...Gdy ktos cos powie to obrazisz go zamiast odpowiedziec na jego argumenty...
widzisz, odpowiadam na argumenty. anti8 szuka wyłącznie pyskówki, dlatego dostaje czego potrzebuje.
... Raz piszesz, ze jesli komus sie podoba iP i jesli mu pasuje to jest skonczonym kretynem. Chwile pozniej okazuje sie, ze kazdemu wedle potrzeb...
ja także kupiłem iphone :-) i nigdy nie twierdziłem, że jego użytkownicy są kretynami.
musisz też dokładnie prześledzić pyskówkę z anti8, gość nie ma wiele do powiedzenia i raczej jego sposób pisania można określić mianem onetowego trolowania.
...a dalej przeczytalem wylacznie enigmatyczne "dlugo wymieniac"...
co do oczywistych braków iphona , nie da się polemizować z jego zwolennikami. jak już pisałem wcześniej, w moim odczuciu są głusi na argumenty. w myśl zasady, czego nie ma to mi jest niepotrzebne. to jest dopiero dziecinne! (przypomnij sobie całą dyskusję odnośnie mms na tym forum)
długo wymieniać... wspominałem w którejś ze wcześniejszych wypowiedzi o brakach w oprogramowaniu iphona w kwestiach funkcjonalności urządzenia jako telefonu. oczywiście i tu jest to sprawa czysto indywidualna. wiele poprawiono w wersji oprogramowania 3.0 (nadal brakuje np. swobodnego kopiowania kontaktów, czy zarządzania połączeniami)
...Na minus podales takze potrzebe synchro z itunes'em...
jest to wygodne, ale dla niektórych uciążliwe. ja jednak wolę sam decydować co ma się znaleźć na fonie i program itunes nie jest mi do tego potrzebny.
...Ja tam jestem mimo paru wad, zadowolony ze swojego telefonu...
dlaczego cię dziwi, że pomimo kilku wad ktoś może być zadowolony z telefonu nokia 5800?