Niezła składnia.jak tak robie to robi mi sie cos, ale na tym koniec, na profilu z lasta pustka..
YamiPod - jak zgrać z iPoda na HDD
Rozpoczęty przez
wiemarcel5.5Generation
, 07 mar 2007 14:47
55 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 września 2009 - 06:26
Napisano 24 września 2009 - 15:37
ale mi to nie działa.
a yamipod wyszukuje mi ipoda i utwory, ale nie umiem sie nim obsługiwac i nie wiem co dalej więc prosze tylko i instrukcje
Napisano 25 września 2009 - 14:10
My też nie używamy yamipoda, ale kiedyś próbowałem nim scrobblować i się nie udawało. :/ Spróbuj tutaj poszperać Read This â iTunes (Windows Version) â Last.fm.
Napisano 22 sierpnia 2011 - 09:49
Problem z yamipod
Przez ostatnie 6 lat yamipod służył mi dobrze do kopiowania muzyki z ipoda na kompa. Ostatnio na nowym kompie zainstalowałem najnowszą wersję itunes (na starym miałem jakąś wersję z przed 3 lat). Przeniosłem całą bibliotekę, wgrałem sobie dodatkową muzykę i wszystko ok. Ostatnio dostałem nowego ipoda touch i chciałem calą muzykę ze starego ipoda classic przenieść na nowego. Uruchamiam yamipod i wyskakuje Your firmware is unnsuported... Co mogę zrobić? Jedyne wyjście to instalacja jakiegoś innego programu?
Napisano 22 sierpnia 2011 - 11:56
Ok udało mi się wszystko dzięki ipodFolder. Teraz mam tylko takie głupie pytanie
nowe ipody mają trochę inny kabel usb. Przy wejściu do ipoda jest on mniejszy niż stary i nie ma tych dwóch przycisków po bokach. Jak mam go wyjąć? Nie chcę ciągnąć na siłę. Próbuję dość mocno ale nie wychodzi.
Napisano 22 sierpnia 2011 - 15:29
Wlasnie na sile. Nieduzo sily trzeba.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych