Jakie gogle VR zakupić do iPhone 14?
Posted 20 April 2024 - 18:25
Czy ktoś korzystał może z takich gogli? Jeśli tak? Jakie gogle byłyby kompatybilne z iPhonem 14? Widziałem, że Samsung ma taki produkt. Kupiłbym coś do max. 500 zł natomiast musi to działać z iPhonem 14.
Posted 20 April 2024 - 19:06
> Kupiłbym coś do max. 500 zł
He he, no to powodzonka XD
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 21 April 2024 - 08:18
Posted 21 April 2024 - 09:24
Mam takie z plastiku, kupiłem kiedyś za kilkadziesiąt zł w jakimś markecie. Musze to wreszcie wynieść na śmietnik, bo się tylko kurzy od dawna.No chyba, że chcesz pudełeczko z soczewkami, w które się wkłada telefon i zakłada to na głowę . To nawet są takie tekturowe. Gorzej z programami bo poza odtwarzaniem filmów 3d i 360 nie widziałem nic fajnego. Ale może już jest.
Posted 26 April 2024 - 17:12
Jak wiemy jakiś czas temu Apple wypuściło swój nowy produkt Apple Vision Pro. Obiło mi się o uszy, że dostępne są gogle VR do telefonu. Nie stać mnie oczywiście na nowy dobytek ze stajni Apple, a chciałbym przynajmniej w małym stopniu zobaczyć jak to jest przenieść się do wirtualnej rzeczywistości. Pomyślałem o goglach do smartfona. Szukałem na różnych forach jakichś informacji. Niestety nic nie znalazłem.
Czy ktoś korzystał może z takich gogli? Jeśli tak? Jakie gogle byłyby kompatybilne z iPhonem 14? Widziałem, że Samsung ma taki produkt. Kupiłbym coś do max. 500 zł natomiast musi to działać z iPhonem 14.
O ile wiem, to kompatybilnych nie ma, bo iPhone dopiero w zeszłym roku dorobił się USB-C, a tam obraz musi iść przez USB-C, a jednocześnie w drugą stronę muszą iść dane dotyczące poruszania głową, Lightning nie pozwalało na to, więc nikt takich gogli nie produkował.
PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę
Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko i symbol bitcoina ₿
VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.
> [ pym.uce.pl ]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users