Twój iCloud został zainfekowany.
Zainstalowałem najnowszego Avast lecz nic nie pokazuje.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 31 maja 2024 - 13:47
Twój iCloud został zainfekowany.
Zainstalowałem najnowszego Avast lecz nic nie pokazuje.
Napisano 03 czerwca 2024 - 09:19
Pewnie wszedłeś na jakąś stronę, która wyświetliła prośbę o wysyłanie powiadomień, kliknąłeś że się zgadzasz i teraz wysyła taki scam.
Na 99% nic nie zostało zainfekowane, po prostu dostajesz powiadomienia z jakiejś strony, a chodzi w nich o to, żebyś się bał i żebyś kliknął, ściągnął jakiś malware i sobie zainstalował ręcznie.
Jakiej przeglądarki używasz? Safari? Otwórz Safari > Ustawienia > Witryny > Powiadomienia i zablokuj powiadomienia ze wszystkich stron, których nie znasz. A najlepiej w ogóle ze wszystkich.
PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę
Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko i symbol bitcoina ₿
VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.
> [ pym.uce.pl ]
Napisano 11 czerwca 2024 - 13:59
Pewnie wszedłeś na jakąś stronę, która wyświetliła prośbę o wysyłanie powiadomień, kliknąłeś że się zgadzasz i teraz wysyła taki scam.
Na 99% nic nie zostało zainfekowane, po prostu dostajesz powiadomienia z jakiejś strony, a chodzi w nich o to, żebyś się bał i żebyś kliknął, ściągnął jakiś malware i sobie zainstalował ręcznie.
Jakiej przeglądarki używasz? Safari? Otwórz Safari > Ustawienia > Witryny > Powiadomienia i zablokuj powiadomienia ze wszystkich stron, których nie znasz. A najlepiej w ogóle ze wszystkich.
Zrobiłem jak radziłeś. Będę obserwował efekty. dziękuję.
Napisano 11 czerwca 2024 - 15:36
"Jeździć i obserwować".
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych