Klawiatura dla Mac Mini M1
Napisano 19 sierpnia 2023 - 09:07
Napisano 19 sierpnia 2023 - 09:14
Apple Magic Keyboard?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 19 sierpnia 2023 - 11:27
Problem w tym, że jest tylko wersja srebrna a ja wolałbym czarną.
Napisano 19 sierpnia 2023 - 11:38
Problem w tym, że jest tylko wersja srebrna a ja wolałbym czarną.
https://www.apple.co...zarne-klawisze
Napisano 19 sierpnia 2023 - 15:55
Ta Twoja klawiatura nijak się ma do proponowanej tutaj magic keyboard jak również mojej. Jest poprostu za duża.
Napisano 19 sierpnia 2023 - 17:04
Ale to jest Magic Keyboard :-)Ta Twoja klawiatura nijak się ma do proponowanej tutaj Magic Keyboard.
To może napisz swoje wszystkie wymagania, a nie będziemy zgadywać, a to, że ma być czarna, a to, że mała, a to nie wiadomo, co jeszcze.
Napisano 19 sierpnia 2023 - 18:59
Chodzi o wielkość. Wydawało mi się to oczywiste. Dlatego pisałem o minimalistycznym designie Innymi słowy: wielkość, jakość, mały skok klawiszy, cicha i czarna oraz aby nie wchodziła w stan oszczędzania energii lub błyskawicznie z niego wychodziła. Moja microsoftowa robi to tragicznie bo potrzebuje kilku sekund (3-4) na dodatek bardzo chętnie w ten stan wchodzi
Napisano 20 sierpnia 2023 - 10:43
https://www.logitech...920-010389.html
I to moja ostatnia sugestia, bo sam jestem fanem ciężkich, metalowych klawiatur mechanicznych, także po prostu nie znam rynku plastiku z małym skokiem.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych