Witam,
czy ktoś ma wiedze jak uruchomić klonowanie iPhone? Oczywiście mam komunikat, że klonowanie iPhone nie działa w Twoim kraju lub regionie.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 14 November 2024 - 18:38
Witam,
czy ktoś ma wiedze jak uruchomić klonowanie iPhone? Oczywiście mam komunikat, że klonowanie iPhone nie działa w Twoim kraju lub regionie.
Posted 14 November 2024 - 18:52
Na Sonomie to nie ma takich atrakcji.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted 14 November 2024 - 18:56
No, skoro sam producent Ci mówi, że w Twoim regionie nie działa, to skąd przypuszczenie, że ktoś z nas będzie wiedział lepiej od niego, a Apple się myli?
Na Sonomie to nie ma takich atrakcji.
Zapewne chodzi o Sequoię. Ale w sumie to bez różnicy. Chyba, że kolega się przeprowadzi do Stanów.
Posted 14 November 2024 - 19:11
Oczywiście, że chodziło o Sequoię, zapytałem, bo w sieci pojawiło się info, ze screenami, że działa i to w języku naszym rodzimym.
Posted 14 November 2024 - 19:29
zapytałem, bo w sieci pojawiło się info, ze screenami, że działa i to w języku naszym rodzimym.
Serio? Wymyśl dowolną bzdurę, a znajdę Ci miejsce w sieci, w którym będzie ona przedstawiona jako prawda najprawdziwsza.
Posted 14 November 2024 - 19:57
Nie działa, Apple odsyła do strony z informacjami gdzie działa, a na stronie nie ma tej informacji. Tak było kilka dni temu.
Posted 14 November 2024 - 20:04
Nie działa, Apple odsyła do strony z informacjami gdzie działa, a na stronie nie ma tej informacji. Tak było kilka dni temu.
Nie, no jest napisane jak wół:
https://support.apple.com/en-ie/120421
"iPhone Mirroring is not currently available in the European Union."
Posted 14 November 2024 - 21:57
iPhone 15 Pro
Posted 14 November 2024 - 22:45
Antyweb twierdzi, że działa: https://antyweb.pl/t...a-fantastycznie
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Posted 14 November 2024 - 23:25
U mnie nie działa, no ale ja nie jestem Antywebem. Mam najnowsze możliwe bety na obu urządzeniach. No i jakoś inne portale branżowe nie piszą nic takiego. A szkoda.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 15 November 2024 - 12:51
Apple Inteligence jakoś można uruchomić zmieniając język a też miało nie działać, więc może i to śmieszne ograniczenie da się obejść.
Posted 15 November 2024 - 14:10
U mnie też nie działa. Soft w wersji stabilnej.
Też mnie to zdziwiło dlaczego inne portale o tym nie wspominają. Widać jakaś kaczka dziennikarska i tyle.
Edited by shevchenko1987, 15 November 2024 - 14:16.
MacBook Pro 14" 2023 (M3 Pro / 18 GB / 512 GB) | iPhone 15 Pro (128 GB) | Watch Ultra 2 | AirPods Max & AirPods Pro 2 & Beats Flex | TV 4K (64 GB)
Posted 15 November 2024 - 14:25
> Apple Inteligence jakoś można uruchomić zmieniając język
Ale Apple Intelligence jest oficjalnie dostępne w Europie na macOS. Na iOS się dalej nie da, możesz pozmieniać co tylko chcesz i bez amerykańskiego apple ID nie zadziała.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 16 November 2024 - 18:59
No i właśnie o ten artykuł mi chodziło, kicha, że nie działa... ale co zrobić.
Posted Yesterday, 10:20
... bez amerykańskiego apple ID nie zadziała.
Słyszałem to juz tu kilka razy, co to jest amerykańskie apple ID? Wg mnie nie ma czegoś takiego ale chętnie się dowiem.
Posted Yesterday, 10:26
Ja to rozumiem tak, że przede wszystkim jest dodana amerykańska karta płatnicza.
Ale generalnie Apple raczej nie jest tak głupie, jak myślimy. Gdzieś mi mignął artykuł, że to jest ciągła zabawa w kotka i myszkę - userzy znaleźli sposób na zakładanie takich kont, to Apple zaczęło używać geolokalizacji itp. Dlatego się sam nie bawię, już poczekam do tego kwietnia.
Posted Yesterday, 13:09
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users