Nawet nie wiedziałem, że w AOS w przeglądarce na kompie nie ma okienka NIP. Faktycznie, widzę tylko nazwę firmy. Rok temu zamawiałem przez aplikacje online store i normalnie podałem NIP i dostałem poprawną fakturę. Tyle, że ta aplikacja działała wtedy jak krew z nosa i wielokrotnie nie przechodziła próba zakupienia. Ale próbowałem do skutku i chyba 15 minut po 14:00 w końcu zamówiłem i to nawet dokładnie taki konfig jaki chciałem.
Chyba bym próbował przez aplikację, jeżeli FV jest konieczna. Albo serio reseller jutro, ew. w dniu premiery się przejść i przy okazji zdradzić nam tutaj czy były namioty wystawione przez kolejkowiczów przed wejściem.
Ja już dotarłem do tego sufitu jakiś czas temu. Tylko nie wiem czemu ciągle wracam do ajfonów...
Ja tam zasadności używania Apple nawet nie podważam i nie uciekam, bo wiem, że bym szybko wrócił. Za długo siedzę w tym ekosystemie. Ja się po prostu zastanawiam na ile sprzedaż napędzą wymiany 2-3 letnich modeli, a ilu jest takich co wymieniają z roku na rok i znowu wymienią. Bo jak kolega wyżej napisał, rozsądek dawno opuścił chat.