Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 14 - jak całkowicie wyłączyć dźwięk połączeń przychodzących

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 A!

A!
  • 1 postów

Napisano 18 lutego 2025 - 17:51

Cześć, kupiłem niedawno iPhone’a 14 i chcę żeby tylko wibracje informowały mnie o sms, powiadomieniach z aplikacji i jak ktoś dzwoni. O ile w pozostałych ustawieniach mam możliwość wyłączenia dźwięku tak dźwięku połączeń nie mogę całkowicie wyłączyć. Co więcej, jest on połączony z dźwiękiem budzika który jednak jest mi potrzebny. Czy ja coś źle robię czy tego nie da się wyłączyć? Dzięki za każde info

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 269 postów

Napisano 18 lutego 2025 - 19:04

A to nie jest tak, że jak wyłączysz w ogóle dźwięk (tym sprzętowym prztyczkiem z lewej strony (co go wymienili potem na kretyński action button, debile)), to budzik i tak zadzwoni dźwiękiem?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 slaweuszek

slaweuszek
  • 93 postów
  • SkądGorzów Wlkp

Napisano 18 lutego 2025 - 19:36

Oczywiście że budzik zadzwoni przy wyłączonym bocznym przełączniku.

Iphone 15 Pro Max / MacBook Pro 2022 / Apple Watch Ultra / AirPods Pro 2 gen.

#4 MC_

MC_
  • 6 931 postów

Napisano 18 lutego 2025 - 20:45

Dokładnie. Mam dźwięki wyłączone od kilku lat - po zakupie AW. A budzik niestety dzwoni od poniedziałku do piątku.

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#5 adamski.ab

adamski.ab
  • 80 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano wczoraj, 14:37

Dokładnie. Mam dźwięki wyłączone od kilku lat - po zakupie AW. A budzik niestety dzwoni od poniedziałku do piątku.

Przy założonym zegarku na ręce w nocy, telefon rano nie zadzwoni, a zawibruje zegarek. Inaczej iPhone będzie Cię budził.

#6 MC_

MC_
  • 6 931 postów

Napisano wczoraj, 19:25

Na noc zegarek kładę na ładowarkę.

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych