Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 15 pro nie widzi go mac przez kabel usb ani wi fi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ktmracing

ktmracing
  • 635 postów

Napisano 03 stycznia 2024 - 15:56

Witam. Dzisiaj chciałem sobie wgrać dzwonek na mojego IP15 pro jednakże mój macbook air z 2015 roku nie widzi go ani poprzez Wi Fi ani poprzez Kabel USB USB C. Poprzez kabel telefon podłączony do komputera ładuje się ale nie pokazuje mi go w pasku bocznym w finderze. Już wchodziłem w ustawienia findera by wyświetlało go w pasku bocznym ale po za tym nic oprócz ładowania.

Restartowałem maca restartowałem telefon....

Ktoś podpowie gdzie szukać problemu?Lub chociażby bez maca jak wgrać dzwonek o rozszerzeniu m4r.

Own your way.....

#2 OP7

OP7
  • 52 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 16 stycznia 2024 - 10:47

Niektóre kable USB-A do USB-C nie wspierają przesyłu danych (służą tylko do ładowania), stąd komputer nie widzi telefonu. 

#3 Regiss

Regiss
  • 2 995 postów
  • SkądRadom

Napisano 16 stycznia 2024 - 12:22

Dzwonki wgrywasz przez darmowy GarageBand. Bez żadnych kabli i podłączania do kompa.

https://youtu.be/nHx...b_toAJ0BsH7ofnm
https://www.tunesolo...garageband.html

Użytkownik Regiss edytował ten post 16 stycznia 2024 - 12:24

iPhone 15 Pro

#4 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 538 postów

Napisano 01 lutego 2024 - 10:10

Zgodnie z zapowiedzią ukryłem wszystko nie na temat. Osobę spamującą tutaj swoim problemem zapraszam do założenia osobnego wątku.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych