Ja też, już chciałem nawet słuchawki resetować. Ale przez głośniczek zegarka wszystko działa prawidłowo - problem jest tylko z komunikatami przez słuchawki.
U mnie nie ma nawet przez głośniczek, całkowita cisza, tylko wibracje.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 18 września 2026 - 20:17
Ja też, już chciałem nawet słuchawki resetować. Ale przez głośniczek zegarka wszystko działa prawidłowo - problem jest tylko z komunikatami przez słuchawki.
U mnie nie ma nawet przez głośniczek, całkowita cisza, tylko wibracje.
Napisano 20 września 2026 - 17:57
Dopytam jeszcze, przez głośniczek zegarka masz normalnie komunikaty po Polsku? Bo już różnych ustawień próbuję i u mnie przy ustawieniu zegarka na język Polski jest totalna cisza. Gdy zmienię język zegarka na angielski, to są komunikaty z treningu po angielsku.
Napisano 20 września 2026 - 18:42
Nieeee, nie mam komunikatów po polsku. Mam tylko dźwięk zaczynającego się interwału przez głośnik Watcha a w słuchawkach cisza ![]()
Swego czasu komunikaty po polsku były po wyłączeniu wykrywania SIRI.
A Ty masz jakiś dźwięk w słuchawkach podczas treningu ?
Użytkownik slaweuszek edytował ten post 20 września 2026 - 19:17
iPhone 17 Pro Max MacBook Pro 13" M2 2022 Apple Watch Ultra 3 AirPods Pro 3 gen.
Napisano 20 września 2026 - 19:47
Nieeee, nie mam komunikatów po polsku. Mam tylko dźwięk zaczynającego się interwału przez głośnik Watcha a w słuchawkach cisza
Swego czasu komunikaty po polsku były po wyłączeniu wykrywania SIRI.
A Ty masz jakiś dźwięk w słuchawkach podczas treningu ?
Jeżeli w zegarku mam ustawiony język Polski, to nie mam żadnych komunikatów, ani przez głośnik, ani przez słuchawki. Komunikaty są tylko gdy zmienię język zegarka na angielski i oczywiście w języku angielskim. Już tak kiedyś było, później wróciły komunikaty po Polsku przy jakiejś aktualizacji, ale musieliśmy wyłączyć Siri w zegarku i teraz ponownie brak. ![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych