Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[POKAŻ] Swoje autko czyli czar dwóch i czterech kółek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1266 odpowiedzi w tym temacie

#526 Luquitas

Luquitas
  • 17 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 04 października 2009 - 20:40

BMW 650i oraz BMW x3 2,0d :)
Dołączona grafika

#527 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:42

Nie żebym się czepiał jak jutro dam zdjęcia volva to się odczepisz tak.
A to ty chyba nie rozumiesz sensu tematu bo do każdego kto ma volvo musisz się przyczepiać.

nie przyczepiłem się! Tylko jeżeli temat jest pokaż to znaczy, że jak piszesz to powinieneś pokazać, a nie tylko napisać :???: A to, że akurat lubie Volvo to dlatego pytam, z ciekawości...

#528 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 04 października 2009 - 20:52

Dobra jutro wkleje zdjęcia najwcześnie jak będę mógł sorry bar-tek mogłem cię urazić wypowiedziami. Też czasami używam tego volva i jest fajne ale jest dość drogie w utrzymaniu mojego ojca too nie rusza ale części bywają droższe od tych z lexa. Luquitas a jaki rocznik tej 6? Cabrio czy z dachem?

#529 Luquitas

Luquitas
  • 17 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 04 października 2009 - 21:02

Coupe 2008, wersja Individual

#530 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 04 października 2009 - 21:15

Zaje..... normalni nie zamienisz się za hybrydowego leksa czarny :) Nie z zamianą to żart ale auto super i ta wersja co takiego wziełeś indywidualnego? Ale chyba masz pakiet m chciałem coś takiego kupić ale trochę drogie a ile to pali i jakie przyśpieszenie a tak jesteś wielkim fanem bmw.

#531 Bociek93

Bociek93
  • 230 postów
  • SkądMalinowice

Napisano 05 października 2009 - 06:17

Tez nie mam nk, to jest głupota i tyle

#532 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 05 października 2009 - 06:27

lexus polska to zobaczysz gs a jako że mój ojciec to biznesmen to mogę sobie pozwolić na lexsusa który rok temu z opłatami kosztował 100tyś zł .

No ja Ciebie nie rozumiem chwalisz się ojcem? Wiesz w życiu liczy się kasa ale bez przesady...
A mój tata to tylko kierowca i ma tylko BMW 320d E46 no i ....

#533 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 października 2009 - 13:40

BMW 650i oraz BMW x3 2,0d :)
Dołączona grafika

Pięknie :D X3 wielkim fanem nie jestem ale jakoś przeżyje za to szóstka i ten motorek (nie znam się na motorach więc nie znam modelu) rewelacja :D

A kolega @Alex007 to przepraszam bardzo ale zostawie to bez komentarza... Ile masz lat chłopcze? Zakres 13-15 lat sądząc po wypowiedziach (oczywiście nie obrażając forumowiczów w tym wieku ;)

P.S. Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie :lol:

#534 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 05 października 2009 - 13:50

P.S. Nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie :lol:

No dokładnie zawsze może być to jakiś Alex007 który myśli, że zaspanuje swoim "ojcem biznesmenem" Alex a może masz "ojca dyrektora"? I ma na imię Tadeusz?

#535 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 postów
  • Skądwołomin

Napisano 05 października 2009 - 13:58

porsche boxter 06' niestety silnik tylko 2,8 247 KM... troche malo, ostatnio na trasie BMW M3 wziela mnie jak chciala... :( teraz wzialbym z silnikiem 3,2... no ale coz, przemecze sie z tym ;)

#536 iFilip

iFilip
  • 791 postów
  • SkądGarwolin

Napisano 05 października 2009 - 14:55

Tez nie mam nk, to jest głupota i tyle

A ja mam i nie uważam aby to była głupota. Odnowiłem dzięki temu kilka znajomości sprzed lat.

Hmmm. No chyba,*że się akurat jeszcze chodzi do jakiejś klasy. To wtedy rzeczywiście głupio konto sobie zakładać po to, by chwalić się nowym rowerem albo sankami.

#537 Bociek93

Bociek93
  • 230 postów
  • SkądMalinowice

Napisano 05 października 2009 - 15:19

A ja mam i nie uważam aby to była głupota. Odnowiłem dzięki temu kilka znajomości sprzed lat.

Hmmm. No chyba,*że się akurat jeszcze chodzi do jakiejś klasy. To wtedy rzeczywiście głupio konto sobie zakładać po to, by chwalić się nowym rowerem albo sankami.

znaczy chodzi mi oto że ja mam 16 lat i widzie sie z kumplami codziennie wiec nk mi jest nie potrzebne, narazie nie musze odnawiać znajomości. Nk jest tylko po to żeby odnowić znajomości sprzed lat(teoretycznie). W 100% sie z tobą zgadzam. Ludzie robią sobie z tego kolejną fotke.pl albo coś podobnego. Moim zdaniem nk powinno być od 18lat. bo dzieciaki w moim wieku i niżej(lub wyżej) psują tą stronke.

---- Dodano 05-10-2009 o godzinie 14:37 ----
ej jak sie nazywała ta stronka gdzie sie ładuje obrazki? chce wam pokazać niezłe cacko. kiedy mojemu tacie zepsuła sie beemka nasz znajomy pożyczył nam całkiem... miłe autko

#538 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 05 października 2009 - 16:03

imageshack.us o to ci chodzi?

#539 DonLechoos

DonLechoos
  • 238 postów
  • SkądJędrzejów, Poland

Napisano 05 października 2009 - 16:24

Jeeju, czytając to wszystko mdleję ;] Nie mam taty biznesmena, matki modelki, na urodziny jako pierwszy samochód dostałem Saab`a 9-3 z roku 2004 i obecnie jestem zadowolony:) zmiany na czas najbliższy nie planuję.

#540 Bociek93

Bociek93
  • 230 postów
  • SkądMalinowice

Napisano 05 października 2009 - 18:48

Dołączona grafika

no takie autko dostaliśmy na tydzień od znajomego :) około 500KM i takie tam...

#541 Rycerz

Rycerz
  • 271 postów
  • SkądTarnowskie Góry

Napisano 05 października 2009 - 19:13

SD Dąbrowa :) W koncu ktoś z mojego miasta ;)

#542 Przemo_c

Przemo_c
  • 254 postów
  • SkądPoznań/Warszawa

Napisano 05 października 2009 - 19:33

Apel do właścicieli czterech kółek i nie tylko: Błagam, rozglądajcie się na boki i sprawdzajcie czy nie widzicie pojedyńczego reflektora, zbliżającego się właśnie do skrzyżowania, na które chcecie wjechać. Dajcie nam (dwukołowcom) żyć i spokojnie wracać do domu i naszych rodzin. Swój apel opieram na swoim własnym przykładzie, teren zabudowany, piękne zakręty, ja i mój cruiser; prędkość około 60 km/h (wiem, i tak o 10 za dużo). Nagle na skrzyżowanie (skrzyżowanie ode mnie, jak zmierzyli polcjanci, około 10 metrów) wjeżdża samochód. Niestety, nie miałem ani gdzie uciekać, ani jak wyhamować i bum... Szczęściem dla mie tylko pęknięcie kości strzałkowej, zerwanie więzadeł trójgraniastych, złamane 3 żebra i łopatka. Mój znajomy nie miał tyle szczęścia, sytuacja taka sama, jednak on lądując na asfalcie uderzył głową w krawężnik, śmierć na miejscu, 4 tygodnie przed ślubem. A mój apel do posiadaczy dwóch kółek: ubierajcie się!!! Gdyby nie odpowiedni strój i pieniądze w to wpompowane (nie żałuję już nawet pół grosza wydanego na kask Schubertha) to na pewno byłoby dużo gorzej. Pozdrawiam z łóżka, z gipsem na kończynie. P. PS. Do strat doliczam też iPhone'a 3Gs, wypadł mi z kieszeni i zaliczył dłuuuugi ślizg, nie wydaje już z siebie żadnych dźwięków.

#543 Bociek93

Bociek93
  • 230 postów
  • SkądMalinowice

Napisano 05 października 2009 - 19:41

zgadzam sie z kolegą powyżej, wczoraj gdybym ostro nie zahamował, nie pisałbym tu z wami

#544 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 05 października 2009 - 19:55

Odniosę się do waszych wypowiedzi mam 24lata.Dzisiaj prawie potrąciłem motocykliste który mi wymusił.Zgadzam się że są osoby ,które jeżdżął dobrze ale są też także tacy jak ten z którym miałem styczność się spotkać.Straty felga porysowana od krawężnika i rysa na zderzaku:( A on uciekł. Pozdrawiam Przemka Wracaj do zdrowia!!!! I jeszcze jedno Pamiętajcie na bezpieczeństwie nie warto oszczędzać. Co do nk mam numery telefonów najlepszych kolegów i jak chcem zadzwoniędo nich a po 30 założę naszą klasę i odnowię resztę znajomości.

#545 Przemo_c

Przemo_c
  • 254 postów
  • SkądPoznań/Warszawa

Napisano 05 października 2009 - 20:02

Zgadzam się w 100%, są również i tacy 'dwukółkowcy'.

#546 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 05 października 2009 - 20:07

Ok to ja się dołączę. Co prawda jeszcze nie mam swoich czterech kółek, ale wiem że już na wiosnę będę szczęśliwym posiadaczem samochodu w którym bezgranicznie się zakochałem - Saab 93 - 2000 r.

Dokładnie taki sam model w takim samym kolorze :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#547 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 05 października 2009 - 20:11

dzięki za zrozumienie ale felga za około 1500zł i lakiernik w lexusie z około 1-2 tyś zł to droga zabawa zważając że on mi wymusił a ja jak głupi odbiłem na krawężnik dobrze że miałem dobre hamulce bo co by było jakbym ten krawężnik przy 50 wzią a tak szczerze jeździłem 6 lat bez rysy na lakierze a dzisiaj co? Szkoda że to ja odbierałem siostre ze szkoły a nie tata może leks nie miał by rys.

#548 Newstad

Newstad
  • 665 postów

Napisano 05 października 2009 - 20:16

Panie redaktorze Milewski, gratuluję - Saab 9-3 coupe to najpiękniejszy samochód! I do tego jeszcze te felgi... Przymierzam się do zakupu dokładnie takiego samego już od długiego czasu, bardzo trudno znaleźć egzemplarz w dobrym stanie. I widzę, że też odwiedzasz Saab Klub Polska - Start. Pozdrawiam!

#549 Przemo_c

Przemo_c
  • 254 postów
  • SkądPoznań/Warszawa

Napisano 05 października 2009 - 20:18

@Alex007: przynajmniej straty liczysz w pieniądzach, ja niestety (pomimo tego, że to On wymusiL) straty poza materialnymi mam też na zdrowiu i swoim i psychicznym swojej żony i córek.

#550 Alex007

Alex007
  • 820 postów

Napisano 05 października 2009 - 20:28

Przemo ja przez połowę dnia uspokajałem młodszą siostrę drogię uspokojenie oddałem mojego iphone'a.Temu rodzina nie pozwala jeżdć mi motorami. A lexusa odstawi się do lakiernika i będzie jak nowy. ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych