Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[POKAŻ] Swoje autko czyli czar dwóch i czterech kółek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1266 odpowiedzi w tym temacie

#76 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 02 kwietnia 2007 - 22:36

A co sadzisz o stosunku cen obu aut?? Szkoda gadac.. Uzywane FX stoi po 30 tys USD.. Na polska kieszen to nieduzy wydatek.. W zyciu, powtarzam w zyciu nie kupilbym Porsche GT na Polskie drogi..

tu sie zgodze, gdybym mieszkal w Polsce, na bank nie kupiłbym Porsche 911 Turbo.
a ze tu u Was nie mieszkam, to moge se pozwolic:smile:

popatrz... uzywany "Maluch" chodzi po 500zl. liczac $=3zl, to maluch jest 180 razy tanszy od FX'a, a tez jezdzi!! i nawet ma okragle kola, kiere, a, i klakson!
czy to, ze maluszek kosztuje tylko 500zl i jezdzi, znaczy ze jest super?

#77 Hex

Hex
  • 2 660 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 02 kwietnia 2007 - 22:42

Zobaczcie sobie fotki rereserveda na flikrze :)

I na takiej podstawie mam w to uwierzyć ? :D
Dobra to w takim razie moje auta w garażu http://hexio.spymac.com/81.JPG ;)

#78 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 02 kwietnia 2007 - 22:52

t
popatrz... uzywany "Maluch" chodzi po 500zl. liczac $=3zl, to maluch jest 180 razy tanszy od FX'a, a tez jezdzi!! i nawet ma okragle kola, kiere, a, i klakson!
czy to, ze maluszek kosztuje tylko 500zl i jezdzi, znaczy ze jest super?

FX jest swietny, jak na kieszen Polaka. Wspaniala alternatywa dla zalewajacych nas mercedesow i bmw (tu sie komus naraze) Pamietaj ze jestes na polskim, a nie amerykanskim forum, i tu pewnie kwestie mierzy sie inna miara. Po co mi Porsche GT w kraju bez autostrad?? Po co mi Gallardo za niebotyczne sumy?? Tu lepiej sprawdza sie tansze autka, ktore tez trzymaja klase jak na Polskie warunki... A moze mam kupic Escalade'a albo Continentala GT dla szpanu, albo uczucia elitarnosci?? Sory, ale doroslem..

#79 Horus

Horus
  • 86 postów

Napisano 02 kwietnia 2007 - 23:06

FX jest swietny, jak na kieszen Polaka. Wspaniala alternatywa dla zalewajacych nas mercedesow i bmw (tu sie komus naraze) Pamietaj ze jestes na polskim, a nie amerykanskim forum, i tu pewnie kwestie mierzy sie inna miara. Po co mi Porsche GT w kraju bez autostrad?? Po co mi Gallardo za niebotyczne sumy?? Tu lepiej sprawdza sie tansze autka, ktore tez trzymaja klase jak na Polskie warunki... A moze mam kupic Escalade'a albo Continentala GT dla szpanu, albo uczucia elitarnosci?? Sory, ale doroslem..

wiesz, Paris Hilton nie pogadalaby z Rereservedfx gdyby nie to, ze siedzial w Lamborghini:grin: :grin: :grin:

Czy FX trzyma klase to bym polemizowal. gorzej, jak ktos zacznie sie smiac gdy zobaczy go na ulicy:lol:
wolalbym kupic Volvo V70 XC, uzywany, za 50tys mozna wyrwac (nowka to ponad 200tys zl) jest to juz dobra limuzyna, a przy tym bardzo bezpieczna, ekskluzywna i "uterenowiona" (terenowka to to nie jest, ale dolaczany 4wd w niebezpiecznych momentach naprawde pomaga). a przy tym wszystkim, 2 razy tansza od FX'a - to dopiero swietny stosunek cena/jakosc :D

#80 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 02 kwietnia 2007 - 23:10

Ok, masz prawo miec wlasne zdanie.. tez uwielbiam ten model Volvo. Wszystko jest kwestia gustu zreszta. Uwierz mi, w PL nikt sie nie zasmieje widzac Infiniti, autko bardzo malo znane. Znajomy myslal, ze ten znaczek Infiniti to jakies nowe logo KIA.. :) Pozdrawiam wszystkich fanow 4 kolek.

#81 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 03 kwietnia 2007 - 04:30

Ok, masz prawo miec wlasne zdanie.. tez uwielbiam ten model Volvo. Wszystko jest kwestia gustu zreszta. Uwierz mi, w PL nikt sie nie zasmieje widzac Infiniti, autko bardzo malo znane. Znajomy myslal, ze ten znaczek Infiniti to jakies nowe logo KIA.. :) Pozdrawiam wszystkich fanow 4 kolek.

Fakt na polskie drogi takie FX35 to wspaniala alternatywa. Z zewnatrz ten samochod wyglada jak taki maly czolg. W srodku tez jest fajny gdyby nie ta glupia kierownica w ksztalcie zlamanego jaja pijanego bociana ;) Jednak jezeli mialbym brac jakiegos japonczyka to wzialbym Lexusa. Moj kumpel w IL mial tego RX350 czy jakos tak. 100tys mil na liczniku, a w samochodzie tylko wycieraczki byly do wymiany. Mi w pierwszym moim X5 po tygodniu transmisja wysiadla bo za zimno na dworze bylo :/

#82 spoco

spoco
  • 1 035 postów
  • SkądWawa

Napisano 03 kwietnia 2007 - 08:33

wiesz, Paris Hilton nie pogadalaby z Rereservedfx gdyby nie to, ze siedzial w Lamborghini:grin: :grin: :grin:

Czy FX trzyma klase to bym polemizowal. gorzej, jak ktos zacznie sie smiac gdy zobaczy go na ulicy:lol:
wolalbym kupic Volvo V70 XC, uzywany, za 50tys mozna wyrwac (nowka to ponad 200tys zl) jest to juz dobra limuzyna, a przy tym bardzo bezpieczna, ekskluzywna i "uterenowiona" (terenowka to to nie jest, ale dolaczany 4wd w niebezpiecznych momentach naprawde pomaga). a przy tym wszystkim, 2 razy tansza od FX'a - to dopiero swietny stosunek cena/jakosc :D

naped nie jest dolaczany tylko dynamicznie rozprowadzany w zaleznosci od przyczepnosci kol na dowolne z 4 kol...

#83 hwojtek

hwojtek
  • 1 273 postów
  • SkądGrzebienisko - Warszawa - cała Europa

Napisano 03 kwietnia 2007 - 09:45

Wcale nie jest tak zle! Carrera akurat nie ma podwyzszanego zawieszenia, ale taki SLR na polskie drogi jest spox! Podwyzszasz nos i jazda jak trabantem z 660 konikami :D

SLR ma podnoszone zawieszenie? W której wersji? A w której ma 660 koni? W tej samej, w której ma regulowaną wysokość zawieszenia? :lol:

naped nie jest dolaczany tylko dynamicznie rozprowadzany w zaleznosci od przyczepnosci kol na dowolne z 4 kol...

To niestety nie w Volvo, które ma jedynie Haldexa drugiej generacji z 5% preloadem (możliwy rozkład momentu jest między 95F/5R a 50F/50R).

#84 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 09:46

Jednak jezeli mialbym brac jakiegos japonczyka to wzialbym Lexusa. Moj kumpel w IL mial tego RX350

Lexus rowniez jest wysoko na mojej liscie. Najfajniejsze wspomniania mam jednak z modeli nowego GS300 - tez wogole w Polsce go nie widac. Ale najwygodniej jezdzi sie LS430. Gdy sie przyspiesza, autko sprawiai wrazenie, jakbys "plywal" po drodze, bardzo przyjemne uczucie..Choc samo auto z zewnatrz jakas tam rewelecja nie jest..

#85 robbie

robbie
  • 475 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 03 kwietnia 2007 - 10:02

Powiało wielkim światem, zejdę więc na ziemię. Jeżdżę Fordem Focusem 1.8 tdci kombi 2004r (z całą rodziną :) ), żonka ma Forda Fiestę 1.4 2003rok. Aktualnie szukam Forda Mondeo (rodzinka się powiększyła :) ), jak zna ktoś ciekawe miejsce w krajach ościennych np. Niemcy, to chętnie złapię kontakt i bym go sobie sprowadził. Szukam Mondeo kombi, bezwypadkowy z roku 2005 najlepiej dobrze wyposażony i z silnikiem tak koło 140 koni, oczywiście nie chcę przepłacać.

#86 Kwiatki

Kwiatki
  • 1 096 postów
  • SkądPoznan

Napisano 03 kwietnia 2007 - 10:19

SLR ma podnoszone zawieszenie? W której wersji? A w której ma 660 koni? W tej samej, w której ma regulowaną wysokość zawieszenia? :lol:

To niestety nie w Volvo, które ma jedynie Haldexa drugiej generacji z 5% preloadem (możliwy rozkład momentu jest między 95F/5R a 50F/50R).

Wojtek :-) zalezy jak sie konie liczy :lol: niby SLR wersja 722 ma 650 ale jeszcze ciut brakuje do 660

#87 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 03 kwietnia 2007 - 14:09

http://www.flickr.co...s/rereservedfx/

#88 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 14:27

Ladne auta, no ale wlasciwie, co z tego..?

#89 DP1990pl

DP1990pl
  • 160 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 14:48

A ja się tym nie podniecam. Może nawet latać F-16

#90 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 kwietnia 2007 - 15:14

Jak sie sam dorobi, zaczynajac od dolara w kieszeni i pary butow to wtedy bedzie imponujace ;P :)

#91 Rafał P

Rafał P

• 6 849 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 15:16

Hehe, jezdzic czyimis autami to ja tez umiem...

Tu czesc druga..

#92 DP1990pl

DP1990pl
  • 160 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 15:17

Jak sie sam dorobi, zaczynajac od dolara w kieszeni i pary butow to wtedy bedzie imponujace ;P :)

dobrze powiedziane, a nawet świetnie - chyba nikt nie może tego osiągnąć samemu w wieku 18-19 lat

#93 hwojtek

hwojtek
  • 1 273 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 16:07

Mary-Kate i Ashley Olsen dały jakoś radę - to już dwie osoby, które przeczą powyższemu stwierdzeniu :P

#94 DP1990pl

DP1990pl
  • 160 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 17:03

A jest ich więcej :) ?

#95 hwojtek

hwojtek
  • 1 273 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 17:12

Maculay Culkin? :P

#96 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 03 kwietnia 2007 - 17:24

daniel radcliff :P

#97 DP1990pl

DP1990pl
  • 160 postów

Napisano 03 kwietnia 2007 - 17:27

Dobre koniec, to jest już niezły offtop :)

#98 reRESERVEDFX

reRESERVEDFX

/////AMG

• 2 111 postów
  • SkądBurr Ridge, IL

Napisano 03 kwietnia 2007 - 17:52

Nie obraze sie ;) To jest akurat dobrze powiedzane bo tak serio mowic to albo tatus mi kupi albo mi sie cos uda. Sztuka jest dorobic sie czegos.

---- Dodano 03-04-2007 o godzinie 11:57 ----
@tony Jezeli chodzi o to plywanie Lexusa to ja akuratnie nie lubie. Wole jak mna cos szarpnie niezle ;)

A jezeli chodzi o Daniela Radcliffa etc to prosze Was nie porownojmy normalnego czlowieka z normalna praca do aktora, ktoremu sie udalo. Szczescie vs Praca??? EEEE... nie.

A tak wogole to konczmy juz mialbo byc o samochodach jest juz o aktorach i jak sie dorobic :P

#99 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 03 kwietnia 2007 - 19:21

Rereserve, to juz wiesz co masz robic - chodzic na castingi :D

#100 Carnage

Carnage
  • 98 postów
  • SkądPiaseczno

Napisano 03 kwietnia 2007 - 19:21

Piagio 49' rocznik 2000 robię prawko na motor, ale paroma już śmigałem..... : ) i bardzo mi się podoba :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych