Klawiatura dla Mac Mini M1
Posted 19 August 2023 - 09:07
Posted 19 August 2023 - 09:14
Apple Magic Keyboard?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 19 August 2023 - 11:27
Problem w tym, że jest tylko wersja srebrna a ja wolałbym czarną.
Posted 19 August 2023 - 11:38
Problem w tym, że jest tylko wersja srebrna a ja wolałbym czarną.
https://www.apple.co...zarne-klawisze
Posted 19 August 2023 - 15:55
Ta Twoja klawiatura nijak się ma do proponowanej tutaj magic keyboard jak również mojej. Jest poprostu za duża.
Posted 19 August 2023 - 17:04
Ale to jest Magic Keyboard :-)Ta Twoja klawiatura nijak się ma do proponowanej tutaj Magic Keyboard.
To może napisz swoje wszystkie wymagania, a nie będziemy zgadywać, a to, że ma być czarna, a to, że mała, a to nie wiadomo, co jeszcze.
Posted 19 August 2023 - 18:59
Chodzi o wielkość. Wydawało mi się to oczywiste. Dlatego pisałem o minimalistycznym designie Innymi słowy: wielkość, jakość, mały skok klawiszy, cicha i czarna oraz aby nie wchodziła w stan oszczędzania energii lub błyskawicznie z niego wychodziła. Moja microsoftowa robi to tragicznie bo potrzebuje kilku sekund (3-4) na dodatek bardzo chętnie w ten stan wchodzi
Posted 20 August 2023 - 10:43
https://www.logitech...920-010389.html
I to moja ostatnia sugestia, bo sam jestem fanem ciężkich, metalowych klawiatur mechanicznych, także po prostu nie znam rynku plastiku z małym skokiem.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users