Invisible Shield do iPhone'a
Napisano 05 lipca 2009 - 08:16
Napisano 07 lipca 2009 - 12:50
Napisano 21 lipca 2009 - 12:03
Napisano 21 lipca 2009 - 19:09
Napisano 23 lipca 2009 - 15:41
Napisano 28 lipca 2009 - 19:38
Napisano 31 lipca 2009 - 10:18
Napisano 31 lipca 2009 - 11:21
Napisano 31 lipca 2009 - 11:56
Napisano 31 lipca 2009 - 12:04

Napisano 31 lipca 2009 - 14:15
Napisano 31 lipca 2009 - 19:54
Jeżeli ktoś chętny to mogę zrobić Real foty jak to wyglada po 40 min meczarni;(
Ja też mogę zrobić Real foty jak to wyglad po 40 min meczarni. Gdybys sie postaral to by ci wyszlo

Napisano 31 lipca 2009 - 21:44
Ja też mogę zrobić Real foty jak to wyglad po 40 min meczarni. Gdybys sie postaral to by ci wyszlo
Wystarczy spsikac folie z dwoch stron, przykleic i poczekac az wyschnie, a po ok. 3 dniach wszystkie bable znikaja.
To świetna wiadomość. Dziękuję Ci dobry człowieku

Napisano 31 lipca 2009 - 22:52
Napisano 01 sierpnia 2009 - 07:24
To jest mój 2 shield bo poprzedni poszedł z zepsutym ip i dali mi nowy tel i shield tak jak pisałes spryskalem rence folię 2 stron małe bombelki pozostały i nadal są a już minęło od instalacji 14 dni. Trzeba tez zaznaczyć ze tył tel nie jest w zupełności pokryty folią bo w naroznikach pozostaje opszar bez foli bardzo podatny na zadrapania noszac ipka w kieszeni. Dodatkowo jest to lekka sciema z ta super powłoka nie rysujaca się. Kumpel nosi w kieszeni ipka i ten super shield był niezle porysowany. Najpiekniej wyglądał tel po sciagnieciu tego:) tył nie porysowany jak nowy a narożniku matowe od wytarcia:) jak obiecalem jutro dam foty to zobaczą i ocenia Ci którzy się wachaja z zakupem i ocenia sami.
No to wychodzi na to, że musiał pozbyć się tych kawałków folii, bo ja nie bawiłem się w ucinanie, a doklejanie i się opłaciło, bo wszystko mam ładnie pokryte. U mnie było dosłownie kilka bąbelków, z przodu 2 najbardziej denerwujące, z tyłu kilka mniejszych i teraz uważajcie: Przeleżał w nocy w misce ryżu - ryż musi być luzem. 8 godzin, rano bąbelki dokleiły się wszystkie same po mojej małej interwencji paluchami. Nierówności również powoli znikają a powierzchnia zdaje się być gładsza. Myślę, że będzie coś z tego.
Napisano 01 sierpnia 2009 - 08:01
Napisano 01 sierpnia 2009 - 17:52
Tak jak widać na są bąbelki plus folia nie zasłania całej powierzchni.
Napisano 04 sierpnia 2009 - 09:21
Napisano 18 sierpnia 2009 - 12:41
ja mam ishield ponad rok na moim iphonie i wszystko oki, jak coś odchodziło (rogi) to je przycinałem:) iPhone wygląda dobrze, nie znakomicie ale dobrze i co najważniejsze nie jest porysowany.
chętnie jednak zobaczył bym jak wygląda isheald na białym iphonie bo taki mam zamiar teraz kupić...
i chciałbym zakupić do niego isheald albo gelaskin...
jak ktoś posiada konkretną rade proszę pisać: kontrahent@onet.eu
Pozdrawiam!
Napisano 05 września 2009 - 12:42
Napisano 05 września 2009 - 18:10
Napisano 07 września 2009 - 23:11
Pierwsze odpadły paski na ramce. Brud na krawędzi stawał się uciążliwy. Po kilku miesiącach zaczęły odklejać się rogi. I tak trzeba było przycinać i przycinać. Na chromowanej ramce widać że folia jest już żółta. Trochę słabo jak na 100pln.
W planach przejście na Gelaskins lub jakiś silikon

aktualne zdjęcia:
1.

2. widać brud pod folią

3 .po 11 miesiącach używania zaczyna schodzić folia przy home_b

4. i znowy brud pod żółtą folią

Na wyświetlaczu widać małą plamkę, to wtopiony popiół z grilla
Napisano 05 października 2009 - 23:06

dziś jest 6 październik, mija więc tydzień , więc lada dzień spodziewam się przesyłki, wybrałem przesyłkę za 6 dolarów. Aktualna cena InvisibleSHIELD FRONT to 14.99 $ plus przesyłka 6 dolarów ("no tracking"czylli nie ma opcji śledzenia) , więc wyszło 20.99 $, użyłem kodu (przy okazji podziękowania, ale nie pamiętam od kogo go wziąłem bo wpisywałem wszystkie po kolei, aż któryś zadziałał), więc zapłaciłem poprzez PAYPAL 17.99 $ co przy aktualnym kursie około 2.90 PLN daje około 53 złote, moim zdaniem cena przystępna i jeżeli dojdzie do mnie w ciągu dwóch tygodni będę zadowolony. Dostałem od ZAGG.COM maila o takiej treści:
ZAGG Order# EU1125631
Thank you for your purchase from ZAGG. For your order details, please see below.
Please retain this information for your future reference, including warranty issues.
You have ordered the following:
ZAGG Order #: EU1125631
1 Apple iPhone 3G/3GS (Front) 14.99.
Subtotal: 14.99
Tax: 0.00
Shipping: 6.00
Total: 17.99
Your Shipping Information:
Maciej M.XXXXXXXXXXX ( X pochodzą ode mnie

XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXX, XXXXX
Poland
Your Billing Information:
Maciej M.XXXXXXXXXXX ( X pochodzą ode mnie

XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXX, XXXXX
Poland
If you have any questions, please contact us by visiting ZAGG | Contact Us or calling us at 1-888-940-9663.
Thank you, again, for your order.
NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH KODÓW ZNIŻKOWYCH. (nie wiem czy następuje to po rejestracji produktu ? wcześniej pisaliście, że dostaliście maila razem z kodami zniżkowymi ("DISCOUNT").
Pozostaje mi tylko czekać na przesyłkę i mieć nadzieję, że przyjdzie w miarę szybko bo to jest loteria i z tego co pisaliście wyżej nikt na cle nie powinien jej otwierać (gdyż jest to towar poniżej wartości gdzie obowiązuję cło i VAT) i jeżeli coś takiego zauważę to już mam taki charakter, że skończy się to u rzecznika praw konsumenta (i mniejsza o to, że chodzi o jakąś nie aż tak drogą rzecz) bo nie lubię jak ktoś grzebie w mojej własności nie mając do tego prawa, a że prawo ustalają sobie sami panowie celnicy...wszyscy o tym wiemy. No cóż pozostaje mieć nadzieję, że wszystko będzie ok.
Co do zamawiania na stronce ZAGG.COM , niektórzy pisali, że np. składali zamówienie klikali i pojawiał się biały ekran. Mam bardzo szybki net (6MB) i niestety , wniosek jest jeden, że serwery ZAGG.COM są do kitu i nie raz autentycznie nie da się wejść przez jakiś czas na ich stronę, bo się po prostu nie wczytuje (dziś także miałem z tym problem).
Na razie czekam na przesyłkę i dopiero potem umieszczę videorelację z montowania plus fotki makro. Muszę tylko jedną rzecz zauważyć, bo nie raz ludzi się pytają jak i gdzie pryskać spray. Przekopałem się przez różne filmiki na youtubie czy to stronce ZAGG.COM. Na oficjalnym filmiku jest wyraźnie pokazane, że koleś ściąga front, pryska kilka razy folie na stronie, którą bedzie przykładał do ekranu, po czym przykłada ją i palcami (oczywiście też spryskanymi) odpowiednio ją układa ale wierzchnia strona jest sucha co wydaje mi się wtedy łatwiej nią manewrować po ekranie, gdy już ją ładnie dopasuje, dopiero wtedy pryska ze dwa razy na ekran na której jest już odpowiednia ułożona folia i dopiero wtedy zabiera się za usuwanie nadmiaru płynu i pęcherzyków tą szpachelką.
Chodzi mi o to i myślę, że zadowoleni użytkownicy mnie poprą, że kluczem do tego żeby być zadowolonym z ochrony tej folii jest tylko i wyłącznie spokojna, idealna instalacja na urządzeniu.
Ja natomiast zamawiam tylko FRONT, gdyż jestem bardzo czuły na to jak mój telefon wygląda i po założeniu folii, moj iP3G wyląduje w bardzo przyjemny WAVE CASE firmy GRIFFIN (Griffin Technology: Wave for iPhone 3G - Stylish case with unique interlocking closure)

kupionym na allegro za 57 złotych wraz z przesyłką. Wrzucę fotki oczywicie później, żeby zainteresowani ludzie mogli zobaczyć jak to się prezentuję. Dla mnie takie opakowanie ma tą zaletę, że na ekranie będę miał folie a WAVE będzie dobrze chronił tył i zasłaniał troszkę końcówki folii na ekranie, co mi gwarantuje długie i bezproblemowe użytkowanie iP.

Pozdrawiam.
Napisano 25 grudnia 2009 - 15:17
Napisano 25 grudnia 2009 - 19:06

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych