApple a drugie 50% mialo wyslac takie samo PW do Usera MyApple_Konkurs. Ot i cala roznica w zadaniu - jesli ktos ma problem ze zrozumieniem takiej informacji lub niewiadomo czemu wysyla dwa PW do wskazanych osob chodz na 100% otrzymaly tylko jedno PW ... wykonanie zadania nieprawidlowo powoduje wykluczenie Uczestnika. Nie bylo problemu gdy niektorzy Userzy wyslali na wsazany adres nawet 5 identycznych PW ....
W Regulaminie jest jasno napisane - osoby majace w trakcie trwania konkursu aktywne ostrzezenia sa wykluczone z dalszego w nim udzialu. Przy prawie 2000 zgloszeni chyba normalne jest iz moga trafic sie pomylki ktore staramy sie wyjasnic i skorygowac. Zdarzylo sie ze ktos tak jak user goodboy otrzymal drugie zadanie jak rowniez byli userzy ktorzy nie otrzymali e-maila a powinni go otrzymac ...

P.S. - Wallenrod akurat ten slownik o ktorym piszesz mi nie pasuje ...

#461 jamesPL

jamesPL
  • 168 postów
  • Skądwlkp

Napisano 04 lipca 2008 - 17:46

mam tylko jedna nadzieje, a wl. takze prosbe: nie robcie zadan na czas - jak najszybsze wyslanie maila itp. gdyz jest to cholernie krzwydzace dla osob ktore choc wyslaly szybko, odpadaja z winy 'opieszalosci' skrzynek pocztowych...

#462 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 04 lipca 2008 - 18:09

mam tylko jedna nadzieje, a wl. takze prosbe: nie robcie zadan na czas - jak najszybsze wyslanie maila itp. gdyz jest to cholernie krzwydzace dla osob ktore choc wyslaly szybko, odpadaja z winy 'opieszalosci' skrzynek pocztowych...

Zadania sa dla Wszystkich Uczestnikow takie same - moze roznic sie tylko kolejnosc ich otrzymywania przez Uczestnikow. Szanse dla Wszystkich sa jednakowe.

Parę stron wcześniej...
Bądź czujny! ;)

#463 slowakpol

slowakpol
  • 49 postów

Napisano 05 lipca 2008 - 23:31

test

#464 juziex

juziex
  • 20 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 09:09

test

Jak chcesz sprawdzic czy jestes czujny nie musisz pisac posta. Wystarczy wejsc w swoj profil...

#465 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 lipca 2008 - 09:58

Jest takie polskie przyslowie: Koniec jezyka za przewodnika - wczesniej Userzy majacy jakies watpliwosci pytali o szczegoly chodzby w tym watku .... zawsze mozna sie dopytac.
50% osob skladajacych zgloszenia otrzymalo e-maila z informacja o wyslaniu PW z adresem e-mail do Usera Konkurs_MyApple a drugie 50% mialo wyslac takie samo PW do Usera MyApple_Konkurs. Ot i cala roznica w zadaniu - jesli ktos ma problem ze zrozumieniem takiej informacji lub niewiadomo czemu wysyla dwa PW do wskazanych osob chodz na 100% otrzymaly tylko jedno PW ... wykonanie zadania nieprawidlowo powoduje wykluczenie Uczestnika. Nie bylo problemu gdy niektorzy Userzy wyslali na wsazany adres nawet 5 identycznych PW ....
W Regulaminie jest jasno napisane - osoby majace w trakcie trwania konkursu aktywne ostrzezenia sa wykluczone z dalszego w nim udzialu. Przy prawie 2000 zgloszeni chyba normalne jest iz moga trafic sie pomylki ktore staramy sie wyjasnic i skorygowac. Zdarzylo sie ze ktos tak jak user goodboy otrzymal drugie zadanie jak rowniez byli userzy ktorzy nie otrzymali e-maila a powinni go otrzymac ...

P.S. - Wallenrod akurat ten slownik o ktorym piszesz mi nie pasuje ...

Blade_, nieprawda jest ze 50% osob dostalo maila aby wyslac do MyApple_Konkurs a drugie 50% do Konkurs_MyApple, ja dostalem _obydwa_, na jedno wyslalem na drugie nie, gdyz stwierdzilem ze jest to pomylka ze strony ogranizatorow. Dzieki temu zostalem wykluczony z konkursu? LOL

G.

#466 snuffer

snuffer
  • 104 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 10:10

ja tam dostałem 3 mejle z zadaniami :D

#467 dr_bonzo

dr_bonzo
  • 154 postów

Napisano 06 lipca 2008 - 10:17

Moze wlasnie dla tego mamy byc czujni :D hahaha

#468 adamvet

adamvet
  • 485 postów
  • SkądNorwich, UK

Napisano 06 lipca 2008 - 11:28

a ma zostać jeden?:)

Chyba nagroda jest jedna (nie wiem ale tak mi sie wydaje - chociaz z drugiej strony im wiecej tym lepiej dla nas:) wiec chyba musi ktos wygrac :)

#469 Grooby

Grooby
  • 913 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 lipca 2008 - 12:49

Widze ze status zostal mi przywrocony, dziekuje. G.

#470 Tigro

Tigro
  • 70 postów

Napisano 07 lipca 2008 - 12:22

Blade__ - to jak, mogę Ci puścić PMkę, tudzież mejla z nowym numerem telefonu? Czy nie da rady zmieniać?

#471 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 lipca 2008 - 13:28

Ja dostałem

Wyslij PW ze swojego konta na MyApple do Uzytkownika: MyApple_Konkurs . W tytule napisz: ,,Konkurs,, - a w tersci listu umiesc jedynie Swoj adres e-mail z ktorego dokonales zgloszenia do Konkursu. Pamietaj !!! - Masz czas do polnocy 4 lipca !!!

i wysłałem PM 04-07-2008, 19:06 i do tej pory nic nie dostałem.

#472 Mutii

Mutii
  • 242 postów
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Napisano 07 lipca 2008 - 13:58

Bo musisz być czujny..... btw gdzie twoja belka???

#473 BlackBox

BlackBox
  • 1 026 postów
  • SkądToruń

Napisano 07 lipca 2008 - 16:09

Jeżeli przejdziesz kilka stron wcześniej to dowiesz się, że nic nie dostaniesz - spóźniłeś się. Zgłoszenia trzeba było przesłać do godziny 00:00:00 między 3, a 4.

#474 cizu

cizu
  • 943 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 lipca 2008 - 17:37

Aha

#475 freshman

freshman
  • 134 postów
  • SkądKrakow

Napisano 07 lipca 2008 - 22:16

ja wyslalem 3/07/08 kilka minut po 6 rano i jeszcze nic nie dostalem ... ale czekam cierpliwie :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych