A w ogólnym rozrachunku jesteście zadowoleni z Dynamic Island? Ma funkcje (informacyjne) więc pewnie lepiej aniżeli notch. ciekawe kiedy dojdą już technologicznie do usunięcia Dynamic Island czyli umieszczenia czujników i aparatu pod ekranem (zakładacie, że już może w 16tce?). Swoją drogą, ktoś już osiągnął aparat pod wyświetlaczem? Ja w OnePlus mam 100% ekranu i to jest super (aparat wysuwany - działa mechanizm nadal po 3 latach). Swoją drogą, w kolejnych modelach nie poszli w to, więc coś musiało być nie tak...
Ja się po kilku dniach zaprzyjaźniłem z wyspą, dla mnie ok, aplikacje zaczynają to wykorzystywać i jest w tym jakiś pomysł, trochę jak ładne kołpaki na brzydkiej stalowej feldze
ogólnie, tak w nawiązaniu do innych postów, po 3 tygodniach z 15 pro max, gdybym mógł jeszcze raz podjąć decyzję, to bym nie przechodził z 13 pro max tylko jeszcze rok bym poczekał. Kiedyś wymieniałem co rok, zostałem z 13 na dwa lata i teraz widzę, że jeszcze rok i nic by się nie stało. Plus taki, że iPhone generalnie fajnie trzyma cenę i można sprzedać i stosunkowo niewiele dołożyć do nowego modelu. Gdybym miał tak "o" wydać 7k na 15 pro max, to chyba jednak nie.
Edited by 3Dexpert, 17 October 2023 - 18:42.