Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ciche dzwonki w iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#26 Sniper

Sniper
  • 11 postów

Napisano 19 maja 2008 - 02:26

A wcale że nie 40 sekund

Dzwonek powinien mieć do 40 sekund.

:confused: Szczerze to dzwonki własne mogą byc tak długie jak się spodoba. Cały myk polega aby nie urzywac Itunes tylko WinSCP. Logujemy się na swoim iphone wchodzimy w Settings > Sounds > Ringtone tam usuwamy niechciane dzwonki i wstawiamy wykonane przez nas pamiętając aby były w formacie m4r.:lol: Dla chcącego nic trudnego zajmuje troszkę czasu ale satysfakcja murowana z dźwiękami sms i email idzie zrobic to samo ale to inna zabawa próbujcie mnie się udało. Zapewniam, że to możliwe bez dodatkowych plików w stylu mcaa lub podobnych. Teraz mój najdłuższy dzwonek ma około 7 minut.pozdrawiam wszystkich powodzenia :shock:

#27 MRCOFFEE

MRCOFFEE
  • 463 postów

Napisano 19 maja 2008 - 10:28

Ciekawe tylko kto wytrzyma 7 minut z dzwoniącym telefonem w reku :grin: :grin:

#28 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 19 maja 2008 - 10:55

Ciekawe tylko kto wytrzyma 7 minut z dzwoniącym telefonem w reku :grin: :grin:

to zalezy co gra... wyobraz sobie np... Rubika!

pzdrw
//T

#29 Sniper

Sniper
  • 11 postów

Napisano 19 maja 2008 - 11:41

jakoś wytrzymuje ;P

#30 keramzyt

keramzyt
  • 78 postów

Napisano 20 maja 2008 - 02:00

Witam, wgrałem dzwonek do iTunes, zsynchronizowałem z iPhonem i nie mogę go nigdzie znaleźć w telefonie... Gdzie mam go szukać i w jaki sposób mogę go ustawić?

#31 monis

monis
  • 480 postów
  • SkądPoznań

Napisano 20 maja 2008 - 09:51

jeśli faktycznie wgrałeś dzwonek przez iTunes, to powinien być widoczny w Ustawienia->dźwięki->dzwonek :)

#32 Sniper

Sniper
  • 11 postów

Napisano 20 maja 2008 - 13:46

Witam,

wgrałem dzwonek do iTunes, zsynchronizowałem z iPhonem i nie mogę go nigdzie znaleźć w telefonie...
Gdzie mam go szukać i w jaki sposób mogę go ustawić?

masz za długi ten dzwonek dla tego go nie widac normalnie przez itunes tylko 40s dzwonki ale są inne sposoby ja mam 7 swoich dzwonków ale nie używałem itunes zrobiłem nawet tutorial ale .........

[url]http://www.myapple.pl/iphone-tutoriale/68560-jak-wmiare-prostym-sposobem-zrobic-wlasne-dzwonki-w-iphone.html[/url]

---- Dodano 20-05-2008 o godzinie 13:51 ----

Witam,

wgrałem dzwonek do iTunes, zsynchronizowałem z iPhonem i nie mogę go nigdzie znaleźć w telefonie...
Gdzie mam go szukać i w jaki sposób mogę go ustawić?

masz za długi ten dzwonek dla tego go nie widac normalnie przez itunes tylko 40s dzwonki ale są inne sposoby ja mam 7 swoich dzwonków ale nie używałem itunes zrobiłem nawet tutorial ale .........

[url]http://www.myapple.pl/iphone-tutoriale/68560-jak-wmiare-prostym-sposobem-zrobic-wlasne-dzwonki-w-iphone.html[/url]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych