Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

AW Ultra 2 Minutnik

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Trafimow

Trafimow
  • 131 posts

Posted Yesterday, 13:49

Witam serdecznie. Zniknął mi minutnik z zegarka. Nie wiem jak to się stało. Córka półtora roczna często mi klika w zegarku. Nie wiem czy jakimś cudem usnęła ale nigdzie nie mogę znaleźć tej aplikacji aby go przywrócić. Minutnik jest mega potrzebny, bardzo często używam.

Macbook Pro 13.3 Retina - iPhone 4S - iPhone 5S -  iPhone 7 - iPhone X - iPhone 12 - Apple TV 4K 2021 - Time Capsule - Apple Watch Series 3 - Apple Watch series 7 - iPad 9.7 2018 6gen.

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24603 posts

Posted Yesterday, 14:01

No to wejdź sobie w ustawienia tarczy i przywróć, jaki problem?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 Trafimow

Trafimow
  • 131 posts

Posted Yesterday, 14:44

Nie ma go ani tam, ani wśród aplikacji ani wyszukiwanie nic nie daje. Wyparował całkowicie z zegarka

Macbook Pro 13.3 Retina - iPhone 4S - iPhone 5S -  iPhone 7 - iPhone X - iPhone 12 - Apple TV 4K 2021 - Time Capsule - Apple Watch Series 3 - Apple Watch series 7 - iPad 9.7 2018 6gen.

#4 slaweuszek

slaweuszek
  • 153 posts
  • SkądGorzów Wlkp

Posted Yesterday, 14:46

Wyłączałeś i włączałeś Watcha ?

 iPhone 17 Pro Max  MacBook Pro 13" M2 2022  Apple Watch Ultra 3  AirPods Pro 3 gen. 

#5 Trafimow

Trafimow
  • 131 posts

Posted Yesterday, 14:52

Tak

#6 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5364 posts
Posted Yesterday, 16:34

Prawdopodobnie usunąłeś tę apkę. Musisz na zegarku wejść w App Store i ją pobrać ponownie. W angielskiej wersji nazywa się Timers. Czy po naszemu „Minutnik”, nie wiem. Tylko nie klikaj pierwszej z brzegu, upewnij się, że jest od Apple. Jest dość daleko w wynikach wyszukiwania.

#7 Trafimow

Trafimow
  • 131 posts

Posted Yesterday, 20:13

Bardzo dziękuję za wskazówkę. Problem rozwiązany.
Aplikacja nazywa się „minutniki”. Ta dodatkowa literka na końcu „i” baaardzo wiele zmienia w wynikach wyszukiwania.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users