Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Info o kondycji baterii

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 kurpielpawel14

kurpielpawel14
  • 3 postów

Napisano 22 grudnia 2024 - 23:10

Witam, kupując rok wstecz telefon zastanawiałem się między IPhone a Samsungiem. Ostateczny wybór padł na Samsunga. Do IPhona zniechęciło mnie brak paska nawigacji i wyświetlanie kondycji baterii. Osobiście wolał bym nie widzieć procentowego spadku kodycji baterii. W Samsungu też jest ale kondycja spada w dwóch czy trzech krokach (dokładnie nie wiem) Czy Waszym zdaniem jest szansa żeby Apple dodało możliwość włączenia/wyłączenia wyświetlania wspomnianych informacji na temat kondycji baterii? Do jakiego poziomu musi spaść kondycja baterii żeby spadek wydajności był odczuwalny?

#2 PL95

PL95
  • 260 postów
  • SkądKraków/ Düsseldorf

Napisano wczoraj, 07:18

Witam, nie sądzę, aby Apple usunęło tę funkcję, ponieważ dużo użytkowników narzekało na brak takich funkcji, gdy ich jeszcze nie było.

od około 85% czuć spadek wydajności.

 iPhone 16 Pro Max  iPad Pro 11“ Space Grey 256GB  Apple Watch Series 7 45mm  MacBook Pro 15“ 2019  AirPods Pro 2  

#3 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 4 952 postów
Napisano wczoraj, 09:17

Osobiście wolał bym nie widzieć procentowego spadku kodycji baterii.

Nie rozumiem, jaki jest Twój faktyczny problem. Przecież, żeby to zobaczyć, trzeba wejść w Ustawienia, potem w Bateria, potem w Kondycja i dopiero tam się to wyświetla. Przypadkowo się tam raczej nie wejdzie. Jak chcesz żyć w błogiej nieświadomości, to po prostu tam nie zaglądasz.

#4 kurpielpawel14

kurpielpawel14
  • 3 postów

Napisano wczoraj, 11:50

Witam, nie sądzę, aby Apple usunęło tę funkcję, ponieważ dużo użytkowników narzekało na brak takich funkcji, gdy ich jeszcze nie było.

Mi nie chodzi o całkowite usunięcie tej funkcji tylko o dodanie przełącznika włącz/wyłącz, który pozwoliłby ukryć te informacje 

Użytkownik kurpielpawel14 edytował ten post wczoraj, 11:50

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 220 postów

Napisano wczoraj, 11:57

No to nie ma.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#6 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1 848 postów

Napisano wczoraj, 12:05

Wyłączenie widocznego w menu ustawień spadku kondycji baterii nie jest możliwe (i wydaje się bez sensu wyłączenia widoczności czegoś, co i tak jest zagrzebane w menu - i to podwójnie, bo w ogólnym menu bateria widać tylko "normalny"), ale wyłączenie procentowej wartości naładowania, widocznej w danej chwili na górze ekranu jest jak najbardziej możliwe i ikonka baterii jest bez cyferek. (% naładowania widać wtedy nadal w centrum sterowania).

#7 PL95

PL95
  • 260 postów
  • SkądKraków/ Düsseldorf

Napisano wczoraj, 22:39

Mi nie chodzi o całkowite usunięcie tej funkcji tylko o dodanie przełącznika włącz/wyłącz, który pozwoliłby ukryć te informacje 

Po co taka funkcja, skoro wystarczy nie grzebać w ustawieniach? “Przez pomyłkę” raczej się tej funkcji nie znajdzie. 

 iPhone 16 Pro Max  iPad Pro 11“ Space Grey 256GB  Apple Watch Series 7 45mm  MacBook Pro 15“ 2019  AirPods Pro 2  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych