Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Invisible Shield do iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
493 odpowiedzi w tym temacie

#376 SebNET

SebNET
  • 242 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 18:48

Quimeen, dziękuje. Czytałem w ogóle na któryś z Twoich postów, że zżółkła Ci ta folia cała? Używasz jej jeszcze w ogóle?

#377 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 13 stycznia 2009 - 19:11

To, że folia zżółkła zauważyłem dopiero gdy ją ściągnąłem , na czarnym iP nie było tego widać. Już nie używał IS, za drogie i brzydko wygląda, bród osadza się na końcach folii, jednak znakomicie chroni i nie jest śliska, iP na pewno nie wypadnie ci z ręki. Teraz używam GelaSkins i jeżeli będę zmieniał to tylko na inny wzór. ;)

#378 Boken

Boken
  • 138 postów
  • SkądŁowicz

Napisano 13 stycznia 2009 - 20:38

Też mam obecnie GelaSkins. I naprawde polecam.
I nie trzeba się martwić bombelkami...
Mam taki wzór:
Dołączona grafika

Zapraszam na:
Stylowa Ochrona - boken.pl - Dostaniecie rabat, przeczytajcie!

#379 skorpion

skorpion
  • 29 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 21:16

Ale Gelaskin jest chyba tylko na tył, co macie na przedzie?

#380 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 13 stycznia 2009 - 21:27

Przód się nie rysuje. Kilka razy wrzuciłem przez przypadek iP do kieszeni z kluczami i nic się nie stało.

#381 skorpion

skorpion
  • 29 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 21:33

To ciekawe. Napiszę do Zagga żeby ludzi w butelke nie nabijali:)

#382 deepack

deepack
  • 242 postów
  • SkądPoznań

Napisano 13 stycznia 2009 - 21:38

Witam ma ktoś jakieś kody na zniżkę jeśli tak to można prosić na Priv ?? Pozdrawiam

#383 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 13 stycznia 2009 - 22:16

To ciekawe. Napiszę do Zagga żeby ludzi w butelke nie nabijali:)

Jeżeli będziesz chciał to i nawet IS ci nie pomoże. Przy normalnym użytkowaniu iP ochrona na wyświetlacz w postaci IS jest według mnie zbędna. Chyba, że ktoś jest na tyle pedantyczny, że każda mikroryska widoczna jedynie pod światło go denerwuje. Co jak co, ale do zmiany telefonu ekran wytrzyma spokojnie w bardzo dobrym stanie. U mnie świeci się dalej jak psu jajca, a nie obchodzę się z nim jak z jajkiem ;) . Inne telefony po tym okresie użytkowania były całe porysowane.
Nie wspomnę już, że przyjemność z obsługi ekranu spada dwukrotnie gdy mamy na nim ochronę w postaci IS. A i te pedantyczne osoby, które denerwowały by się każdą ryską, będą wnerwione jeszcze bardziej brudnymi śladami na końcach folii ochronnej.

#384 Boken

Boken
  • 138 postów
  • SkądŁowicz

Napisano 13 stycznia 2009 - 23:23

Ogólnie wyświetlacze dotykowe jest cięzko porysować. Jeszcze w iPhonie to tylko palec, ale w takich palmtopach/PDA z rysikami, to jak by wyświetlacz wyglądał - a wcale nie jest najgorzej.

#385 SebNET

SebNET
  • 242 postów

Napisano 13 stycznia 2009 - 23:25

A gdzie zamawialiście swoje GelaSkins? Na gelaskin.pl

#386 Boken

Boken
  • 138 postów
  • SkądŁowicz

Napisano 13 stycznia 2009 - 23:31

na stylowaochrona.pl ale najpierw zajzyj na boken.pl/stylowa_ochrona.html

#387 deepack

deepack
  • 242 postów
  • SkądPoznań

Napisano 15 stycznia 2009 - 17:56

Witam dziś przy próbie zamówienia IS'a po podaniu numeru karty kredytowo/debetowej i tego kodu itd itd na końcu wyskoczyło to There is a problem with your order For more information please read below, and click here to try again. Your order failed for the following reason(s): This transaction has been declined. If you feel you can fix this problem feel free to try again, if not, please call Customer Service at 1.888.940.9663 or 1.801.263.0699 to place your order. You may also try placing your order through PayPal. To learn more about PayPal, click here. Ktoś się spotkał z czymś takim ewentualnie co robię źle proszę o pomoc Pozdrawiam

#388 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 stycznia 2009 - 14:56

Ktoś kiedyś dawał link do YouTube pokazujący jak koleś zakładał czarną folię na iPhone'a 2G. Macie to?

#389 skorpion

skorpion
  • 29 postów

Napisano 21 stycznia 2009 - 20:52

ze sprzedawcą nie wygram - poddaję, się, najlepsze są folie Gelaskin i tylko tylko one. Osobiście miałem różne folie, używałem tez bez folii i według mnie bez folii bardziej widać brudne (tłuste) ślady, niż z folia Zagga. Oczywiście, że najprzyjemniej jest nie mieć folii, ale jeżeli telefon wkłada się do kieszeni, wtedy włożenie przez przypadek do niej kluczy może poważnie się odbić na ekranie. Ja jednak poproszę o kod zniżkowy do Zagga na priva, jeżeli ktoś ma aktualny. Proszę na Priva, bo pokazywane ogólnie łapia od razu handlarze.

#390 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 17:10

czy ktoś może odpowiedzieć na pytanie czy wymiary przedniej folii do iphone`a 2g są takie same jak dla 3g?

#391 mpawel

mpawel
  • 78 postów

Napisano 27 stycznia 2009 - 17:54

Nie do iphona 3g jest inna

#392 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 28 stycznia 2009 - 19:37

'dzizys krajst' zakupiłem iskin solo i folia która jest dodana do kompletu to jakaś kompletna porażka w porównaniu do IS. czym prędzej zamawiam IS bo aż mi się szkoda telefonu robi.

#393 midnightr

midnightr
  • 23 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 14:08

a co Ci sie konkretnie w tej folii z solo nie podoba?:P Ja nie mam zadnego porownania, dlatego tez pytam :)

#394 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 16:19

wystarczy jeden paproch i już folia się nie dokleja, strasznie się palcuje, i jest gruba. jedyny plus ze nie jest chropowata jak IS, chociaż mi to nie przeszkadzało wcale.

#395 midnightr

midnightr
  • 23 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 16:43

Ja przykleilem bez problemow (w przeciwienstwie do folii na innych urzadzeniach), ale mialem telefon prosto z pudelka, zdjalem fabryczna folie i od razu zalozylem ta od iSkina. Z tym "palcowaniem" to racja... Strasznie to irytuje, a przeciez nie mam tlustych palcow :P (a tak wyglada ekran) i ciezko to nawet jakos wyczyscic jesli chce powiedzmy sobie film obejrzec... A masz jakies doswiadczenie zinnymi foliami? Tam nie ma takego efektu? A bez folii jak to wyglada? (nie sprawdzilem, bo w ogole nie uzywalem telefonu bez zabezpieczenia :P)

#396 Smartek

Smartek
  • 114 postów

Napisano 09 lutego 2009 - 17:29

Niemożliwością jest chyba założenie tej folii idealnie na iPhone'a 3G (full body). Zrezygnowałem z kilku małych elementów i prawy górny róg mi nie wyszedł, a już nie chciałem odklejać i go ciachnąłem nożyczkami :/. Ponadto na wyświetlaczu zrobiły mi się takie małe grudki w kilku miejscach, mimo, że wcześniej dokładnie polerowałem iPhone'a kilka minut ;-). Jak się nie wchłoną i będą mnie irytowały to chyba skończy się na tym, że zdejmę ten przód i wyrzucę... Tył wygląda całkiem ładnie. Ogólnie moim zdaniem - póki co - folia nie warta 75 zł (tyle wydałem, a była to cena okazyjna, normalnie kosztują w granicach 90 zł na dzień dzisiejszy).

#397 frango

frango
  • 41 postów

Napisano 11 lutego 2009 - 18:27

Zaczynam mieć pewne zastrzeżenia do IS. Założłem ją w połowie grudnia, teraz mamy połowę lutego i w dwóch miejscach zaczyna mi się odklejać. Noszę iP w kieszeni, wymuję go kilkanaście-kilkadziesiąt razy dziennie więc brud, paprochy i inne takie zaczynają się wbijać pod krawędzie. Nie bardzo podoba mi się perspektywa ciągłego przycinania IS w miejscach gdzie zacznie odstwać :|

#398 Quimeen

Quimeen
  • 1 004 postów
  • SkądTrzebinia

Napisano 11 lutego 2009 - 19:45

IS miałem miesiąc i zaczynała się odrywać, a brud na krawędziach mnie powoli denerwował. Więc to raczej normalne. Więcej jej nie mam zamiaru zakładać, szczególnie, że od czterech miesięcy mam GelaSkins i nigdzie się nie odkleja a iPhone wygląda dużo ładniej niż z IS ;) .

#399 knapior

knapior
  • 349 postów
  • SkądChojnice

Napisano 12 lutego 2009 - 12:44

[...]Co do Body Guardz to sprawdz na stonach. Ten produkt jest konkurancja ale jest tanszy, widzialem go za okolo 20USD.
Decyzja nalezy do Was.[...]

Mam Body Guardz'a od roku, wszystko jest OK:)

#400 iMarekPL

iMarekPL
  • 2 727 postów
  • SkądZduńska Wola

Napisano 23 lutego 2009 - 20:07

Mam InvisibleShield na iPhone 3G od 3-4 miesięcy. Teraz już wiem, że nie warto kupić tej folii. Odchodzi, przycinanie wiele nie daje, strasznie zbiera brud... Bardzo dobrze chroni iPhone'a przed zarysowaniami, ale po pewnym czasie zaczyna szpecić telefon. Nie stać mnie, żeby co maksymalnie 3 miesiące wydawać 100zł na IS i męczyć się z jej dokładnym naklejeniem... Wracam do "pokrowca - skarpety", czyli nic na stałe. Ewentualnie założę tylko jakąś zwykłą folię (za 5zł) na szybkę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych