Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jaki kabelek do tv

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dlugosky

dlugosky
  • 19 posts

Posted 13 October 2024 - 21:13

Cześć , chciałbym podłączyć iPhone kabelkiem do tv tak żeby mieć obraz z dźwiękiem. Bo te wszystkie apki screen mirror są płatne. Brak konsoli więc zawsze można podłączyć pada i grać właśnie na tel mając obraz na tv.

Z góry dzięki za pomoc

#2 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1823 posts

Posted 13 October 2024 - 21:23

A jaki to iPad, bo jak z USB-C to jest sporo docków , przejściówek i kabelków do HDMI. Natomiast jak starszy iPad z Lightning to ja mogę polecać tylko oryginalną przejściówkę Apple. https://www.apple.co...b3c70fdc9f1

#3 dlugosky

dlugosky
  • 19 posts

Posted 13 October 2024 - 21:30

iPhone 12 Pro Max

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24165 posts

Posted 13 October 2024 - 21:34

No to nadal: tylko oryginalna przejściówka Apple.

A ten telewizor nie umie w AirPlay?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#5 dlugosky

dlugosky
  • 19 posts

Posted 13 October 2024 - 21:36

Niestety nie działa klonowanie na philipsie
W każdym razie znalazłem coś takiego

https://www.empik.co...285003107949

Nada się?

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24165 posts

Posted 13 October 2024 - 23:26

Jedynym sprawdzonym i potwierdzonym urządzeniem jest oficjalna przejściówka. Chcesz, to się baw w kupowanie stosów zamienników za dwie dychy, finalnie wydasz na nie 2 x więcej niż za oficjalną. Jedna nie będzie łączyła, druga nie pokaże obrazu zabezpieczonego (np. Netflix), trzecia rozpadnie się po czterech dniach... i tak dalej.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users