Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Apple Fitness+ dostępne od dziś w Polsce

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 538 postów

Napisano 15 grudnia 2025 - 14:10

Informacja prasowa: https://www.apple.co...on-december-15/

(Piszę tutaj, bo póki co nie ma działu o fitness+ - zobaczymy, jak będzie zapotrzebowanie, to 'się założy').

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#2 winmaciek

winmaciek
  • 7 032 postów
Napisano 15 grudnia 2025 - 19:02

Smuci, że najwyższego pakietu Apple One nie dali przy okazji. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 538 postów

Napisano 15 grudnia 2025 - 19:11

Ja nie zamierzam korzystać, wolałbym News+ ewentualnie. Ale z ciekawości: w innych krajach istnieje jakaś gradacja wariantów One i można wybrać składniki?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 winmaciek

winmaciek
  • 7 032 postów
Napisano 15 grudnia 2025 - 22:55

Nie, po prostu jest wyższy poziom o wdzięcznej nazwie Premier. Jest w nim Fitness+, 2 TB iClouda i w tych paru krajach News+. 

#5 mattkally

mattkally
  • 594 postów
  • SkądZambrów

Napisano wczoraj, 07:12

Przez chwilę się nawet łudziłem, że będzie po polsku  :D

#6 MiL

MiL
  • 1 525 postów
Napisano wczoraj, 10:33

A swoją drogą dlaczego nie ma News+ w Polsce? Chodzi o licencje czasopism czy co?

#7 winmaciek

winmaciek
  • 7 032 postów
Napisano wczoraj, 12:36

Moim zdaniem jak wiele rzeczy to jest do zrobienia (nawet na dobry początek w formie jakiegoś agregatora, może ciut bardziej wysublimowanego niż np. MSN News), ale w Cupertino nie chce się/nie ma mocy przerobowych. Tak jak w przypadku Siri, AppleCare+ czy paru innych usług. A jeśli chodzi o News+, to tego nie ma nawet na bardziej rozwiniętych rynkach. Z wydawcami to może i dałoby się dogadać, bo przecież w Polsce problemem jest przekonanie ludzi, żeby płacili za jakiekolwiek newsy

#8 domowik

domowik
  • 126 postów

Napisano wczoraj, 15:13

Nie, po prostu jest wyższy poziom o wdzięcznej nazwie Premier. Jest w nim Fitness+, 2 TB iClouda i w tych paru krajach News+. 

Ja mam pakiet One Premium, zawierający 2TB iCloud, Arcade, Music, Fitnes, AppleTV. I w sumie, nie wiem, czy to jest warte 34,95 euro /msc.

#9 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 538 postów

Napisano wczoraj, 17:10

Czyli od tego dostępnego w Polsce różni się tylko Fitnessem i większą pojemnością iCloud Drive. Ani to ani to by mi się nie przydało ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych