Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wiadomości SMS usunęły się bez powodu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

#26 SpyKids

SpyKids
  • 165 postów
  • SkądKraków

Napisano 23 kwietnia 2008 - 23:04

ja dzisiaj straciłem wszystkie smsy, miałem frinka od dnia premiery i nic. Dzisiaj zainstalowałem extremed preferences i po 3 h zniknęły smsy i ... polski język ( mimo tego że w ustawieniach widnieje Polski)

#27 mdarek

mdarek
  • 30 postów
  • SkądModliszewice

Napisano 24 kwietnia 2008 - 14:44

Mnie juz po raz drugi zniknely SMSy zauwazylem ze dzieje sie tak gdy czatuje na Fringu.

#28 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 kwietnia 2008 - 14:45

Z językiem to na 90% Extended Preferences (czy tam, jak to Ty napisałeś, "Extremed"). A co ma Fring do SMSów... :confused:

#29 cort

cort
  • 48 postów
  • Skądżory

Napisano 24 kwietnia 2008 - 18:18

no widocznie ma skoro wszyscy ktorym uciekly smsy Maja lub mieli fring

#30 BobbyManifesto

BobbyManifesto
  • 261 postów
  • SkądKożuchów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 18:24

mi z kolei twinkle "usunelo" smsy. po odinstalowaniu owego twinkle, smsy wrocily (ale nie wszystkie...) :D

#31 brogie

brogie
  • 26 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 19:00

to ciekawe tez mi znikneły wszystkie smsy Wczoraj dopiero co szukałem informacji dlaczego tak wolno się przesuwają a dziś po prostu ich nie ma Fringa mam do dawna wczoraj doinstalowlem fixa do safari

#32 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 06 maja 2008 - 21:47

Mogę potwierdzić, będąc na urlopie w długi weekend pisałem sporo z Fringa na Twittera i co się okazało? Skrzynka SMS pusta :). A więc jednak to Fring jest sprawcą usuniętych SMS'ów, choć nie potrafię stwierdzić dlaczego tak się może dziać...

#33 iMike

iMike
  • 99 postów
  • SkądWrocław

Napisano 06 maja 2008 - 22:20

Mi tez zniknęły smsy... Włączyłem fringa na sekunde popołudniu a wieczorem smsów nie ma...

#34 sowa

sowa
  • 3 postów

Napisano 10 maja 2008 - 10:17

Dokładnie tak samo jak sie pozbyc tego problemu nie wiem ale obstawiam
FRING
mam go od dawna i za każdym razem jak go używam to smsy znikają.
Ostatnie nie włączałem FRINGA przez 2 tygodnie i nic sie nie działo, wczoraj czatowałem na FRING
i wszystkie smsy zniknęły.

---- Dodano 10-05-2008 o godzinie 11:22 ----
Jeszcze coś!
Przeprowadziłem próbę i jak jest włączony FRING - 100% znikają smsy ale nie tylko!!!!
NIE DOCHODZA!
Wysyłam po takim znikającym incydencie smsa z drugiego telefonu i jak kamień w wodę - znika.
Dopiero po zamknieciu Fringa i restarcie telefonu jest ok - smsy dochodzą i nie znikają.

#35 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 25 kwietnia 2009 - 13:18

Mnie też dopadł ten problem... Wczoraj na po pijawce, nie chcący iPhone wleciał mi do komory w łóżku... Wyciągnąłem go i chciałem przeglądnąć sobie SMS'y i ze zdziwieniem ujrzałem tylko szare paseczki... Wiadomości po prostu wymazały się i co dziwne przez ten upadek :/ Parę godzin przed tym zmieniałem sobie motyw w WinterBoard więc może to jego wina...

#36 69TNT69

69TNT69
  • 9 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 15:54

Spotkał mnie ten sam problem, z dnia na dzień zniknęły mi smsy. Nie instalowałem aplikacji o której wspominaliście wcześniej. Czy jest jakaś możliwość na to, żeby odzyskać wiadomości?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych