Cześć, mam pytanie:
Czy da się usunąć całkowicie ekran (pulpit), który wybieramy przesuwając na ekranie "startowym" w prawo? tam gdzie jest miejsce na dodatkowe widżety.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 13:36
Cześć, mam pytanie:
Czy da się usunąć całkowicie ekran (pulpit), który wybieramy przesuwając na ekranie "startowym" w prawo? tam gdzie jest miejsce na dodatkowe widżety.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 14:45
Trzeba przytrzymać ikonki aż zaczną wibrować. Następnie trzeba dotknąć panelu nad Dockiem, gdzie są kropki symbolizujące konkretne ekrany. Wtedy pokaże pokażą się skonfigurowane ekrany i można sobie wywalić wszystkie oprócz podstawowego.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 21:05
Trzeba przytrzymać ikonki aż zaczną wibrować. Następnie trzeba dotknąć panelu nad Dockiem, gdzie są kropki symbolizujące konkretne ekrany. Wtedy pokaże pokażą się skonfigurowane ekrany i można sobie wywalić wszystkie oprócz podstawowego.
nie bardzo bo właśnie ten, który mnie interesuje się nie pojawia. Chodzi mi o ten, który pojawia się po przesunięciu podstawowego ekranu w prawo...
Napisano 26 kwietnia 2023 - 21:10
Co rozumiesz jako podstawowy ekran? Zrzuty ekranu byłyby pomocne, bo mam wrażenie, że się nie rozumiemy.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 21:41
Napisano 26 kwietnia 2023 - 22:32
Chyba masz na myśli 'to drugie prawo', czyli lewo. Ekran z widgetami jest na lewo od pierwszego ekranu z aplikacjami.
I nie, nie da się go usunąć.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych