Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

SwirlyMMS - wysyłanie MMS

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1077 odpowiedzi w tym temacie

#1026 Zibcio

Zibcio
  • 245 postów
  • SkądK r a k ó w

Napisano 12 marca 2009 - 18:25

Jaki jest teraz koszt licencji aplikacji MMS

#1027 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 marca 2009 - 18:28

A co, tak ciężko samemu sprawdzić?
:arrow: SwirlySpace

"SwirlyMMS is free to try in 14 days. If you like it you are welcome to buy SwirlyMMS for only $8! The purchase is made from your iPhone via a secure Paypal link. You do not need a Paypal account and you can pay using a major credit card like VISA and MasterCard."

Kurs USD: 3,6105 PLN
8 * 3,6105 ≈ 28,90 zł

#1028 Zibcio

Zibcio
  • 245 postów
  • SkądK r a k ó w

Napisano 12 marca 2009 - 18:47

dziekuje za info

#1029 DeRusso

DeRusso
  • 41 postów

Napisano 13 marca 2009 - 17:56

witam, kilka dni temu pisałem o problemach z MMSam i programem Swirlymmsi, a konkretnie z ich odbieraniem, - dostawałem info o MMSie który moge obejżeć na stronie WWW, przy czym mogłem normalnie wysyłac MMSy. Za poradą z forum udalem sie do salonu. I oczywiście wina leżała po stronie operatora. Jak się okazało, doskonale wiedzieli jakiego telefonu używm (ciekawe skąd? pewnie po IMEI) i ich system automatycznie blokował transmisje danych do mnie, gdyż iPhone nie obsługuje oficjalnie MMSów, a poza tym ich sieć nie ma go w sprzedaży. I skoro go używamz ich SIMem to nielegalnie usunołem Simloca. Potem nazwali mnie prawie złodziejem. Mieli pecha, bo Era zdjeła mi simloca. Dopiero po zdecydowanej mojej prośbie blokada transferu danych mam zostać zniesiona. Potem pracownik salonu powiedział mi, abym wysłał i odebrał MMS z telefonu który posiada wbudowaną taką usługe i to powinno pomóc - nie pomogło. Czekam na odblokowanie transmisji :). Telefon pracuje w Irlandzkiej sieci METEOR. Myślę, że te wyjaśnienie ich jest jakies pokrętne. Poczekam i zobacze. Pisze to, gdyż może ktoś ma podobne problemy i nie wie gdzie szukac rozwiązania i pójdzie moim tropem, albo to jakoś rozwiązał i podpowie jak. No i czy wogóle taka blkoada transmisji danych jest możliwa.

#1030 freeak.klo

freeak.klo
  • 88 postów

Napisano 29 marca 2009 - 11:20

SwirlyMMS jest najlepszy i ponoć kompatybilny ze wszystkimi sieciami:)

#1031 Liblikas

Liblikas
  • 5 postów

Napisano 29 marca 2009 - 15:15

Witajcie, mam wielki problem. Otóż odinstalowałam swirliego, bo miałam problemy z wysłaniem mmsa i pomyślalam,że w związku ze zmianą czasu (automatycznie) poprzestawiały się jakieś ustawienia, więc odinstalowałam swirly,a teraz nie mogę znaleźć go w cydia, by zainstalować ponownie. Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem? Czy ktoś zna jego rozwiązanie? Byłabym bardzo wdzięczna za wszelką pomoc w tej kwestii :(
Znalazłam coś takiego, ale nie mam pojęcia jak edytować metadata.plist :( [url=http://cpuarena.com/viewtopic.php?f=9&p=26]CPU Arena • View topic - Getting "Cannot Locate Package" when instaling SwirlyMMS[/url]

Bardzo proszę o podpowiedź co mam zrobić :( znajduję w cydia swirly,ale nie mogę zainstalować, bo nie mam po prawej ikonki "install", o co tu chodzi? POMOCY :(

#1032 widmo123

widmo123
  • 59 postów

Napisano 03 kwietnia 2009 - 11:05

Nie instaluj bo to Szajs jest dobrze ze ci zniknelo Iphone wie co robi

#1033 Qbik

Qbik
  • 891 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 kwietnia 2009 - 11:09

szajs? czemu tak uważasz?

#1034 BzArEx

BzArEx
  • 425 postów

Napisano 03 kwietnia 2009 - 11:44

Spróbuj ręcznie przez SSH wrzucić paczkę. A jeśli to nie pomoże sprróbuj zamiennika Cydii - Icy. Dodaj w Cydii to repo: apt.ripdev.com aby go zainstalować. Może pomoże :)

#1035 Liblikas

Liblikas
  • 5 postów

Napisano 03 kwietnia 2009 - 21:20

Dzieki za podpowiedzi. Widmo123 nie uważam, by swirly był szajsem. Bzarex, spróbuję zainstaluję Icy i spróbuję. Nie wiem jaką paczkę wrzucić poprzez SSH. Czy mogłabym liczyć na jakiś link? Z góry wielkie dzięki i pozdrawiam Super, poprzez ICY zainstalowałam swirly, ale nie mogę odbierać ani wysylać mmsów, bo wyskakuje mi komunikat: unexpected http response (-1). Robiłam wszystko, co było napisane wcześniej w wąku i nici :( Poproszę o jakieś podpowiedz.

#1036 tomson1105

tomson1105
  • 3 postów

Napisano 13 kwietnia 2009 - 16:49

SciPhone i68+ Mam problem z korzystania z internetu za pomocą tego telefonu... Wyświetla mi się trójkąt z wykrzyknikiem i napisem "APN error"... Wykupiłem pakiet internetowy z plusa 50MB za 10zł ale nie mogę z tego korzystać... Help

#1037 MSQ.

MSQ.
  • 187 postów

Napisano 13 kwietnia 2009 - 17:08

Po co Ci pakiet internetowy do MMSów? To nie ma żadnego związku ze sobą.

#1038 tomson1105

tomson1105
  • 3 postów

Napisano 13 kwietnia 2009 - 17:59

Wiem Wiem wiem... ale nie wiem jak zrobić nowy wątek:P Może ktoś mi odpowie w tym wątku??

#1039 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 kwietnia 2009 - 18:08

Nie, bo to jest dział dotyczący telefonu iPhone firmy Apple, a nie telefonu o nazwie SciPhone firmy... sam nie wiem jakiej. :) Poszukaj odpowiedniego forum - tutaj nikt nie będzie potrafił Ci pomóc.

#1040 reaper

reaper
  • 1 108 postów

Napisano 13 kwietnia 2009 - 20:41

swirlyMMS jest w cydiastore...zobacz.

#1041 lamzi

lamzi
  • 42 postów
  • SkądBełchatów

Napisano 14 kwietnia 2009 - 19:29

Super programik. W Play działa bez zarzutu :]

#1042 garrett

garrett
  • 29 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 15:01

Jest nowa wersja w Cydii (wlasc. o Cydia Store) Sporo nowych ficzerów. Jedyny bol to taki, ze teraz aplikacja kosztuje 12$, a upgrade... hm, 6:] czyli place za Mk.2 14 dolcow, skoro wersja nr 1 kosztowala mnie 8. Jajc, 7 zl... no ale to chyba pewna niekonsekwencja ;) Zwazywszy dodatkowo soft 3.0 ante portas,aha. Pytanie ile i czy autorzy jailbreakowanych aplikacji sobie będą zyczyć za upgrade. /polityka autora iRealSms na to niestety wskazuje:( /

#1043 Padington2

Padington2
  • 14 postów

Napisano 29 kwietnia 2009 - 20:37

Jest nowa wersja w Cydii (wlasc. o Cydia Store) Sporo nowych ficzerów.
Jedyny bol to taki, ze teraz aplikacja kosztuje 12$, a upgrade... hm, 6:]
czyli place za Mk.2 14 dolcow, skoro wersja nr 1 kosztowala mnie 8. Jajc, 7 zl... no ale to chyba pewna niekonsekwencja ;)
Zwazywszy dodatkowo soft 3.0 ante portas,aha. Pytanie ile i czy autorzy jailbreakowanych aplikacji sobie będą zyczyć za upgrade.
/polityka autora iRealSms na to niestety wskazuje:( /

Co to za bełkot...:???

#1044 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 kwietnia 2009 - 20:42

Otwórz Cydię/Icy, wpisz w wyszukiwarkę "SwirlyMMS", a zobaczysz co to za bełkot. ;)
Nowa wersja posiada nazwę "SwirlyMMS²" i wprowadza m.in. takie nowości:

2009-04-28: SwirlyMMS² has been released!

SwirlySpace is very excited to announce the new and groovy SwirlyMMS² available in Cydia Store now! It is packed with shiny new and electrifying features:

* Built-in voice recorder.
* Save a received audio clip as an iPhone Ringtone or as an MMS alert sound.
* Customize the MMS alert sounds to any sound of your choice.
* Reply to a received MMS with a normal text SMS.
* Visual feedback on delivery status (a green check when the MMS has been received by the recipient).
* Attach a signature of your choice to every MMS that you send.
* Attach your current GPS location automatically to the MMSes that you send.
* When retrieving a GPS location, it can be viewed in Google Maps.
* Save your draft MMSes to the Drafts folder.

Jeśli aktualnie masz wersję 1.3.2 - aktualizacja kosztuje $6.
Jeśli aktualnie nie posiadasz licencji dla SwirlyMMS - płacisz $12.

Więcej informacji otrzymujemy MMS-em po instalacji SwirlyMMS².
Osobiście sobie daruję tą aktualizację - funkcjonalność wersji 1.3.2 zdecydowanie mi wystarcza.

#1045 Zibcio

Zibcio
  • 245 postów
  • SkądK r a k ó w

Napisano 29 kwietnia 2009 - 22:44

ale pazerni na te kasę :evil:

#1046 romanwojt

romanwojt
  • 103 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 kwietnia 2009 - 22:53

napisalem do nich wczoraj maila z pytaniem na czym polega polityka cenowa w przypadku tego upgradu i dlaczego faworyzowani sa nowi potencjalni klienci a nie my, ktorzy jako pierwsi kupilismy te aplikacje. Jesli otrzymam replay, to podziele sie wiedza na forum pozdro

#1047 Padington2

Padington2
  • 14 postów

Napisano 30 kwietnia 2009 - 20:21

Otwórz Cydię/Icy, wpisz w wyszukiwarkę "SwirlyMMS", a zobaczysz co to za bełkot. ;)
Nowa wersja posiada nazwę "SwirlyMMS²" i wprowadza m.in. takie nowości:

Jeśli aktualnie masz wersję 1.3.2 - aktualizacja kosztuje $6.
Jeśli aktualnie nie posiadasz licencji dla SwirlyMMS - płacisz $12.

Więcej informacji otrzymujemy MMS-em po instalacji SwirlyMMS².
Osobiście sobie daruję tą aktualizację - funkcjonalność wersji 1.3.2 zdecydowanie mi wystarcza.

Nie miałem na myśli ceny...:)

#1048 grzela1234

grzela1234
  • 13 postów

Napisano 13 maja 2009 - 12:43

MAM PROBLEM Z ,,SWIRLY MMS,, PO PRZEINSTALOWANIU IP Z CYDI ZGINEŁA PACZKA Z SWIRLY MMS. CZY KTOŚ JEST WSTANIE PODAĆ MI ŹRÓDŁO GDZIE SZUKAĆ? PO PROBIE INSTALACJI Z CYDIA STOR PROSI O ZAINSTALOWANIE ŹRÓDEŁ. IP3G 2.2.1

#1049 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 postów
  • SkądWrocław

Napisano 30 maja 2009 - 14:48

Ja mam problem z tym swirlymms ... ;/ Nie pali mi sie to ,, zielone m ,, edge mam wlaczone. Moglby mi ktos pomoc ?

#1050 psajcho

psajcho
  • 1 212 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 30 maja 2009 - 14:56

ustawienie główne edge nie mają nic do tego. ja dzisiaj też nie mogłem przez jakiś czas pobrać mmsa bo się nie zapalało m. zrobiłem restart telefonu i zatrybiło. od czasu do czasu są takie dziwne anomalie. jeśli nie może się połączyć mimo tego, że wybrałeś ustawienia dla sieci to spróbuj respring i/lub restart. no i oczywiście na zielone m trzeba trochę poczekać.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych