od poczatku kwietnia jestem wlascicielem .Mac Family Pack
zastanawialem sie czy warto...powiem krotko: po pierwszym dniu uzytkowania nie mialem watpliwosci czy bylo warto...
jestem bardzo zadowolony. Wszystko pracuje sprawnie. Komfort pracy jest wysoki
... poza tym...koledzy sympatyczni...smieszy mnie troche usilne szukanie "zamiennikow" dla .Mac...
niby cena wysoka...tez tak myslalem...ale który hosting daje wam 10GB miejsca za 300zl? W moim przypadu do tego mam jeszcze 4 razy po 2,5 GB. Wszystko dziala po jednym kliknieciu myszka.
Poza tym nikt nie mowi ze .Mac to rozwiazanie dla profesjonalistow...
.Mac jest, moim zdaniem, dla przecietnego Kowalskiego, ktory nie zna sie "na komputerach", nie chce sobie zaprzatac glowy kombinacjami ...naciska "PUBLISH" i juz...wszystko pieknie, ladnie i zaistnial w internecie

...dla takich ludzi jest iWeb, iPhoto i .Mac.
Profesjonalista bedzie mial swoj serwer i tam umiesci swoja strone, bedzie sie godzinami babral w kodach HTML i tak dalej...
za komfort pracy, wygode, integracje i piekna oprawe cena, moim zdaniem, jest bardzo kuszaca
Moim zdaniem warto wydać te pieniądze na konto .Mac. Mam to konto od miesiąca i jestem w pełni usatysfakcjonowany.
nawet predkoscia dzialania z PL?
jak zwykle nie wiem o co chodzi... bo u mnie - jak zwykle wszystko działa...
Podstawowa zaleta .mac to fakt że konto synchronizuje się w pełni z serwerem - wszystkie katalogi w skrzynce mailowej są synchronizowane - nie tylko odebrane tak jak to jest w przypadku większości kont. Również katalogi zakładane przez użytkownika tworzą się na serwerze i aktualizują z z tymi które mamy w kompie.
W pakiecie otrzymujemy przynajmniej 5GB miejsca na serwerach Apple - może nie jest to dużo, ale znów - u mnie to działa w każdym zakresie - zarówno umieszczanie dokumentów, jak i galeria - no wszystko działa tak jak napisali że powinno działać 
co do prędkości działania - chodzi tu pewnie o upload na serwery - też nie mam zastrzeżeń... ale ja ich generalnie nie mam...
co do ceny - wszystko w Apple ma swoją cenę... często zawyżoną i raczej dyskusja na ten temat nie ma sensu. Brak spamu wszystko rekompensuje