Dzień dobry Państwu,
Otwieram coroczny, znienawidzony przez moderatorów temat dot. zamówień nowych iPhone'ów.
Co tam macie w planach?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano wczoraj, 08:47
Dzień dobry Państwu,
Otwieram coroczny, znienawidzony przez moderatorów temat dot. zamówień nowych iPhone'ów.
Co tam macie w planach?
iPhone 15 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini
Napisano wczoraj, 09:16
Póki co nic.
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Napisano wczoraj, 09:52
Ja to generalnie planuje przesiadkę na 17 Pro, ale biorąc pod uwagę ostatnie 2 lata, zastanawiam się czy nie odczekać 2-3 miesięcy i kupić taniej niż krzyczy sobie Apple na stronie. Że już nie wspomnę o obejrzeniu testów czy to minimum, które zmienili, rzeczywiście tam jest. Bateria brzmi obiecująco, ale to jak oni wyrażają jej możliwości (video playback) to jest żart.
iPhone 15 Pro | MacBook Pro 2023 M2 Pro 16'' | iPad Mini 6G | Apple Watch S10 | AirPods Pro 3 | ATV 4K | HomePod Mini
Napisano wczoraj, 10:05
Jako moderator pełen nienawiści wspomnę, że ciągle czekam na decyzję Żony, czy chce Air, czy Pro. Będę polował na to, co zostanie wybrane.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 10:33
Ja mam dziś dostawę etui do Pro ;-)
Waham się tylko co do koloru, ale raczej będzie deep blue. Mam w sobie coś z chłopca, więc kusi pomarańczowy bo widać ale jaskrawe kolory (by przypomnieć pamiętny Rose gold) szybko się nudzą i po jakimś czasie męczą.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano wczoraj, 11:44
Ja tam jestem fanem tego pomarańczowego koloru. I już mi się fanboy włącza po zeszłorocznym nie kupieniu telefonu, więc pewnie będę jutro strzelał w ten presale o 14:00. Póki co mnie naciągnęli na AirPods Pro 3. A w międzyczasie czytam wątek o kupieniu AppleCare+ w innym wątku, bo chciałbym to w tym roku ogarnąć.
Napisano wczoraj, 13:25
Napisano wczoraj, 13:53
iPhone 17 basowy ma 256 GB pojemności i kosztuje 4 tys. zł. Dokładnie tyle samo kosztuje iPhone 16 256 GB pojemności. W zaistniałej sytuacji, gdy pojawi się możliwość zakupu 17 z silikonowym etui, będę brał szałwię. No chyba, że do tego czasu cena 16 256 beryl znacząco spadnie.
Napisano wczoraj, 17:39
A ja jeszcze się waham czy wyszarpać tego pomarańczowego czy jednak "bezpiecznie"... Brak czarnego koloru w pro trochę mnie zdziwiło, ale cóż - nie mamy na to wpływu, więc lecimy z tym co dają
Zastanawiam się tylko (bo od jutra zapisy) czy tym razem nie przejechać się do salonu i nie zapisać fizycznie. Co roku robiłem to przez telefon, ale czasem trudno było się dodzwonić a przecież kolejność zgłoszeń podobno jest brana pod uwagę. Z drugiej strony jeśli w salonie, to oni zapis muszą wysłać do systemu a to trwa dłużej niż w rozmowie z infolinią, nie?
Napisano wczoraj, 20:40
Bardzo się dziś zdziwiłem: zamówiłem koło 16:30 etui i ten cały śmieszny paseczek pod iPhone, na którego będę polował jutro (Żona zechciała pomarańczowego pro finalnie, jeśli ktokolwiek był ciekawy), pokazywało dostawę na poniedziałek. O 21:00 napisał DHL, że jutro przywiezie.
Na pocieszenie, że w tym roku nic nie biorę, kupiłem sobie chociaż kolejny pasek do AWU
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano wczoraj, 20:45
@ftpd, bo Apple chyba zmieniło coś w wysyłkach - moje etui wysłali UPS Express, a zawsze (rok temu, dwa lata temu, itd.) te mniejsze (tańsze) rzeczy wysyłali UPS Standard, czyli transport samochodem, a nie lotnicza.
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano dziś, 13:06
Zamówiony niebieski (głębinowy błękit). Mam dostawę niby na poniedziałek 22.09, ale pewnie będzie w piątek.
W tym roku szybciej było przez appkę, strona leżała jeszcze o 14:05.
Edit: o 14:07 dalej jest dostępny pomarańczowy z dostawą w dniu premiery.
Użytkownik soczekpl edytował ten post dziś, 13:07
Napisano dziś, 13:10
I cyk.
Napisano dziś, 13:10
Zamówiony niebieski (głębinowy błękit). Mam dostawę niby na poniedziałek 22.09, ale pewnie będzie w piątek.
W tym roku szybciej było przez appkę, strona leżała jeszcze o 14:05.
Edit: o 14:07 dalej jest dostępny pomarańczowy z dostawą w dniu premiery.
pro max pomarańczowy tylko przez chwilę był na 19/09 z ciekawości patrzyłem
Napisano dziś, 13:12
Pro Max srebny najszbyciej się wyprzedał na 19.09.
Ciekawe że na Amazon jest w tym roku przedsprzedaż, rok temu dopiero w Grudniu sie pojawiły 16
Użytkownik MarXino edytował ten post dziś, 13:14
Napisano dziś, 13:14
Fakt, strona została odpalona jakoś 14:06, ale udało mi się kliknąć 17 Pro pomarańczowy z dostawą na 19go.
Napisano dziś, 13:17
Niebieski 17 Pro Max 256GB dostawa 24-29 Października, ciekawe czy data się zmieni
iPhone 3G 16GB-> iPhone 3GS 16GB -> iPhone 4 16GB Black -> iPhone 4S 16GB Black -> iPhone 5 16GB Black -> iPhone 6S 16GB Black -> iPhone SE 64GB Black -> iPhone 7 Plus 128GB (PRODUCT) Red -> iPhone 8 Plus 64GB Rose Gold -> iPhone XR 128GB Black -> iPhone 12 mini 128GB Blue -> iPhone 13 128GB Midnight -> iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -> iPhone 15 Pro Max 25GB White Titanium
Napisano dziś, 13:18
Zamówione:
17 Pro Max 512 GB pomarańczowy - dostawa na 22.09
Watch 3 - dostawa na 22.09
AirPods Pro 3 - dostawa 30.09 - 0810
Napisano dziś, 13:20
Zamówione:
17 Pro Max 512 GB pomarańczowy - dostawa na 22.09
Watch 3 - dostawa na 22.09
AirPods Pro 3 - dostawa 30.09 - 0810
o i to szanuję, a nie jakieś kupowanie pojedynczych rzeczy
Napisano dziś, 13:21
U mnie strona wstała dopiero koło 14:10 (albo chwilę później) i srebrny Pro Max z dostawą dopiero 29 września - 7 października.
Z ciekawości zapytam - skoro takie info odnośnie wysyłki na tym etapie to rozumiem, że wcześniej niż 29 nie ma co liczyć na kuriera?
Napisano dziś, 13:23
U mnie strona wstała dopiero koło 14:10 (albo chwilę później) i srebrny Pro Max z dostawą dopiero 29 września - 7 października.
Z ciekawości zapytam - skoro takie info odnośnie wysyłki na tym etapie to rozumiem, że wcześniej niż 29 nie ma co liczyć na kuriera?
jest szansa - niewielka, ale jest. To jest szacunkowa dostawa, może też być w drugą stronę - nie pamiętam ile to było lat temu, może rok/dwa, nawet na tym forum wiele osób pisało o opóźnieniach. Daj chwilę, trochę cierpliwości.
Napisano dziś, 13:38
Generalnie Apple raczej dobrze przewiduje dostawy. Zdarzało mi się, że miałem dostawę na Poniedziałek po premierze w Piątek i zawsze przychodziły jednak na premierę. Ale jak masz taką różnicę 2-3 tygodnie po 19.09 to wcześniej nie ma co liczyć. Oni mają stock na magazynie i kolejność składania zamówień. Przyleci kolejna partia z chin to będą wysyłać dalej.
Napisano dziś, 13:40
u mnie 17 PM pomarańcz wszedł
Iphone 17 pro max , AW ultra 3 gen 49mm
Napisano dziś, 14:01
Użytkownik Regiss edytował ten post dziś, 14:05
iPhone 15 Pro
Napisano dziś, 15:17
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych