Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

YamiPod - jak zgrać z iPoda na HDD

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#51 brendonsoul

brendonsoul
  • 39 posts

Posted 24 September 2009 - 06:26

jak tak robie to robi mi sie cos, ale na tym koniec, na profilu z lasta pustka..

Niezła składnia. :) Zgadzam się oryginalny scrobbler od last.fm działa, ale prawdopodobnie tylko wtedy jak synchronizujemy ipoda z iTunes automatycznie.

#52 justinn14

justinn14
  • 4 posts
  • SkądSilesia

Posted 24 September 2009 - 15:37

ale mi to nie działa. a yamipod wyszukuje mi ipoda i utwory, ale nie umiem sie nim obsługiwac i nie wiem co dalej więc prosze tylko i instrukcje

#53 brendonsoul

brendonsoul
  • 39 posts

Posted 25 September 2009 - 14:10

My też nie używamy yamipoda, ale kiedyś próbowałem nim scrobblować i się nie udawało. :/ Spróbuj tutaj poszperać Read This – iTunes (Windows Version) – Last.fm.

#54 grzesiolegolas

grzesiolegolas
  • 113 posts
  • SkądNowy Sącz, PL

Posted 22 August 2011 - 09:49

Problem z yamipod Przez ostatnie 6 lat yamipod służył mi dobrze do kopiowania muzyki z ipoda na kompa. Ostatnio na nowym kompie zainstalowałem najnowszą wersję itunes (na starym miałem jakąś wersję z przed 3 lat). Przeniosłem całą bibliotekę, wgrałem sobie dodatkową muzykę i wszystko ok. Ostatnio dostałem nowego ipoda touch i chciałem calą muzykę ze starego ipoda classic przenieść na nowego. Uruchamiam yamipod i wyskakuje Your firmware is unnsuported... Co mogę zrobić? Jedyne wyjście to instalacja jakiegoś innego programu?

#55 grzesiolegolas

grzesiolegolas
  • 113 posts
  • SkądNowy Sącz, PL

Posted 22 August 2011 - 11:56

Ok udało mi się wszystko dzięki ipodFolder. Teraz mam tylko takie głupie pytanie :P nowe ipody mają trochę inny kabel usb. Przy wejściu do ipoda jest on mniejszy niż stary i nie ma tych dwóch przycisków po bokach. Jak mam go wyjąć? Nie chcę ciągnąć na siłę. Próbuję dość mocno ale nie wychodzi.

#56 grzes_l

grzes_l
  • 3397 posts
  • SkądGdynia

Posted 22 August 2011 - 15:29

Wlasnie na sile. Nieduzo sily trzeba.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users