Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sony PSP

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#26 Grekki

Grekki
  • 262 postów

Napisano 06 września 2009 - 09:40

A co to jest "fat xD"?

PSP Fat to 1 model PSP - 1000. Po prostu najstarszy model PSP.

#27 amator

amator
  • 503 postów

Napisano 06 września 2009 - 13:19

a, dzieki za info. To nie wiem w czym jest tak cienki Slim. Sprobowalem Grand Turismo, Call of Duty 5 oraz jednej gry dla dzieciakow i jest git. Jak z Media Server nie pojdzie, to przekopiuje wybrane zdjecia na PS3 na stale i git.

#28 Nxtfun

Nxtfun
  • 126 postów

Napisano 06 września 2009 - 13:49

Cienkie psp jest nowsze, a co za tym idzie trudniejsze do złamania i ma mniej "mozliwości". Sony niedługo wyda psp go, które niema czytnika płyt umd, tylko wbudowaną pamięć, a gry będzie można kupować tylko przez neta (nie płacisz za produkcję płytki i pudełka więc jest taniej). Jeżeli kupisz starszą wersję, nadal będziesz mógł kupować z neta, ale starsze psp jest większe, cięższe itp. Co do ps3, to ps3 slim nie różni się prawie wogóle od starszego ps3. Jedynie posiada możliwość wysyłania dźwięku true hd oraz master audio bez zdekodowania (ktoś o tym mówił ale nazwał to dźwiękiem full hd :D ). Daje to jedynie tyle, że dźwięk dekodować będzie ampli a nie ps3. Nie wiem po co to, bo przecież jak ps3 dekoduje dźwięki, to można kupić słabszy ampli a dźwięk będzie taki sam. P.S: Mam oba sprzęty. Jak ktoś potrzebuje porady to pisać!:)

#29 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 06 września 2009 - 14:27

psp go ma wyjsc 1 wrzesnia tak samo jak ps3 slim z taka roznica ze pierwsze ps3 slim w stanach mozna bylo kupic jakies 2 tygodnie temu (tylko w niektorych sklepach mieli male ilosci i przez pomylke je sprzedali) a czy ps3 fat od slima jest lepszy to mam inne zdanie owszem ps3 slim jest brzydkie ale zuzywa 30% mniej energi pracuje ciszej nizej jest link do dobrego review...

"Looking past any potential aversion to matte, anyone picking up a PlayStation 3 Slim is getting a significantly better product than an early or even mid adopter. Sony really has come through with a smaller, lighter, quieter, and more energy-efficient piece of hardware, and at $300" engadget.com PlayStation 3 Slim review

#30 amator

amator
  • 503 postów

Napisano 06 września 2009 - 23:52

Jezeli pierwsze Playstation mialo grafike taka jak Slim, to chyle czola. Kiedy to pierwsze PS wyszlo?

#31 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 07 września 2009 - 00:32

"Jezeli pierwsze Playstation mialo grafike taka jak Slim, to chyle czola. Kiedy to pierwsze PS wyszlo?" ze co...? o_O

#32 amator

amator
  • 503 postów

Napisano 07 września 2009 - 00:49

"Jezeli pierwsze Playstation mialo grafike taka jak Slim, to chyle czola. Kiedy to pierwsze PS wyszlo?"
ze co...? o_O

no dobrze, to po kolei:

1. Ps3 slim mam od kilku dni, moja pierwsza konsola
2. Ktos napisal, ze ps 3 slim jest gorsze NAWET od pierwszego historycznego ps o nazwie fat

3. Ja wiec pisze, ze jezeli pierwsze ps mialo taka grafike, jak slim, to moim zdaniem bylo to ps calkiem niezle. I z ciekawosci dopytuje kiedy ten rzeczony 'fat' byl wyprodukowany.

#33 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 07 września 2009 - 22:51

aha teraz cie rozumiem ale wydaje mi sie ze ty niedokonca zrozumiales ten ktos raczej pisal o ps3 fat pierwsze playstation nigdy nie bylo nazywane fat z tego co pamietam tylko psx...

#34 amator

amator
  • 503 postów

Napisano 07 września 2009 - 23:13

Ok, wiec pytanie jest takie - czy faktycznie PS Slim jest gorsze od PSX? Ja z perspektywy uzywania PS Slim jestem zadowolony (aha - i nie jestem zainteresowany mozliwoscia hackowania konsoli, wiec ten feature akurat mnie nie kreci).

#35 born2fight

born2fight
  • 443 postów
  • SkądILL WIND US

Napisano 09 września 2009 - 00:00

totalna glupota nie wiem kto ci to powiedzial ale chyba powinien odwiedzic jakiegos specjaliste... wiesz jest tez ps2 duze i slim ale to niezmienia niczego... ps3 jest najlepsza konsala obecnie jaka jest a ps3 slim jest jej najlepsza wersja... xbox 360 tez jest na poziomie ps3 z taka roznica ze okolo 70% z nich zdycha w przeciagu pierwszych 2 lat :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych