cześć, mam pytanie odnośnie budzika ip13:
Mam ustawione dwa budziki 6:25 i 6:30, czy jak się budzę np. 6:10 jest możliwość szybko odrzucić budziki, żeby ich nie wyłączać? czy musze wejść w budzik wyłączyć je suwakiem i wieczorem znowu włączyć?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 13:33
cześć, mam pytanie odnośnie budzika ip13:
Mam ustawione dwa budziki 6:25 i 6:30, czy jak się budzę np. 6:10 jest możliwość szybko odrzucić budziki, żeby ich nie wyłączać? czy musze wejść w budzik wyłączyć je suwakiem i wieczorem znowu włączyć?
Napisano 26 kwietnia 2023 - 14:42
Nie bardzo. Może w przypadku budzika ustawionego przez harmonogram snu iPhone by pokazał powiadomienie z zapytaniem, czy wyłączyć alarm, ale tak to nie. Można też poprosić Siri "Turn off all alarms" i zadziała.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 14:49
O ten z harmonogramu rzeczywiście pyta, jak wykryje aktywność. Z mojego doświadczenia wychodzi, że to nie może być samo obudzenie się, trzeba wstać z wyra i ruszyć na przykład na siku, wtedy zapyta.
Ale nadal nie zadziała to dla wielu alarmów, skoro ahrmonogram snu ma jeden.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 26 kwietnia 2023 - 21:05
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych