Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak eksportować wiele nagrań na raz z Dyktafonu na Maca ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 zouara

zouara
  • 4 postów

Napisano 07 grudnia 2025 - 15:51

jak w temacie, w aplikacji dyktafon nie znajduję przycisku wybierz wszystkie, ponad 1000 nagrań trudno eksportować pojedynczo, czy ktoś ma jakiś pomysł ?

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 534 postów

Napisano 07 grudnia 2025 - 18:13

Przecież to się przez iCloud samo synchronizuje.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 mattkally

mattkally
  • 593 postów
  • SkądZambrów

Napisano 07 grudnia 2025 - 20:15

W ustawieniach iCloud na iPhonie i Macu musisz mieć zaptaszony Dyktafon i samo pojawi się na Macu. Możesz też zaznaczyć wszystkie nagrania w appce i sobie eksportować gdzie tylko chcesz Pliki, Dropbox, Google Drive, AirDrop, co tylko sobie wymarzysz.

#4 zouara

zouara
  • 4 postów

Napisano 07 grudnia 2025 - 21:02

a apce na telefonie można zaznaczać tylko pojedyncze nagrania, mam ich ponad 1000, poza tym 17pro dusi się większą ilością. Z kolei synchronizacja przez iCloud, owszem działa ale problem jest podobny, w Macu na dyktafonie nie można zaznaczyć wielu nagrań. Chyba że jest sposób. Macie jakieś rozwiązanie ?

#5 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 288 postów
Napisano 07 grudnia 2025 - 21:47

Nie testowałem, ale może to rozwiąże Twój problem: https://github.com/r...-memos-exporter

Przyznaję, że to, jak to działa obecnie, dla heavy-userów może być mocno uciążliwe.

#6 mattkally

mattkally
  • 593 postów
  • SkądZambrów

Napisano 07 grudnia 2025 - 22:54

a apce na telefonie można zaznaczać tylko pojedyncze nagrania, mam ich ponad 1000, poza tym 17pro dusi się większą ilością. Z kolei synchronizacja przez iCloud, owszem działa ale problem jest podobny, w Macu na dyktafonie nie można zaznaczyć wielu nagrań. Chyba że jest sposób. Macie jakieś rozwiązanie ?

W domyślnym applowskim dyktafonie najzwyczajniej zaznaczasz wszystko co Cię interesuje. Najszybciej gest dwoma palcami po liście i jedziesz do końca listy. Później w Share Sheet mówisz gdzie chcesz to popchnąć dalej. Przed chwilą to testowałem i 100 nagrań bez zająknięcia wyeksportowało w plikach na iPhonie Air. Podziel to sobie może na 200-300 jednorazowo.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych