Iphone zrywa połaczenie telefoniczne, co robic??
Napisano 13 maja 2008 - 22:12

Napisano 13 maja 2008 - 22:15
Napisano 13 maja 2008 - 22:16
Napisano 15 maja 2008 - 12:40
Napisano 15 maja 2008 - 15:07
ja znam rozwiązanie tego problemu, miałem tak ale po 3 minutach dałem sobie z tym radę a mianowicie trzeba w ustawieniach wszystko poustawiać fabrycznie czyli:
-wejść w Ustawienia-> telefon
-sprawdzić czy: przekazywanie połączeń jest wyłączone, czy połączenia oczekujące są włączone i czy opcja pokazuj mój numer jest włączona po tej operacji jest już dobrze.
U mnie też zrywa na 1.1.4 poprzez Liberty robione ale tylko na Heyah. Nie mogę WŁĄCZYĆ opcji "Połączenie oczekujące", wyskakuje komunikat "Nie mogłem zapisać parametru połączenia oczekujące"
Napisano 15 maja 2008 - 17:13
U mnie też zrywa na 1.1.4 poprzez Liberty robione ale tylko na Heyah. Nie mogę WŁĄCZYĆ opcji "Połączenie oczekujące", wyskakuje komunikat "Nie mogłem zapisać parametru połączenia oczekujące"
Może dlatego, że to Heyah, a oni mają takie jakieś dziwne te karty :?: :idea:
Napisano 16 maja 2008 - 22:17
ja znam rozwiązanie tego problemu, miałem tak ale po 3 minutach dałem sobie z tym radę a mianowicie trzeba w ustawieniach wszystko poustawiać fabrycznie czyli:
-sprawdzić czy: przekazywanie połączeń jest wyłączone, czy połączenia oczekujące są włączone i czy opcja pokazuj mój numer jest włączona po tej operacji jest już dobrze.
W zasadzie zastosowałem się do powyższego i albo to faktycznie działa, albo złośliwość przedmiotów martwych bo ostatnie połączenie około 30 min zero problemu, kilka poprzednich po kilka minut i też bez zrywania. Po testuję kilka dni i dam znać.
Napisano 21 maja 2008 - 09:20
W zasadzie zastosowałem się do powyższego i albo to faktycznie działa, albo złośliwość przedmiotów martwych bo ostatnie połączenie około 30 min zero problemu, kilka poprzednich po kilka minut i też bez zrywania. Po testuję kilka dni i dam znać.
I co działa??
Napisano 21 maja 2008 - 09:38
Napisano 21 maja 2008 - 18:06
Działa działa. Jak dotychczas nie ma problemu. Zastanawiam się nad tym ponieważ przekazywanie połączeń miałem wyłączone, opcję pokazuj mój numer miałem włączoną i całe zamieszanie powodowałoby "niewłączone połączenie oczekujące" wkurza mnie trochę połączenie oczekujące ale jak nie ma innego wyjścia to "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma" a tak przy okazji to prośba do wszystkich magików którzy znają się na macOS zróbcie jakiś FIX do tego.
Jeśli chodzi o ten Fix to ja może zajmę się tym ale gdzieś na jesień bo wtedy już będę może umiał programować na OS X ale nie wiem czy języki carbon, c++ czy coke(napewno źle napisałem) działają na OS'ie iPhone :-x
Napisano 21 maja 2008 - 23:08
u mnie niestety- bez zmian- wszystkie mozliwosci wl/wyl i dla oczekujacych i dla pokazuj numer sprawdzone `

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych