Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone przepełniona pamięć i zawieszenie w połowie aktualizacji

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 boongi

boongi
  • 2 postów

Napisano 11 września 2026 - 03:13

Cześć, mam taki bardzo skomplikowany problem. Mój iPhone 15 miał przepełnioną pamięć, i już nie dało się za bardzo nic z niego usuwać, odinstalowałam tylko aplikacje. Nie dało się też zrobić back upu, ani usunąć tych zdjęć z pozycji komputera. Chcąc go naprawić, wprowadziłam go w tryb recovery i za pomocą programu 3uTools próbowałam zaktualizować. Nie wiedziałam, że to jest duże ryzyko, zawiesił się na 68%, i wywala błąd. Bardzo chcę odzyskać dane. Jest na to jakiś sposób? Serwisy mi mówią że nie... 

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 712 postów

Napisano 11 września 2026 - 08:19

"Wywala błąd" to mało użyteczna informacja.

Jakie dane? Nie ma ich w iCloud?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 boongi

boongi
  • 2 postów

Napisano 11 września 2026 - 13:13

Aktualizacja nowego oprogramowania zawiesza się na 68% i jest jakby niedokończona, a niestety jest zaczęta. W iCloud mam jakieś bardzo ograniczone dane, później już nie byłam w stanie sobie wykupić i zrobić back upu gdzieś, bo telefon już nie współpracował. Telefon funkcjonuje tylko w trybie recovery. Głównie zdjęcia, ale też historia whatsappa, no i chyba jakieś smsy. 

#4 winmaciek

winmaciek
  • 7 114 postów
Napisano 11 września 2026 - 19:17

Nie bardzo da się cokolwiek z tym zrobić moim zdaniem. Może jacyś specjaliści od odzyskiwania urządzeń z rozwalonych urządzeń by się podjęli, ale może być bardzo ciężko. 

Jeśli APFS (system plików) jest na coś wrażliwy, to jest to brak miejsca na dysku. Jak zresztą wszystkie chyba nowoczesne systemy. I cieżko jest to odkręcać bo tam się dzieje dużo magii pod spodem. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#5 ali_cja

ali_cja
  • 301 postów

Napisano wczoraj, 16:47

Cześć, mam taki bardzo skomplikowany problem. Mój iPhone 15 miał przepełnioną pamięć, i już nie dało się za bardzo nic z niego usuwać, odinstalowałam tylko aplikacje. Nie dało się też zrobić back upu, ani usunąć tych zdjęć z pozycji komputera. Chcąc go naprawić, wprowadziłam go w tryb recovery i za pomocą programu 3uTools próbowałam zaktualizować. Nie wiedziałam, że to jest duże ryzyko, zawiesił się na 68%, i wywala błąd. Bardzo chcę odzyskać dane. Jest na to jakiś sposób? Serwisy mi mówią że nie... 

Skontaktuj się z serwisem https://1core.pl/pl/kontakt/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych