Witajcie,
Posiadam MacBook Air 13 z 2017 roku. W 2021 roku wymieniłem baterię na RDY, jednakże dzisiaj komputer trzyma po 30 minut.
Jaką baterię kupić aby trzymała jak oryginał albo podobnie? RDY to niestety porażka. Szukam czegoś dobrego.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 08 May 2023 - 21:13
Witajcie,
Posiadam MacBook Air 13 z 2017 roku. W 2021 roku wymieniłem baterię na RDY, jednakże dzisiaj komputer trzyma po 30 minut.
Jaką baterię kupić aby trzymała jak oryginał albo podobnie? RDY to niestety porażka. Szukam czegoś dobrego.
Posted 08 May 2023 - 22:59
Taką, jaką Ci dadzą w autoryzowanym serwisie. Wszystkie inne to kupa.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 09 May 2023 - 07:22
Na ogół odpowiadam w podobnym tonie, ale w tym przypadku ta rada jest bez sensu. Wymiana w autoryzowanym serwisie będzie kosztowała więcej, niż wartość tego komputera. Szczególnie, że autor już wcześniej samodzielnie wymienił baterię na jakąś podróbę, a o ile pamiętam, w tym modelu autoryzowane serwisy wymieniają cały top case.
W tej konkretnej sytuacji znalezienie przyzwoitego zamiennika będzie jedynym, w miarę sensowym rozwiązaniem. Niestety ja żadnego nie jestem w stanie polecić.
Edited by Mikołaj Maciejko, 09 May 2023 - 07:23.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users