Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konkurs MyApple!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1623 odpowiedzi w tym temacie

#401 man_of_the_oak

man_of_the_oak
  • 216 postów
  • SkądKielce/Kraków

Napisano 29 czerwca 2008 - 22:31

Rozumiem, że nie warto pisać e-maili do administracji ;) Widocznie mają jeszcze dużo pracy z tymi zgłoszeniami ^^

#402 Tigro

Tigro
  • 70 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 12:42

No i nie przyszło. Ktoś dostał? :P

#403 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 30 czerwca 2008 - 13:00

Też właśnie jestem ciekawy czy ktoś dostał ;) Ja nadal nie mam :(

#404 wizja

wizja
  • 132 postów
  • SkądKraków, Katowice

Napisano 30 czerwca 2008 - 13:18

Ja też wezmę udział ;-D

#405 jamesPL

jamesPL
  • 168 postów
  • Skądwlkp

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:21

u mnie pusto, a zgloszenie na 99% wyslalem poprawne... bo i wiek i data rejstracji poprawne, a dane prawdziwe...

#406 dr_bonzo

dr_bonzo
  • 154 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:33

(CIACH) ... Blade__

#407 Rogi_

Rogi_
  • 327 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:35

(CIACH) ... Blade__

#408 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:36

goodboy - szkoda ze nie zapoznales sie z Regulaminem Konkursu a dokladniej z §2 pkt3 ...

Zapoznałem się z regulaminem przed przystąpieniem do konkursu.

#409 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 30 czerwca 2008 - 17:12

goodboy - szkoda ze nie zapoznales sie z Regulaminem Konkursu a dokladniej z §2 pkt3 .... - szkoda

WSZELKIE INFORMACJE DOSTARCZANE NA PW CZY E-MAIL SA WYLACZNIE PRZEZNACZONE DLA ADRESATA !!! Informowanie o ich tresci itp. innych Uzytkownikow Forum moze skutkowac wykluczeniem z Konkursu Usera ktory to robi (patrz pkt Regulaminu Konkursu podany powyzej) !!!

#410 lantiz

lantiz
  • 1 118 postów
  • SkądGdansk, Poland, Poland

Napisano 30 czerwca 2008 - 20:28

Mam takie pytanie: czy dalsza korespondencja miedzy nami (tj uczestnicy, a organizatorzy) będzie prowadzona drogą mailową czy PW na MyApple?

#411 dr_bonzo

dr_bonzo
  • 154 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 20:40

WSZELKIE INFORMACJE DOSTARCZANE NA PW CZY E-MAIL SA WYLACZNIE PRZEZNACZONE DLA ADRESATA !!! Informowanie o ich tresci itp. innych Uzytkownikow Forum moze skutkowac wykluczeniem z Konkursu Usera ktory to robi (patrz pkt Regulaminu Konkursu podany powyzej) !!!

Fajnie ze wyjasniliscie [szkoda ze dopiero teraz - bo widzieliscie ze wszyscy czekaja na poczatek rozsylania potwierdzen]. Bo schizow prawie dostalem bo bylem pewien ze napisalem posta w tym temacie [a zostal usuniety] :)

#412 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3 327 postów
  • SkądPółnoc

Napisano 30 czerwca 2008 - 20:52

Korespondencja miedzy Uczestnikami a Organizatorami moze byc poprzez: Poczte Polska, e-mail, telefonicznie, PW, sms .... WAZNE aby to co nie jest podawane publicznie na Forum przez Organizatorow nie bylo ujawniane przez Uczestnikow. Ujawniajac szczegoly czy tresci korespondencji szkodzicie wtedy Sami sobie oraz wprowadzacie w blad innych Uczestnikow (nie kazdy dostaje taka sama wiadomosc od Organizatorow - w tym samym czasie Uczestnicy moga wykonywac rozne zadania).

#413 TimmY

TimmY
  • 621 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 22:45

Rozumiem zatem, ze potwierdzenia zaczely dochodzic i otrzymali je uzytkownicy, ktorych posty zostaly na poprzedniej stronie wyciete. Prosilbym bardzo o jasne okreslenie OD kiedy mozna pisac maila dot. potwierdzen, ktore nie doszly, a powinny (bo np. napewno wypelnilem poprawnie zgloszenie). Pozdrawiam

#414 Mutii

Mutii
  • 242 postów
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Napisano 01 lipca 2008 - 10:33

Ja już prawie zapomniałem o tym konkursie i pewnie tak długo wszyscy czekamy.. a to tylko dla uśpienia naszej czujności:D

#415 piopawlu

piopawlu
  • 196 postów
  • SkądStockholm, SE

Napisano 01 lipca 2008 - 13:28

A jest jeszcze ktoś kto nadal nie otrzymał maila? Jestem pewien, że zgłoszenie było poprawne :>

#416 Mutii

Mutii
  • 242 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 14:32

Bądz czujny brzmi podobnie jak czekajcie a będzie wam przysłane :D

#417 ozz

ozz
  • 1 129 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 01 lipca 2008 - 15:17

a mnie on juz nudzi ... wiec macie wieksze szanse ja rezygnuje ;)

#418 juziex

juziex
  • 20 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 17:01

Ja dostałem jakiegoś maila, ale nie wiem czy na 100% jest to potwierdzenie, ale raczej tak bo jest tam wyjaśnione co mam dalej zrobic..

#419 Mutii

Mutii
  • 242 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 20:00

OZZ jest też pewnie częścią konkursu i w ten sposób również usypia naszą czujność .. ale ja sie nie dam ... nie ze mną te numery kloss :D

#420 Wallenrod

Wallenrod
  • 273 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 19:21

WAZNE aby to co nie jest podawane publicznie na Forum przez Organizatorow nie bylo ujawniane przez Uczestnikow. (...) w tym samym czasie Uczestnicy moga wykonywac rozne zadania).

To zaczyna coraz fajniej wyglądać. Różne zadania to różny stopień trudności. Swoi łatwe zadania i reszta niech sie napoci. W dodatku nie wiadomo co kto ma zrobić i czy zostanie oceniony za pracę czy za znajomości, bo uczestnicy nawet nie mogą poznać wyników innych uczestników.
Cholera, powiem szczerze, że to wygląda na zwykły przekręt i z góry ustaloną listę zwycięzców. Bo coś za bardzo się boicie wymiany informacji między uczestnikami.

#421 Tigro

Tigro
  • 70 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 19:40

Wynikła taka sytuacja, że niedługo może mi się skończyć aktywacja numeru telefonu podanego przy pierwszym pytaniu konkursowym. Jest dozwolona zmiana numeru?

#422 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 02 lipca 2008 - 19:41

Jest dozwolona zmiana numeru?

NIE! :lol:
Joke ;)

#423 OloMac

OloMac
  • 796 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 03 lipca 2008 - 09:34

"Jestem Czujny" :grin:

#424 piopawlu

piopawlu
  • 196 postów
  • SkądStockholm, SE

Napisano 03 lipca 2008 - 09:44

A ja od 3 dni czekam na odpowiedź od organizatora konkursu.. Nie dostałem potwierdzenia mailowego, wczoraj na PW odezwał się jeden z moderatorów i na tym się skończyło. Termin wysyłania rozwiązań upływa niebawem, a ja nie dostalem pytania :) Organizacja konkursu jest średnia, czy takim dużym problemem byłoby zrobienie formularza rejestracyjnego, czy później do wysyłania rozwiązań zwykły form textarea + file upload? Nie byłoby problemów maili w których się gubią, każdy by wiedział, że zgłoszenie dotarło itp. Oczywiście to subiektywna opinia spowodowana niemożnością wzięcia w nim udziału :)

#425 owz

owz
  • 3 360 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 lipca 2008 - 10:01

ja pierdzielę, typowe u nas, ktoś coś robi dla kogoś i pretensje. Spodziewaliście się, że będzie pytanie jak w audiotele? W stylu jak ma na imię Jan Kowalski?:lol: Nie podoba się? Udział w konkursie nie jest obligatoryjny... Regulamin jest jaki jest i albo się go akceptuje albo nie. A co podejrzeń o "kolesiostwo" to proponuję powiadomić CBA:lol: :lol: :lol: Podejżewam, że problemem nie było zrobienie formularza rejestracyjnego. Tylko moim zdaniem ten konkurs ma mieć aurę niepewności i tajemnicy. Mi tam się jak na razie podoba. I tak na pewno nie wygram bo szczęścia do gier losowych w życiu to ja nie mam ale niecierpliwie czekam na kolejne zadanie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych