Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mac Mini M4 i problemy z Logi Options+

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 michobo

michobo
  • 1 165 postów

Napisano 24 stycznia 2026 - 10:06

Mam problem z instalacją dziadostwa od Logitech.

Po zawaleniu sprawy z certyfikatami, Logitech wydał patch dla swojej aplikacji która przestawała działać

W moim wypadku patch nie działa. W ogole nie moge go zainstalować.

Odpalam instaler, wpisuję hasło i od razu widzę komunikat NIE MOŻNA ZAINSTALOWAĆ...

Poniżej ikonka spróbuj ponownie, a gdy ją kliknę znowu wpisuję hasło i znowu pojawia się komunikat NIE MOŻNA ZAINSTALOWAĆ.... i tak w kółko

Wywaliłem całkowicie logi options+, podczas próby instalacji na czysto dzieje się to samo

Jadę więc na razie na generycznych ustawieniach

co robic w tej sytuacji?

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 564 postów

Napisano 24 stycznia 2026 - 11:59

Przede wszystkim pisać w odpowiednich działach, przenoszę.

Odinstaluj całkowicie (mają na stronie instrukcję, co i skąd trzeba wywalić) i zainstaluj od zera. Ja przez chwilę musiałem przejść z instalacji przez Homebrew na ściąganie i ręczne klikanie jakichś instalatorów na kiju, na szczęście wersja z brew znowu działa. Może jej spróbuj?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 michobo

michobo
  • 1 165 postów

Napisano dziś, 04:52

Przede wszystkim pisać w odpowiednich działach, przenoszę.

Odinstaluj całkowicie (mają na stronie instrukcję, co i skąd trzeba wywalić) i zainstaluj od zera.

Probowalem. Oczyscilem nawet wszystkie katalogi z bibliotekami z potencjalnych resztek -nie pomoga

Inne apki (teżpobierane z netu) instalują się bez żadnych problemów

#4 gregin

gregin
  • 71 postów

Napisano dziś, 08:46

Myszki Logitech nawet całkiem ok, ale to oprogramowanie na macu działa słabo. Nigdy dłużej z tym nie wytrzymałem. Polecam alternatywy. Obecnie Mac Mouse Fix mi się dość dobrze sprawdza. Będzie mniej konfiguracji, ale samo przewijanie będzie przynajmniej lepiej działać. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych